11-годишна булка шокира света с историята си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

minchev_1951
Контакти:

11-годишна булка шокира света с историята си

Мнениеот minchev_1951 » 23 юли 2013 20:41

"Някои деца решиха да се удавят в морето и вече са мъртви. Те убиха нашите мечти, те убиха всичко в нас. Нищо не ни остана. Това е престъпление, просто престъпление."

Изображение

Тези тежки думи обаче не са насочени към престъпници. Изрича ги едно 11-годишно момиче и ги посвещава на родителите си. На своите собствени, както и на всички онези, които съсипват живота на своите деца.

Йемен. Nada-al-Ahdal е на 10 години и 3 месеца. От 3-годишна възраст обаче живее при чичо си. Ходи на училище, посещава курсове на английски през лятото и мечтае да стане певица. В един момент родителите и пожелават тя да се прибере у дома. Но не за да живее с тях, а за да я омъжат.

Когато чичо и разбира за сватбата, той се среща с младоженеца, за да му разкаже за племенницата си. Казва му, че тя не е подходяща за него, защото не носи було. Споделя му, че малкото момиче обича да пее. След това го пита дали би отменил годежа и учудващо, мъжът се съгласява.

Историята не спира до тук. Родителите на Nada са твърдо решили, че трябва да я омъжат и отново я сгодяват, против волята и. Като на филм тя успява да избяга от семейството си. Чичо и я намира, уведомява властите и му позволяват момиченцето да остане при него.

От къде идва тази сила в характера на едно йеменско момиче? Желание и воля за живот, непознати за женското съсловие там. Nada изпраща писмо до ливанското издание на сп. Now, което адресира до всички майки и бащи, които искат да омъжат невръстните си дъщери:

"Аз съм дете и искам да сбъдна мечтите си. Накараха насила леля ми да се омъжи и тя се самоуби, изгоря до смърт, дори видях снимки на обезобразеното и тяло. Оставете ме да сбъдна мечтите си. Искам да ходя на училище, да се превърна в звезда и да помагам на другите деца. Не мисля за брак, не го искам сега. Искам да кажа на бащите и майките да ни оставят да сбъднем мечтите си, а не да ги убиват."

Реалността обаче е далеч по-болезнена. Късметът на Nada е неприсъщ за връстничките и, принудени да се омъжват за много по-възрастни от тях мъже.

Според неправителствената организация Human Rights Watch, младите момичета са принудени да се омъжат, докато са още деца и това води до прекъсване на образованието им и абсолютна липса на контрол върху собствения им живот. Често те стават жертва на изнасилвания от страна на съпруга си и на домашно насилие.

Няма законово установена възраст, след която браковете са възможни. И много момичета се превръщат в съпруги, едва навършили 8 години.

Безумие в XXI век. Откровена педофилия и гавра с човешкото достойнство. Детските права са само понятие, чието значение остава неразбрано. Изход няма, а светлината в тунела е единствено смъртта.

Потребителски аватар
stn

Re: 11-годишна булка шокира света с историята си

Мнениеот stn » 23 юли 2013 21:03

Те им премахват клитора и срамните устни, та едно женене ли да е проблем
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 23 юли 2013 21:31

[offtopic]naistina li ? zashto zaboga go pravqt ?[/offtopic]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 юли 2013 21:33

Еми, то и нашето общество не е много цвете за мирисане... та затова и избягвам разпалено да храня другите... вижте ние как сме го решили тоя проблем - на 14-15 вече стават курвички половината момичета, възпитаваме ги със "секса и града" (Една прилична част от 12-13 годишните също си се ебат без да им пука, но при нас това не е насила, дали сме правото на децата сами да си решават :D :D :D). И да, при нас също си имат взимане даване с чичковци, само че в нашето общество не държим толкова на семейството като при тях и затова чичковците с паричките гледат там да ги развозват в скъпи коли по дискотеки и да купуват дрешки от мола в замяна на секс, ама без да ги взимат за съпруги... "ебеш-фърляш" както се казваше в един виц

та отвратително е историята на момиченцето... ама като гледам и колко отвратителни истории има и в нашата държава...
[center]Изображение[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 юли 2013 21:33

