Депута от ДПС се нахвърли да бие симпатизант на Герб , 5 полицая гледат и не правят нищо , Обяснението на полицаите бе, че не могат да се набъркат, защото Башев има имунитет.
Ми той утре така може и човек да убие
Екскметът на Гърмен отрича: Калин Каменов цял ден създаваше напрежение, разиграва полицията, направих му забележка
Напрежението в община Гърмен, където днес се провеждат частични избори за кмет ескалира малко след края на изборния ден. Депутатът от ДПС Ахмед Башев се нахвърли на симпатизант на ГЕРБ на центъра на Гърмен, това съобщиха преди минути от пресцентъра на партия ГЕРБ. Гневът на самозабравилия се народен представител бе предизвикан след като бе заснет с фотоапарат в общинския информационен център, превърнат от ДПС в предизборен щаб. Бившият кмет на общината бе заснет как заедно с други симпатизанти на ДПС и с общински чиновници, обслужващи фронт офиса на общината, се бяха разположили в общинското помещение, а бившият кмет се чувстваше като у дома си и се разпореждаше на бившите си подчинени, сякаш и сега е техен началник.
Забелязал, че го снимат Башев изскочи побеснял от помещението с крясъци „Кой снимаш, бе, боклук” и се нахвърли на първия попаднал пред погледа му човек. Той се оказа член на ГЕРБ, попаднал на пътя на депутата. Башев се нахвърли с юмруци върху него в присъствието на петима полицаи и десетки други хора, тъй като мястото, където се разигра грозната сцена бе на метър от входа на общината, където в момента пристигаха урните и бюлетините от секционните избирателни комисии. От петимата полицаи, свидетели на инцидента, само един се осмели да реагира и успя да хване ръката на депутата Башев миг преди да удари мъжа Обяснението на полицаите бе, че не могат да се набъркат, защото Башев има имунитет.
http://www.struma.com/obshtestvo/skanda ... -ot_43969/
Шок и ужас от Ахмед Башев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шок и ужас от Ахмед Башев
Виали е на ход - рязаните са му приятели и трябва да ги защити подобаващо, а нали и надница трябва да има 

Леевски, оле

boabbb написа:Виали е на ход - рязаните са му приятели и трябва да ги защити подобаващо, а нали и надница трябва да има
Според него това ще е компромат.
Ето още едно изпълнение на този боклук:
"Само след няколко дена шефа на полицията в Гърмен ще бъде помак, скоро ще има служители в ДАНС помаци. Това не го правим, защото мразим християните, а за да докажем че демокрацията не е дискриминационна. Това сме го обещавали и сега го реализираме“, каза Башев. "Това е дискриминация на религиозен признак. Тази длъжност трябва да се заеме след конкурс", констатира водещият Константин Караджов. "Трябва да се заеме от помак, това не е никаква дискриминация от моя страна, дискриминация е че няма помаци в силовите структури на държавата", заяви твърдо депутатът от ДПС.
"Това ли е най-важно, не са ли вашите думи дискриминация. Защо не говорите за образованието на тези хора", разяри се партньорката на Караджов Генка Шикерова, която пусна няколко пъти записа с думите на Башев. В края все пак Башев благодари, че са му дали думата и напрежетнието утихна. /БЛИЦ
http://www.blitz.bg/news/article/223898
"Само след няколко дена шефа на полицията в Гърмен ще бъде помак, скоро ще има служители в ДАНС помаци. Това не го правим, защото мразим християните, а за да докажем че демокрацията не е дискриминационна. Това сме го обещавали и сега го реализираме“, каза Башев. "Това е дискриминация на религиозен признак. Тази длъжност трябва да се заеме след конкурс", констатира водещият Константин Караджов. "Трябва да се заеме от помак, това не е никаква дискриминация от моя страна, дискриминация е че няма помаци в силовите структури на държавата", заяви твърдо депутатът от ДПС.
"Това ли е най-важно, не са ли вашите думи дискриминация. Защо не говорите за образованието на тези хора", разяри се партньорката на Караджов Генка Шикерова, която пусна няколко пъти записа с думите на Башев. В края все пак Башев благодари, че са му дали думата и напрежетнието утихна. /БЛИЦ
http://www.blitz.bg/news/article/223898
-
- Контакти:
ей такива спонсорират жълтите, закривай 

