Защо предимно шемети се интересуват от политика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Защо предимно шемети се интересуват от политика

Мнениеот защо » 03 юни 2009 11:04

Как мислите, дали е вярно? Аз имам точно такива наблюдения, а като чета коментарите в темата на Смаша за изборите, още веднъж се убеждавам в това. Разбира се нямам предвид тийнейджърите, които сега навлизат в материала на живота, но тези, които са над 25-30 години и имат някакви политически пристрастия, или дори само интерес към темата, са обикновено някакви изключително наивни хорица с интелект на тийнейджъри. А при тях вече това означава, че са бавноразвиващи.

Иначе темата е изключително интересна - как да бъде организирано обществото. Спокойно би могла да заинтересува и умниците, нали. А те не се интересуват от идеологии, защо ли? Впроочем преди 50 години във ФБР са се интересували от Елвис Пресли, смятайки че е изпратен от комунистите за да разруши традиционния американски морал. По същото време българските им колеги са пращали в Белене момчета с тесни панталони, смятайки ги за агенти на империализма, които се опитват да разрушат социалистическия морал.

Хората в тоя форум не са особено политизирани и сигурно ще звучат по-смислено, отколкото в типично политическите :) .
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Защо предимно шемети се интересуват от политика

Мнениеот kartago » 03 юни 2009 11:19

Аз лично мисля, защото нормални хора, ще ги е срам да крадат пари толкова безочливо от тоя народ !!!!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 03 юни 2009 11:25

Е...интересуваш се от политика-получаваш к*р, не се интересуваш от политика-получаваш к*р.То е все едно да идеш на уговорен мач-знаеш крайния изход и съответно не отиваш.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 03 юни 2009 11:27

kartago написа:Аз лично мисля, защото нормални хора, ще ги е срам да крадат пари толкова безочливо от тоя народ !!!!

И още нещо-това са некадърници,не могли да се реализират на друго място! :lol:
Разбира се има и изключения,но те са рядко срещано явление/професор Пантев/! ;)

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 03 юни 2009 11:35

Човекът май пита за интерес, не за участие....или ?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 03 юни 2009 11:52

Може би нямаше да ме интересува това което става в политическият живот в България,ако нещата се развиваха нормално като във всяка друга държава.
Но тук нещата опират до запазване на нацията ни,защото една етническа партия се превърна във фактор и е на път,поради нашата пасивност да стане и първа политическа сила.Не мога да гледам как неграмотното малцинство цигани,турци и Българи-мюсулмани гласуват под строй и решават съдбините на нацията ни,а ние си стоим вкъщи и не се опълчваме срещу това по демократичен път,гласувайки също независимо за кого и как.
Тук става въпрос за допускане на малцинствата да управляват мнозинството,от което зависи и оцеляването на нацията ни.

Поради тази причина гласувам и ще гласувам,за да се противопоставя на всичко това по демократичен път докато не е станало твърде късно,защото следващото противопоставяне ще е страшно за всички нас(пример за това са нашите западни съседи).
Последна промяна от v.r.s. на 03 юни 2009 12:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 юни 2009 12:01

Усещам че, от хората който са запалени по политиката лъха една наивност. Те си мислят, че като дойде партията или човека Х на власт и нещата ще потръгнат, ще се оправят и т.н. Ние от средното поколение обаче се нагледахме и на избори, и на обещания и на всичко. На власт са били всички големи партии и какво от това? Тоя филм сме го гледали. Нито сме станали по-богати, нита има по-голяма сигурност, нито нищо. Нямам нищо против оптимистите, които вярват че като дойдат на власт техните кандидати и нещата ще тръгнат. Обаче все пак нека има и реализъм ;)
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 юни 2009 12:19

защо написа:Как мислите, дали е вярно? Аз имам точно такива наблюдения, а като чета коментарите в темата на Смаша за изборите, още веднъж се убеждавам в това. Разбира се нямам предвид тийнейджърите, които сега навлизат в материала на живота, но тези, които са над 25-30 години и имат някакви политически пристрастия, или дори само интерес към темата, са обикновено някакви изключително наивни хорица с интелект на тийнейджъри. А при тях вече това означава, че са бавноразвиващи.

Иначе темата е изключително интересна - как да бъде организирано обществото. Спокойно би могла да заинтересува и умниците, нали. А те не се интересуват от идеологии, защо ли? Впроочем преди 50 години във ФБР са се интересували от Елвис Пресли, смятайки че е изпратен от комунистите за да разруши традиционния американски морал. По същото време българските им колеги са пращали в Белене момчета с тесни панталони, смятайки ги за агенти на империализма, които се опитват да разрушат социалистическия морал.

Хората в тоя форум не са особено политизирани и сигурно ще звучат по-смислено, отколкото в типично политическите :) .

Аз пък мисля, че дълбоко не си прав. От политика се интересуват хора, за които тя има значение. Това са хора, които могат много, които изкарват пари, развиват себе си и бизнеса си. Но те не пишат в този форум, или ако пишат, пишат само за забавление.

Защо очакваш в този форум да видиш смислени идеи по сериозна тема? Има сериозни форуми, където точно по тези теми коментират доста ерудирани люде.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юни 2009 12:29

защо написа:Как мислите, дали е вярно? Аз имам точно такива наблюдения, а като чета коментарите в темата на Смаша за изборите, още веднъж се убеждавам в това. Разбира се нямам предвид тийнейджърите, които сега навлизат в материала на живота, но тези, които са над 25-30 години и имат някакви политически пристрастия, или дори само интерес към темата, са обикновено някакви изключително наивни хорица с интелект на тийнейджъри. А при тях вече това означава, че са бавноразвиващи.

Може би ще конкретизираш, кого визираш дефинирайки потребителите като "шемети"?
Можеш ли да обосновеш по-конкретно, кое е провокирало и какъв е смисъла на темата, преди да взема отношение по нея?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

petolu4ko
Контакти:

Мнениеот petolu4ko » 03 юни 2009 12:38

Пич, всичко извън леглото е политика!!!!

Върни се в “Свободна зона”