Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Мнениеот viali69 » 21 ное 2013 07:05

[center]Изображение[/center]
[center]Кабинетът "Орешарски"[/center]

Като човек врял и кипял в политиката и живота ще си позволя да направя една политическа прогноза за зима 2013/2014г.
И така :

На кабинетът "Орешарски" му остават 10 дни до .... застудяването ! :mrgreen:
След около 10 дни температурите падат драстично и протестите утихват.
Тук обаче има една уговорка. Тези, които вкараха милиони в протестите няма да се примирят и да ги прежалят.
НПО-тата на Сорос, ПП ГЕРБ и олигархичните кръгове около Иво Прокопиев, Саша Безуханова и Цветелина Бориславова сами се вкараха в един омагьосан кръг. Веднъж вкарали пари в протестите те ще продължават да вкарват и колкото повече вкарват, толкова повече ще искат да постигнат крайната си цел. Това е вредно и опасно. Затова е трудно да се предскаже докъде може да доведе. Историята на 24 годишния ни преход не помни друг такъв случай, когато огромни парични потоци от няколко посоки да текат към протестите. Тези пари няма да бъдат прежалени току-така !
Въпреки това правителството на Пламен Орешарски ще продължи да управлява !!!
Противниците му ще продължат да търсят начини да го свалят. Ще позагърбят яловите студенти и ще търсят по-мощна подкрепа в прослойки с по-мъжка сила. Примерно миньорите или футболните фенове.
Ще продължат да пускат слухове като този, че еврофондовете са спрени, а платените от тях медии начело с двата телевизионни мастодонта НОВА и Би Ти Ви ще продължат да дезинформират и манипулират общественото мнение, както е удобно на тези, които им плащат.
И все пак предсрочни избори НЯМА ДА ИМА !
Ще има избори за европарламент през месец май догодина. На тези избори ще се види кой каква народна подкрепа има.
Подчертавам - изборите през май ще бъдат САМО за евродепутати !
След като на тях БСП/ДПС и АТАКА спечелят повече от 50% от местата, протестите ще изгубят и моралното си право да твърдят, че изразяват гласа на народа.
Да ! АТАКА, която всички отписват ще вкара евродепутат ! За това ще помогнат бежанците, които ще създадат проблеми през зимата. Въпреки доброто желание на МВР притокът на бежанци няма да секне. Около Истанбул има струпани около 180 000 сирийски бежанци, а в цяла Турция разпръснати поне още 200 000 ...
Тези хора ще продължат да търсят място под слънцето и част от тях по различни пътища ще продължат да влизат в България. Това пък ще предизвика още по-гореща съпротива у българите. И ... нормално една националистическа партия като АТАКА ще налее електорална подкрепа.
Впрочем, другите националистически партии също ще вдигнат подкрепата за тях.
МВР ще втвърди подхода си към всякакви противообществени прояви.
Властта ще започне да изглежда по-стабилна и по-твърда.
В заключение ще си позволя да направя еретичната в тези дни на протести прогноза, че :
Правителството на Пламен Орешарски ще управлява много по-дълго, отколкото мнозина предричат и предполагат.
Последна промяна от viali69 на 21 ное 2013 07:19, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Мнениеот batmanlevski » 21 ное 2013 07:10

хаха по-смешен коментар не съм чувал ,авторчето да не е от наркобудните студенти ,че е надраскал такива безумици :lol:
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vqrazvqra
Контакти:

Мнениеот vqrazvqra » 21 ное 2013 07:19

Вече и в Карлуково ли имате достъп до интернет.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 21 ное 2013 07:31

хахахаха, определено шантаво писание!
къде-къде по-лесно щеше да напишеш, че след първите реално зимни сметки за ток, ще се окаже, че главаната червена партия е останала без електорат!
ама не, трябва да се плюе до припадък срещу хората, които са се осмелили да протестират, видиш ли били платени, били с някаква принадлежност или от някаква прослойка и т.н. глупости.
бъди си срещу ГЕРБ, но НЕ БЪДИ срещу Хората бе, срещу Народа, Сънародници, Роднини и Приятели, бе!
ба'си човека, ако не бяха тия "платените", сега Пеевски щеше да е в ДАНС!!!
ба'си!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 21 ное 2013 07:42

Може да е негодник Орешарски ама и опонентите му са същите!

Потребителски аватар
КоцеМаца
Контакти:

Мнениеот КоцеМаца » 21 ное 2013 07:52

orlando7 написа:Може да е негодник Орешарски ама и опонентите му са същите!

Не знам дали е негодник или не, но Орешарски и трупата му оправиха Закона за хазарта, писан от лакомите ББ и СД.

На мен това лично ме засяга и съм доволен от тях, но не и от тези преди тях, които вдигнаха всички възможни данъци и налози с 7-10% и изгониха всички неудобни чужди инвеститори в БГ, с цел налагане на фирми на близки и познати!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 21 ное 2013 08:06

хаха много смешен коментар. о
ОСТАВКА ВЕДНАГА НА БСП и ДПС - най-некадърното и корумпирано правителство от 89' насам.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 08:20

batmanlevski написа:хаха по-смешен коментар не съм чувал ,авторчето да не е от наркобудните студенти ,че е надраскал такива безумици :lol:

Не, тоя е от вашите комунистически наркомани, не го ли позна :lol: :lol: :lol:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 08:22

КоцеМаца написа:
orlando7 написа:Може да е негодник Орешарски ама и опонентите му са същите!

Не знам дали е негодник или не, но Орешарски и трупата му оправиха Закона за хазарта, писан от лакомите ББ и СД.

На мен това лично ме засяга и съм доволен от тях, но не и от тези преди тях, които вдигнаха всички възможни данъци и налози с 7-10% и изгониха всички неудобни чужди инвеститори в БГ, с цел налагане на фирми на близки и познати!

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ти луд ли си, тоя закон го прекараха, щото Орехчето е подлога на Черепа :lol: няма нужда да спориш даже, щото го знам от достоверни източници :twisted:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 21 ное 2013 08:24

Виали69,що не ходиш с ибрика да оправиш Оришарски и неговите приятелки от ДПС+Атака,а си седнал от рано да пълниш с простотии спортен форум.Модове те и те що му позволяват незнам. :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Свободна зона”