Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви

Мнениеот urkoto » 29 дек 2013 10:09

Всеки пети българин обмисля да замине за Великобритания. Това показа проверка броени дни преди настъпването на 2014 г., когато ще отпаднат всички ограничения за работа в Обединеното кралство, съобщава "Монитор".

Малко над 45% от хората твърдят, че обмислят варианта да имигрират, като 20% от тях вече са се ориентирали именно към Острова. Повечето мераклии да пробват късмета си зад граница са с професия и се надяват да се реализират по-добре в чужбина, отколкото у нас.

Всеки четвърти нашенец пък признава, че ще емигрира в друга страна-членка на ЕС, а не точно в Обединеното кралство. В началото на следващата година за българите падат ограниченията и в Германия, Франция, Холандия, Малта и още няколко държави на Стария континент.

Чудесна попара ни надробиха другарите комунета, но така като гледам май няма да остане човек който да я сърба освен самите те. Което по скромното ми мнение е една страхотна новина. Искрено се надявам тези цифри да се окажат истина, самия аз отдавна обмислям тази идея. Но ще поживеем и ще видим. Още веднъж живи и здрави да са комунетата които ни докараха до тоя хал, наздраве, другари!

http://www.dnes.bg/es/2013/12/29/vseki- ... iia.210810
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

dodo7271
Контакти:

Re: Според проучване: 45% замислят емиграция след 1-ви

Мнениеот dodo7271 » 29 дек 2013 10:24

Това ми е мечтата. Един ден България да се събуди и тук да са останали само Станишев, Местан, Доган, Орешарски, Волен Сидеров, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цветан Василев, Иво Прокопиев. А всички останали, нормални хора, да са се изнесли от държавата....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
пегъзимузовски
Контакти:

Мнениеот пегъзимузовски » 29 дек 2013 10:31

dodo7271 написа:Това ми е мечтата. Един ден България да се събуди и тук да са останали само Станишев, Местан, Доган, Орешарски, Волен Сидеров, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цветан Василев, Иво Прокопиев. А всички останали, нормални хора, да са се изнесли от държавата....

И Йоло Денев президент ! :)

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 29 дек 2013 10:40

urkoto написа:
Всеки пети българин обмисля да замине за Великобритания. Това показа проверка броени дни преди настъпването на 2014 г., когато ще отпаднат всички ограничения за работа в Обединеното кралство, съобщава "Монитор".

Малко над 45% от хората твърдят, че обмислят варианта да имигрират, като 20% от тях вече са се ориентирали именно към Острова. Повечето мераклии да пробват късмета си зад граница са с професия и се надяват да се реализират по-добре в чужбина, отколкото у нас.

Всеки четвърти нашенец пък признава, че ще емигрира в друга страна-членка на ЕС, а не точно в Обединеното кралство. В началото на следващата година за българите падат ограниченията и в Германия, Франция, Холандия, Малта и още няколко държави на Стария континент.

Чудесна попара ни надробиха другарите комунета, но така като гледам май няма да остане човек който да я сърба освен самите те. Което по скромното ми мнение е една страхотна новина. Искрено се надявам тези цифри да се окажат истина, самия аз отдавна обмислям тази идея. Но ще поживеем и ще видим. Още веднъж живи и здрави да са комунетата които ни докараха до тоя хал, наздраве, другари!

http://www.dnes.bg/es/2013/12/29/vseki- ... iia.210810

Турко, хайде по-бързо, че ето, 1 януари дойде.
Сакчето, багажчето и дим да те няма. Ще бъде изпълнена мечтата ти. А в Англия и Германия КЕНЕФИ ЗА МИЕНЕ има за всички.
Там, ще се чувстваш много добре, и без това, по твои думи притежаваш антропологичните характеристики на пакистанците и индийците.
Последна промяна от counterstrike на 29 дек 2013 10:47, променено общо 1 път.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 дек 2013 10:44

айде при алкохолицитеееееееееееее!

