Атака иска затваряне на границата с Турция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Атака иска затваряне на границата с Турция

Мнениеот P!nk fan » 20 сеп 2013 16:35

http://news.ibox.bg/news/id_222157019

Да не се допускат на територията на България бежанци от арабски страни и Африка. Това поиска от парламентарната трибуна атакистът Павел Шопов, който обясни, че националистите днес ще внесат това проекторешение в НС.

По думите му сирийските бежанци у нас са прекалено много и вече създават размирици. От Атака изтъкнаха, че предложението им страната ни да запази неутралитет по темата Сирия и да затвори границата си с Турция не е прието и тепърва ще си патим от това.

Има тежка опасност да пострада обществото, бежанският поток е неспирен и се увеличава с всеки изминал ден, алармират националистите. Според тях един бежанец струва на държавата над 1000 лева на месец, а един роден пенсионер - 150 лева. Ислямски фундаменталисти и терористи - така Шопов определи сирийските граждани, които търсят спасение у нас.

Депутатът от Атака разкри конспиративен сценарий, според който САЩ, Израел и Франция са предизвикали този конфликт, а сега не помагат за разрешаване на генерирания от тях проблем. Не трябва да сме буфер, който да спира тези бежанци да навлязат в Европа, призова Шопов.

Той предрече, че страната ни я очаква хуманитарна криза, ако не спрем бежанския поток.

По-рано днес пък от ВМРО обявиха, че в неделя ще блокират турската граница в района на ГКПП Капитан Андреево.

Мисля, че подобна мярка вече е наложителна. Още повече, че съседна Гърция прибегна до нея, като затвори границата си с Турция. В крайна сметка, ние не сме по-богати от гърците, че да можем да издържаме тези бежанци, част от които са и радикални ислямисти :!:
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Атака иска затваряне на границата с Турция

Мнениеот PFC Litex » 20 сеп 2013 16:39

Тези от Атака от Марс ли са паднали бе :lol:
Бежанците влизат у нас нелегално, а не с редовни документи за влизане в България, тъй като им трябва виза.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 сеп 2013 16:41

Подкрепям :!:Не АТАКА, а предложението 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 сеп 2013 16:43

CTAHKO написа:Подкрепям :!:Не АТАКА, а предложението 8-)

Не знаех, че границата ни е отворена :lol:

Не разбрахте ли, че границата и сега е затворена.
Легално сириец може да влезе в БГ само с Виза.

Тези бежанци минават нелегално. Как точно си представяте спирането им?
Може би искате някой да седи и да стреля по тях? Кой ще е този ненормалник дето ще отиде там да стреля по разни женици и деца, които бягат от подобен ужас в собствената си държава?
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 сеп 2013 16:46

PFC Litex написа:

Не знаех, че границата ни е отворена :lol:

Не разбрахте ли, че границата и сега е затворена.
Легално сириец може да влезе в БГ само с Виза.

Тези бежанци минават нелегално. Как точно си представяте спирането им?
Може би искате някой да седи и да стреля по тях? Кой ще е този ненормалник дето ще отиде там да стреля по разни женици и деца, които бягат от подобен ужас в собствената си държава?

Първо мини през казармата и тогава ми обяснявай, как се затваря граница ;) Правиш ли разлика м/у ГРАНИЦА и МИТНИЦА 8-)На полосата ли ще му искат виза ;)
Последна промяна от CTAHKO на 20 сеп 2013 16:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 20 сеп 2013 16:48

И аз съм така. Не трябва да се гледа кой е вносителят на едно или друго предложение, а каква е неговата същност.
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 сеп 2013 16:50

CTAHKO написа:Първо мини през казармата и тогава ми обяснявай, как се затваря граница ;) Правиш ли разлика м/у ГРАНИЦА и МИТНИЦА 8-)

Умнико, когато съм пазил граница вероятно си ходил прав под масата и да бях граничар в Любимец и Свиленград, но какво се занимавам с трол като теб.

Отворен кажи как един сириец минава границата, че да бъде затворена за него?
Умен си колкото депутат от Атака.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 сеп 2013 16:54

PFC Litex написа:
CTAHKO написа:Първо мини през казармата и тогава ми обяснявай, как се затваря граница ;) Правиш ли разлика м/у ГРАНИЦА и МИТНИЦА 8-)

Умнико, когато съм пазил граница вероятно си ходил прав под масата и да бях граничар в Любимец и Свиленград, но какво се занимавам с трол като теб.

Отворен кажи как един сирен минава границата, че да бъде затворена за него?
Умен си колкото депутат от Атака.

Какъв граничар си бил ти бе, смешник ;) Ти не правиш разлика м/у граница и митница, граничар ми бил 8-) Че тръгнал и за визи да ми говори ;)Първо ти ми отговори на моя въпрос, после аз ще ти обясня как се затваря граница, граничарю :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 сеп 2013 16:57

Станко, Станко няма да тръгна сега на трол като теб да си сканирам военна книжка за да се доказвам.
Още в началото на темата попитах къде е отворена границата с Турция, че да бъде затворена, но то да *** да го набиеш, а то акъл.

Яловите на реални идеи (но пълни с демагогски такива, като 1000лв. заплата и прочие) атакистчета пак дебнат някое събитие, което да яхнат, белким се отлепят от 1.5%, където са в момента.

Има си международни споразумения за оказване на хуманитарна помощ, които страната е длъжна и юридически и морално да спазва.

Ако смятат, че имало терористи, то да представят доказателства за това, а не да тръбят по подобие на европейските си колеги ксенофоби и да поставят всички хора под един знаменател. Или да идат при тях да разучат и проверят, нали са бабаити със засукани мустаци, а не да пищят изпод някоя маса като храбрия си вожд.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”