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
-
- Контакти:
ми то гербаджиите са си винаги за бой
- bobonikolov
Всички говорят за това какво направил или казал Башев. А никой не спомена за явното престъпление, което извърши Бойко Борисов при посещението си в община Гърмен на 20.09.2013 година. За неразбралите какво се случи ще кажа аз: Около 17 часа, когато Борисов пристигна в село Гърмен там имаше циганска сватба с може би 400 - 500 гости цигани, които се веселяха на площада в селото. При вида на това Борисов моментално наруши програмата си и отиде при циганите. Знаейки, че няма право да провежда предизборна агитация, той извади хиляда лева и ги даде на циганите. По този начин си купи цигански гласове за изборите и всичко това стана пред поглеите на полицаите, които го охраняваха. Цялото му поведение бе мутренско - при пристигането си той и неговите 5 джипа охранители спряха колите си директно на улицата без да им пука, че задръстват движението на автомобилите намиращи се зад тях и на тези, които идват от другата страна на улуцата. Заради това полицията бе принидена да отцепи района и да отклони движението по малки, тесни и разбити селски улички, а по това трасе, където те спряха колите си минават автобуси по редовни линии, камиони и много автомобили. Нахалството му обаче не спря до тук. Той реши да посети част от туристическите обекти на общината, които община Гърмен е изградила със свои собствени сили и средства и без грам помощ от герберското правителство. Той обаче реши, че след като е депутат трябва навсякъде всичко да му е аванта и се намърда навсякъде, без да плаща входа, който иначе обикновените граждани туристи плащат. По време на неговото правителство знаете ли какво ставаше в общината? Не знаете е аз ще ви кажа - уволниха маса кадърни хора работещи от години в училищата, горско стопанство и В и К дружествата и бяха назначавани калинки. Много от уволнените работници обаче заведоха дела и ги спечелиха в съда заради малоумщината на герберските началници на държавните предприятия и така трябваше да бъдат връщани на работа само два месеца след уволнението си, а тези които бяха назначени на техни места от ГЕРБ трябваше отново да бъдат уволнени. Това бе подигравка и с уволнените и с новоназначените. Ако поискаше човек да започне работа в горското в Гърмен първо трябваше да попълни молба за членство в ГЕРБ иначе няма работа. Като идваха висшите партийни лидери на ГЕРБ всички под строй от гроското и В и К ги караха под строй на събрания да слушат волеизлеянията на герберските лидери, иначе лошо им се пишеше на хорицата отказали да отидат там. В заключение ще кажа, че аз живея в тази община, но съм христянин и с мюсулманите живеем задружно и в разбирателство от много години и ни свързва дълго приятелство. Уважаваме се и се почитаме. Думите на Башев от клипчето са извадени от контекста. Да той наистина ги изрече, но клипа не отразява цялата среща, на която присъствах и аз. Смисълът на това, което той каза е, че ДПС ще работи за това повече хора от малцинствата да влязат в управленските структури на държавният апарат, защото няма какво да се залъгваме - досега наистина тези врати бяха затворени за хора от малцинствата, а аз съм свидетел, че от тях има много хора, които са образовани и интелигентни и по нищо не отстъпват на християните, но вратите към тези ведомства са затворени за тях. Той след това каза и в БТВ, че тези хора от малцинствата ще заемат своите длъжности след проведени конкурси. Аз лично не виждам нищо лошо човек от малцинствата да заеме държавна длъжност след конкурс стига да покаже, че има необходимите познания и качества.
rockman написа:boabbb написа:Виали е на ход - рязаните са му приятели и трябва да ги защити подобаващо, а нали и надница трябва да има
Според него това ще е компромат.
Абе, ние се смеем, ама не им е смешно на хората там... Иначе те назначенията не мисля, че са точно на етнически принцип (това с дискриминацията е само за медиите). Назначенията са на принципа "мои и твои" - те като там повечето хора са помаци, нормално е "мои"-те да са такива... а човекът си трупа електорат - "вижте назначих помак" - не е вярно, назначил е чичо си, батко си, братовчед си, който случайно е и помак