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 дек 2013 10:53

counterstrike написа:Турко, хайде по-бързо, че ето, 1 януари дойде.
Сакчето, багажчето и дим да те няма. Ще бъде изпълнена мечтата ти. А в Англия и Германия КЕНЕФИ ЗА МИЕНЕ има за всички.
Там, ще се чувстваш много добре, и без това, по твои думи притежаваш антропологичните характеристики на пакистанците и индийците.

И това доживях, тракийска отрепка да дава наклон на урковия паток. Малък си още бе синко, айде отивай да си въртиш кокошкарските далавери и да не забравиш да скриеш данъци, че ще ти се развали репутацийката на селски тарикат на пейките пред панелката в тракията :mrgreen:
Паляк.

dodo7271 написа:Това ми е мечтата. Един ден България да се събуди и тук да са останали само Станишев, Местан, Доган, Орешарски, Волен Сидеров, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цветан Василев, Иво Прокопиев. А всички останали, нормални хора, да са се изнесли от държавата....

Именно, Уреца напълно ти споделя визията за светлото бъдеще на родината. Дано доживеем подобна картинка, искрено ще се радвам да го видя.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 дек 2013 10:53

Ами то си е жив мазохизъм да живееш в България:arrow:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 дек 2013 10:58

Викате каквото са ни надробили комунетата, ама през комунизма емиграция нямаше, през демокрацията се появи. Много се радвате нещо на тези цифри. Моето мнение е в коренно противоположна посока. Твърдо против Шенген, отскоро против ЕС и за ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦИТЕ! В противен случай физическото съществуване на страната е застрашено.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 29 дек 2013 11:00

Турко, сега ПАК, ОТНОВО ще ти обясня нещата от живота, пунктуално:

1. Няма как да ми викаш "синко". Аз съм на 38 години и по-скоро ти можеш да си ми син.

2. Не мога да падна до нивото ти и да ти обяснявам имам ли 10 стотинки или нямам. Изкарвам достатъчно пари да си гледам семейството. Плащам си данъците най-чинно на държавата. Никога не съм работил на държавна работа винаги съм имал мой малък бизнес. Ти, след като си от Шумен, вероятно дори си потребявал стоката, която продавам.

3. Няма как ГЕРБ да "дари". Дарява се нещо, което е твое. Аз през живота си съм дарявал само мои, лични, спечелени от мен пари. ГЕРБ и Боко Мутрата от СИК даряват пари, които им се отпускат като партийна субсидия от Държавния бюджет. Това са пари взети от моите и на всички останали български граждани данъци.
ГЕРБ да дарява пари, народът нарича "С чужда пита помен да правят". Ти няма как да го знаеш това нещо, защото нямаш достатъчно житейски опит. Просто си още много малък, глупав и неопитен.

4. Да си привърженик на ПФК"Литекс" и да си "краен Костовист" означава, че ти страдаш от шизофрения. Когато Иван Костов беше на власт, ПФК "Литекс" беше закрит. В А група участваше отборът ФК"Ловеч". ПФК"Литекс" беше възстановен и съществува и днес защото Иван Костов падна от власт.
Ти това няма как да го знаеш, защото си много малък, още си глупав и си неопитен.

5. Да твърдиш, че българите са мургави, означава че самият ти си мургав. Не, Турко, българите НЕ СМЕ МУРГАВИ! Това отличава НАС българите от ВАС. Нарича се антропологична характеристика.

6. Да твърдиш, че е нормално да се строят джамии с пари на "консервативна, дясна" партия ГЕРБ, означава, че или ГЕРБ не са в ред, или ти не си в ред, а най-вече нито те, нито ти.

7. Да плюеш по "комунистите", олигарсите и грабителите, и да си фен на отбор собственост на Гриша Ганчев означава, че тотално не си в ред.

Турко, ти си тотален сбърканяк, човече, съвсем сериозно ти го казвам и описах в седем точки причините да си мисля така.

П.П. Прозвището "Турко" го заимствах от един фен на "Ботев", който отдавна те разкри колко си зле.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Върни се в “Свободна зона”