http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2251631
За първи път,ще оправдая военни действия от страна на САЩ.
кндр,е най безумната държва в света.Този тумор трябва да се отсрани веднъж завинаги.В сравнение с режима там,този в бившия СССР и Китай,е като най-висша форма на демокрация.
Въобще,като цяло жълтата раса си е тумор,но тея са върха на пирамидата.
Тумор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тумор
Дай да видим туморите в българския спорт,корейците има кой да ги оправи!!! 

kalo написа:Дай да видим туморите в българския спорт,корейците има кой да ги оправи!!!
Май,никой не смее да ги оправи.тези Дебили могат да сътворят доста голяма беля.
-
ZYKLON написа:kalo написа:Дай да видим туморите в българския спорт,корейците има кой да ги оправи!!!
Май,никой не смее да ги оправи.тези Дебили могат да сътворят доста голяма беля.
аз разбирам повече от тези калпави треньорчета

торинскоговедо
Ами ако нападнат САЩ с ядрено оръжение не знам какво ще им се случи. Американците ще им отвърнат подобаващо и на мястото на Корея ще има едно радиационно петно където няма да може да се стъпи 500 години . Но, че са глупави глупави , но не вярвам да са толкова заблудени. Само приказват.
chrisbosh написа:Ами ако нападнат САЩ с ядрено оръжение не знам какво ще им се случи. Американците ще им отвърнат подобаващо и на мястото на Корея ще има едно радиационно петно където няма да може да се стъпи 500 години . Но, че са глупави глупави , но не вярвам да са толкова заблудени. Само приказват.
Проблемът е,че направят ли подобна глупост,няма да може да се стъпи не само там следващите 500 години.
Ами, време е най-после някой да им види сметката на американците. Няма как вече толкова години да се държат като господари на света и да вървят против останалите.
Надявам се, че световната криза най-после ще ги прати на дъното, където им е мястото.
Надявам се, че световната криза най-после ще ги прати на дъното, където им е мястото.
тия пичове от С.Корея са се побъркали тотално.А и как може населението да продължава да живее под този режим толкова години.Някъде бях чел че им е забранено да си купуват мобилни апарати произведени в Ю.Корея.Общо взето бойкотират всичко южнокорейско.А както се вижда вече и американско
Американците са само на думи 

Masaba написа:Американците са само на думи
да бе да на думи.само ако искат може да заличат С.Корея за 1 седмица