Нека в тази тема коментираме кои спортни новини са професионално направени, коя телевизия обръща най-много внимание на спорта в новините си и от коя сте разочаровани?
Коя спортна емисия предпочитате да гледате?
- Спортни новини по bTV
- Спортът по Нова
- Спортни новини /БНТ1/
- Център /Ring.BG/
- Темата на спорта /Nova sport/
- спортни новини по ТV7
- спорт по TV+
- спортни новини по News7
Анкета: Чия спортна емисия предпочитате да гледате?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Чия спортна емисия предпочитате да гледате?
Никоя.
Това, което предават вече съм го видял/прочел или ще го разбера като имам време.
Това, което предават вече съм го видял/прочел или ще го разбера като имам време.

...
- sven_goran
- Контакти:
Ако мога да слушам гонга по Дарик нямам нужда от новините по телевизора
Foreigner написа:Никоя.
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
Ничия. Спортни сайтове колкото искаш. Да чакам новините по телевизията за да ми кажат нещо от вчера, което дори може да съм забравил - не мерси.
Интернет и Гонг по Дарик. Така или иначе си пускам телевизора само за спорт(най-често футбол), нямам навика да използвам телевизията като средство за информация.
Интернет и Гонг по Дарик. Така или иначе си пускам телевизора само за спорт(най-често футбол), нямам навика да използвам телевизията като средство за информация.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- 1912plovdiv
- Контакти:
Никоя. 

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- ZinedineZidane
- Контакти:
И аз съм така. Отдавна мина времето, в което така научавахме резултати и други новини от спорта... 

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- KategorieC
- Контакти:
Гледам само лов/риболов, футбол и научно-популярни филми. Филми, публицистика и шоу програми не гледам от много време = > отг.НИЧИЯ!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
бТВ! 

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]