Пияно ченге уби 11- месечно бебе.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Пияно ченге уби 11- месечно бебе.

Мнениеот ivan56 » 11 сеп 2014 16:30

Бебе на 11 месеца загина при пътен инцидент, предизвикан от граничен полицай, тази сутрин в село Крушевец, Бургас. Апаратът отчел и положителна проба за алкохол на шофьора.

Катастрофата е станала малко след 09:00 ч. близо до центъра на селото, през което минава трафикът от Бургас към Малко Търново. Полицай Костадин Стоянов шофирал „Рено Канго" с бургаска регистрация, от Малко Търново за Бургас. Лекият автомобил се качил върху тротоара, на който жена от селото разхождала бебето си, и помел количката. 11-месечното бебе починало на място, обясни говорителят на Областна дирекция на МВР Цветелина Рандева и уточни:

„Десет минути след 09:00 ч. тази сутрин по неустановени до момента причина излиза от пътното платно в зоната на централната част на село Крушевец, община Созопол. Излизайки на тротоара, блъска намиращата се там детска количка с едногодишно момиченце. За съжаление детето в резултат на катастрофата загива на място. Водачът е изведен от купето на автомобила. На място веднага са се отправили полицаи от граничен полицейски участък, които са обезпечили мястото. Стартирал е оглед", обясни Рандева.

Говори се, че колегите на шофьора, които пристигнали веднага, му давали кисело мляко, за да снижат концентрацията на алкохол в кръвта му. А самият той се връщал от празненство със свои приятели.

„Взета му е кръв за анализ, като към момента е образувано дисциплинарно производство, тъй като той е служител в граничен полицейски участък Малко Търново", допълни тя.

Дрегерът показал 0.60 промила алкохол в издишания от Стоянов въздух.

„Към момента можем да се доверим единствено на отчетите на дрегера, но след 24 маса, колкото е технологичното време за изготвянето на техническата проба за алкохол или употреба на упойващи вещества, ще можем да бъдем и по-точни и да предоставим актуална информация", обясни още говорителят на Областна дирекция на МВР Цветелина Рандева.

На местопроизшествието е пристигнал психолог, който е готов да помогне на майката на убитата 11-месечна Красимира. Село Крушевец е на главния път Бургас - Малко Търново. Минавайки през него, шофьорите не се съобразяват с указаните със знаци ограничения на скоростта.

Малката Красимира е трябвало да навърши една годинка на 1 октомври.

"Беше толкова чакано дете, а се появи един убиец и ми го отне", заяви покрусеният баща Красимир пред ""24 часа.

"Няколко пъти исках в тази отсечка да се поставят легнали полицаи, но от общината ми отговаряха, че това е невъзможно, тъй като пътят е международен", каза кметът на селото Иван Иванов.

Никой не го тества на място с дрегер, не му взеха кръв. Пробата е взета няколко часа след катастрофата и след като бе натъпкан с четири кофички кисело мляко”, твърдят свидетели на ужасяващата трагедия. Колко промила са свалили през това време, как мислите Вие, пита един от мъжете, който пръв е дошъл на място. Шофьорът беше мъртво пиян, беше неадекватен, от него лъхаше на алкохол, затова го покриха, смята бащата на убитото бебе Красимир Кънев.

Всичките шапкари сте едни и същи боклуци за вас закони не важат. Да ви е@а майката. :twisted:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Пияно ченге уби 11- месечно бебе.

Мнениеот wolf » 11 сеп 2014 16:33

Дрегерът показал 0.60 промила алкохол в издишания от Стоянов въздух.

Значи гнусното копеле е бил напълно наясно какво и как шофира

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 сеп 2014 16:34

ivan56 написа:Всичките шапкари сте едни и същи боклуци за вас закони не важат. Да ви е@а майката. :twisted:

В случая има инцидент с фатален край, ако потърпевшия не беше полицай някакво различно мнение ли щеше да имаш по случая?
С 0,60 промила въобще не може да се говори за пиянство, аз съм ги показвал след изпиването на една боза.
Жалко за детенцето и неговите близки и родители
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 сеп 2014 16:37

Долно уйно написа:
ivan56 написа:Всичките шапкари сте едни и същи боклуци за вас закони не важат. Да ви е@а майката. :twisted:

В случая има инцидент с фатален край, ако потърпевшия не беше полицай някакво различно мнение ли щеше да имаш по случая?

Не,но в конкретния случай става въпрос за полицай.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 11 сеп 2014 16:38

Не трябва да се слагат всички под общ знаменател, но инцидентът наистина е потресаващ!
Бог да прости момиченцето, дано да има правосъдие!
А относно законите по пътищата, няма такива! Надали след този инцидент нещо драстично ще се промени за съжаление. Трябва да пазим себе си и другите на пътя!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 сеп 2014 16:42

ivan56 написа:
Долно уйно написа:

В случая става за пътен инцидент и няма значение участниците в него какви са по професия, етнос, цвят и народност.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 сеп 2014 16:44

Долно уйно написа:
ivan56 написа:
Долно уйно написа:

В случая става за пътен инцидент и няма значение участниците в него какви са по професия, етнос, цвят и народност.

В случая става въпрос за пиян полицай,който по-принцип не трябва да допуска хора употребили алкохол да сядат зад волана.
Тебе от всичко написано това за шапкарите ли те подразни най много?
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 сеп 2014 16:47

Дразни поставянето под общ знаменател.
Мен в случая въобще не ме вълнува професията на въпросния,
интересуваме какво наказание ще му бъде наложено и нищо повече.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 сеп 2014 16:48

Долно уйно написа:С 0,60 промила въобще не може да се говори за пиянство, аз съм ги показвал след изпиването на една боза.

Ами след като е свален промила изкуствено толкова ще покаже, да.
А и колкото и да са промилите.. факт: убил е човек, намиращ се на тротоара. Доколкото подразбрах просто се е качил на него, а когато е слязал от колата се е видяло че е "ни приема ни предава". Та колкото и да е изпил, явно е било достатъчно за да е опасно да кара. Кой трябва вместо него да прецени дали да се качи зад волана?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

dreamcradle
Контакти:

Мнениеот dreamcradle » 11 сеп 2014 16:51

Наскоро станах баща след много драми и проблеми, вярвайте ми ако бях на мястото на този баща сигурно на място щях да го удуша с голи ръце...

Това, че е полицай няма кой знае колко значение за простащината на постъпката, но е грозно хората дето уж трябва да са за пример се оказва, че са най-големите джигити по пътя. А ако това, че колегите са му се опитвали да го прикрият е истина, заслужават да покиснат зад решетките заедно с него - там да им дават да гълтат друг вид "кисело мляко" ежедневно...

Рядко пиша ама такива неща ме изкарват извън нерви. Ще следя случая, надявам се тоя олигофрен да не се измъкне с "връзки".

Върни се в “Свободна зона”