Легализиране на пиротехниката по българските стадиони

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sectorX
Контакти:

Легализиране на пиротехниката по българските стадиони

Мнениеот sectorX » 07 авг 2013 10:48

[center]Пиротехниката e може би най-важната част от ултрас-културата и най-добрият начин да "запалиш" атмосферата на любимия стадион.

ПИРОТЕХНИКАТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изображение

Любителската пиротехника, такава каквато е по трибуните в България е БЕЗОПАСТНА!Използването й е хоби, а ограничения в хобитата - не би трябвало да има. Паленето на факли по стадионите в страната ни е красиво изкуство, а не терористичен акт. Истинско удоволствие е човек да наблюдава пиро-изпълненията на публиките у нас. Не веднъж сме ставали свидетели на уникално шоу в секторите с най-запалените фенове.Светлинен спектакъл, който привлича вниманието на хиляди. С новият закон обаче, пиротехниката е забранена по футболните стадиони и спортни мероприятия. Zapalqnkovci.com започва петиция против тази забрана. Вече доста фен-организации се обединиха в искане на легализирането на пиротехниките по трибуните. Националното Сдружение на Футболните Фенове, начело с председателя Елена Ваташка обяви официално на пресконференция своите виждания за пиротехниката - като важен елемент от фенкултурата и забраната за употреба на такива средства би била абсурдна.[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Легализиране на пиротехниката по българските стадиони

Мнениеот boabbb » 07 авг 2013 10:52

Ти нещо си се притеснил. Как по точно на входа ще се раздели опасната от безопасната? Отсега ти казвам - това няма как да стане. ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 07 авг 2013 11:00

boabbb написа:Ти нещо си се притеснил. Как по точно на входа ще се раздели опасната от безопасната? Отсега ти казвам - това няма как да стане. ;)

Всичко трябва да става със съгласуване между ръководствата и фен-групите.Така ще се раздели опасната от безопасната.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2013 11:02

Предлагам, да се легализира и бомбичките по стадионите, пък това, че могат да убият някого той си е виновен. Да не е ходил на стадиона.

Ето колко е безопасна пиротехниката, а в ръцете на луди и дрогирани и безопасната игла е опасна. Разберете това повече пречи на клуба ви от колкото му помага.
Защо не вземем нищо хубаво от тая пуста Европа, кога ще видите подобни глупости примерно в родината на футбола, Англия. Хората се борят с всякакви средства срещу това, ние ще го разрешаваме, защото няколко комплексари трябва да се забавляват на стадиона с нещо друго освен с футболната игра.

Потребителски аватар
Gabriel Batistuta
Контакти:

Мнениеот Gabriel Batistuta » 07 авг 2013 11:06

И да не я легализират, пак ще си палим факли и димки. Да вкараш факла или димка на стадиона е детска игра. При засилени мерки на мача за купата в Ловеч ( ЛЕВСКИ - Берое) аз вкарах факла без никакви проблеми, да не говорим на Герена колко съм вкарал и няма проблеми. Тъй, че легализирането е една формалност, пирото ще го има по стадионите!!!
ImageImage

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 авг 2013 11:07

milen.hristov написа:Предлагам, да се легализира и бомбичките по стадионите, пък това, че могат да убият някого той си е виновен. Да не е ходил на стадиона.

Ето колко е безопасна пиротехниката, а в ръцете на луди и дрогирани и безопасната игла е опасна. Разберете това повече пречи на клуба ви от колкото му помага.
Защо не вземем нищо хубаво от тая пуста Европа, кога ще видите подобни глупости примерно в родината на футбола, Англия. Хората се борят с всякакви средства срещу това, ние ще го разрешаваме, защото няколко комплексари трябва да се забавляват на стадиона с нещо друго освен с футболната игра.

Колега, те вашите напоследък като играят в евротурнирите, то ти идва не бомбички, а направо да сринеш стадиона :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 07 авг 2013 11:22

Правете разлика между факли и бомби! Аз съм твърдо ЗА факли и димки и против бомбите. За мен те си остават незабравим спомен от 90-те, и трябва да се останат там.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2013 11:25

Invader написа:Правете разлика между факли и бомби! Аз съм твърдо ЗА факли и димки и против бомбите. За мен те си остават незабравим спомен от 90-те, и трябва да се останат там.

В ръцете на наркомани и луди и те са опасни

Потребителски аватар
sectorX
Контакти:

Мнениеот sectorX » 07 авг 2013 11:30

milen.hristov написа:
Invader написа:Правете разлика между факли и бомби! Аз съм твърдо ЗА факли и димки и против бомбите. За мен те си остават незабравим спомен от 90-те, и трябва да се останат там.

Съгласен съм с теб, но "свободни" го написа много добре.
Всичко да става с разговор между ръководства и фенклубове.Разбира се, че няма кой да те допусне да си вкарваш каквото пожелаеш на стадиона.
Предполагам на най-запалените им се е случвало да вкарват пиро на стадиона и са успявали естествено :) но много фенове "изгарят" - хващат ги на входовете при проверка - изпускат мача, глоба, наказание за непосещаване на футболни мачове и така :)
За това е важно да се легализира пирото по трибуните.Щом фен-организациите начело с Елена Ваташка са внесли такова запитване, значи има шанс. ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 авг 2013 11:37

sectorX написа:
milen.hristov написа:

Съгласен съм с теб, но "свободни" го написа много добре.
Всичко да става с разговор между ръководства и фенклубове.Разбира се, че няма кой да те допусне да си вкарваш каквото пожелаеш на стадиона.
Предполагам на най-запалените им се е случвало да вкарват пиро на стадиона и са успявали естествено :) но много фенове "изгарят" - хващат ги на входовете при проверка - изпускат мача, глоба, наказание за непосещаване на футболни мачове и така :)
За това е важно да се легализира пирото по трибуните.Щом фен-организациите начело с Елена Ваташка са внесли такова запитване, значи има шанс. ;)

Как в Англия феновете нямат нужда от пиротехника, а в България имат. Все си мисля, че ходим на мач да гледаме любимият отбор и играта му ние достатъчна. Примерно като ходиш на театър нямаш нужда от пиротехника мисля.
п.п Най-важното как ще обясниш на подчовеците от сз, че факлите не служат да бъдат мятани по полицията. Все пак рябва и мозък да има сред подобни фенове, но при тях търсенето и сега продължава безуспешно

Върни се в “Свободна зона”