Винаги съм била щастлива, че съм се родила и израснала в християнско общество, а не в някоя дива мюсюлманска страна, където камилите са по-ценени от жените.
Преди години бях чела една книга, писана от бившата снаха на Осама - Кармен бин Ладен, която е била омъжена за брата на терориста.
Тя разказва ужасни неща - от обрязването на жените, което всъщност е осакатяване и се прави с цел жената да не изпитва удоволствие от секса, до липсата на каквато и да е свобода, дори за най-елементарни неща. Една жена не може да отиде дори до магазина, ако няма разрешение от баща, съпруг, син или който и да е роднина от мъжки пол.
Тъжно е, че в цивилизования свят на толкова много места се срещат подобни варварства.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 юли 2013 21:54

drogba_best написа:[offtopic]naistina li ? zashto zaboga go pravqt ?[/offtopic]

Напиши female circumcision в интернет и ще прочетеш тонове инфо по въпроса. Доколкото знам го правят в мюсюлманските страни, най-вече в Африка (може и чаршафите да го правят, за Африка съм на 100% сигурен). Прави се точно както спомена колежката за да не изпитват удоволствие от секса. Аз знам само за премахване на клитора - все пак неговата функция е единствено и само да доставя удоволствие, явно маймуните/чаршафите си мислят, че може и без него.

По разкази из нета знам, че болката била ужасяваща (нормално, все едно някой да ти клъцне главата на Генерала) като някои жени умирали директно по време на "обрязването", други след това, а трети се самоубивали в последствие. Въобще, цивилизована работа ти казвам. Честно, нямам търпение да свърши петрола, газта и т.н. морално остарели източници на енергия и да минем на ветрена, слънчева и ядрена енергия. Е те тогава да ги видим чаршафите каква ще я свършат като не им идва целия свят на крак да им се отчита.

Е те тогава ще видите вие що е то прогресивната мюсюлманска култура. Проблема е, че напълнихме бяла (и тук не говоря за цвета на кожата, съвсем не) Европа с тези откровени дегенерати. Без да генерализирам естествено, примерно българските мюсюлмани са съвсем друга бира, особено младото поколение. Турците също - доказаха го наскоро. Но тия азиатски чаршафи са без коментар, оня ден подпалиха Париж заради една полицейска проверка.

И после питаш що ги били обрязвали жените... :roll: Ми щото толкоз им е акъла бе пич :|
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 23 юли 2013 21:58

Laetitia написа:Винаги съм била щастлива, че съм се родила и израснала в християнско общество, а не в някоя дива мюсюлманска страна, където камилите са по-ценени от жените....

Ще ми се да имаш възможност да се върнеш назад във времето и същото да го кажеш на индианците в латинска америка попаднали под окупацията на испанския християнски ботуш. Не е въпрос на религия, а на ценностна система и еволюционно развитие на конкретното общество, щото въпросните йеменци не са били винаги мюсюлмани, но най- вероятно винаги са постъпвали по описания в статията начин. Това ги поставя в развитието им в този аспект някъде до времето и земите, в които е живял Исус, щото тогава там момичетата са се омъжвали на по 12 години. Нещо, което мисля се е случило и на майка му Мария с много по- възрастния от нея Йосиф.

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 23 юли 2013 22:02

ne moga da povqrvam che ima takiva neshta na tozi svqt .....no vseki put iznikva nqkakvo bezumie deto napravo me plashi ....

urkoto

Мнениеот urkoto » 23 юли 2013 22:05

Ами аз лично обвинявам рептило-илюминатската паплач за всички зулуми в човешката история, включително и индиректно за гореописаните
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 23 юли 2013 22:09

Neo M написа:Ще ми се да имаш възможност да се върнеш назад във времето и същото да го кажеш на индианците в латинска америка попаднали под окупацията на испанския християнски ботуш. Не е въпрос на религия, а на ценностна система и еволюционно развитие на конкретното общество, щото въпросните йеменци не са били винаги мюсюлмани, но най- вероятно винаги са постъпвали по описания в статията начин. Това ги поставя в развитието им в този аспект някъде до времето, в което е живял Исус, щото тогава момичетата са се омъжвали на по 12 години. Нещо, което мисля се е случило и на майка му Мария с много по- възрастния от нея Йосиф.
Мерси за забележката, но съм запозната чудесно с подвизите на испанските и португалските конкистадори.
В тях няма нищо християнско - факт, всичко се прави заради икономически и политически интереси, както е и с кръстоносните походи.
Що се отнася до съвременния свят обаче, да, пак ще кажа, че съм много щастлива, че съм родена в християнско общество, където няма да ме осакатят, за да не изпитвам удоволствие от секса.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Свободна зона”