[center]
[/center]

bobonikolov написа:Всички говорят за това какво направил или казал Башев. А никой не спомена за явното престъпление, което извърши Бойко Борисов при посещението си в община Гърмен на 20.09.2013 година. За неразбралите какво се случи ще кажа аз: Около 17 часа, когато Борисов пристигна в село Гърмен там имаше циганска сватба с може би 400 - 500 гости цигани, които се веселяха на площада в селото. При вида на това Борисов моментално наруши програмата си и отиде при циганите. Знаейки, че няма право да провежда предизборна агитация, той извади хиляда лева и ги даде на циганите. По този начин си купи цигански гласове за изборите и всичко това стана пред поглеите на полицаите, които го охраняваха. Цялото му поведение бе мутренско - при пристигането си той и неговите 5 джипа охранители спряха колите си директно на улицата без да им пука, че задръстват движението на автомобилите намиращи се зад тях и на тези, които идват от другата страна на улуцата. Заради това полицията бе принидена да отцепи района и да отклони движението по малки, тесни и разбити селски улички, а по това трасе, където те спряха колите си минават автобуси по редовни линии, камиони и много автомобили. Нахалството му обаче не спря до тук. Той реши да посети част от туристическите обекти на общината, които община Гърмен е изградила със свои собствени сили и средства и без грам помощ от герберското правителство. Той обаче реши, че след като е депутат трябва навсякъде всичко да му е аванта и се намърда навсякъде, без да плаща входа, който иначе обикновените граждани туристи плащат. По време на неговото правителство знаете ли какво ставаше в общината? Не знаете е аз ще ви кажа - уволниха маса кадърни хора работещи от години в училищата, горско стопанство и В и К дружествата и бяха назначавани калинки. Много от уволнените работници обаче заведоха дела и ги спечелиха в съда заради малоумщината на герберските началници на държавните предприятия и така трябваше да бъдат връщани на работа само два месеца след уволнението си, а тези които бяха назначени на техни места от ГЕРБ трябваше отново да бъдат уволнени. Това бе подигравка и с уволнените и с новоназначените. Ако поискаше човек да започне работа в горското в Гърмен първо трябваше да попълни молба за членство в ГЕРБ иначе няма работа. Като идваха висшите партийни лидери на ГЕРБ всички под строй от гроското и В и К ги караха под строй на събрания да слушат волеизлеянията на герберските лидери, иначе лошо им се пишеше на хорицата отказали да отидат там. В заключение ще кажа, че аз живея в тази община, но съм христянин и с мюсулманите живеем задружно и в разбирателство от много години и ни свързва дълго приятелство. Уважаваме се и се почитаме. Думите на Башев от клипчето са извадени от контекста. Да той наистина ги изрече, но клипа не отразява цялата среща, на която присъствах и аз. Смисълът на това, което той каза е, че ДПС ще работи за това повече хора от малцинствата да влязат в управленските структури на държавният апарат, защото няма какво да се залъгваме - досега наистина тези врати бяха затворени за хора от малцинствата, а аз съм свидетел, че от тях има много хора, които са образовани и интелигентни и по нищо не отстъпват на християните, но вратите към тези ведомства са затворени за тях. Той след това каза и в БТВ, че тези хора от малцинствата ще заемат своите длъжности след проведени конкурси. Аз лично не виждам нищо лошо човек от малцинствата да заеме държавна длъжност след конкурс стига да покаже, че има необходимите познания и качества.
Айде, ще те помоля да не преразказваш истории за лека нощ. Ти още малко ще кажеш, че Бойко е Батман

Леевски, оле

На тоя боклук му трябва едно одеяло в тъмното и бой докато спре да мърда.. после нека му помогне имунитета !!! Тая депесарска сган е за трепане по места, вие си говорите за първата дружка на Доган - Бойко.... чакам някой да ми обясни разликата между двамата....