Колкото наближава официализирането на сделката между Томов и "Титан" за цска, толкова стават и "проблемчетата", които изникват покрай чаканата продажба от милионите фенове на "червените".
Вчера в семпло интервю един от бъдещите собственици сведе целите на компанията си във футбола до това да напълни стадиона. Не ставало дума за титли и скъпи играчи, просто иде реч за красива игра. После всичко щяло да си дойде по местата. Това обаче не е достатъчно. Поне за онези, които не вярват в чудеса.
Да, но кой най-насетне ще се изправи пред фенове и медии, за да убеди, че "Титан" няма единствено икономически интереси с покупката на клуба от Борисовата градина. Казано просто - дали не става въпрос за същата идея, с която Митал гушна червеното шалче и после изчезна в Лондон?
А съмненията са сериозни. Новите собственици оправят документите по лиценза, но не изплащат всички задължения, а ги просрочват далеч във времето. Няма крайни плащания към играчи, към треньори, дори към ДАМС...
Днес пък стана ясно, че от "Титант" са поискали съдействие от правителството,за да не плащат 890 000 лева екоданък с мотива, че спасяват ЦСКА. И още - трябвало да се купуват кофи за боклук, тъй като и с тях има проблеми в новите софийски територии на компанията. За капак Тодор Батков призова конкурентите си да покажат парите, с които придобиват армейците.
Къде е истината???
Кофи, екология, цска.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- david_villa
- Контакти:
Re: Кофи, екология, цска.....
Информацията е с първоначален автор "Дон Г..." Има ли нужда от повече коментар? Всички родни отбори крият задължения...
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Ами , както вече знам, ти си царя на подмисълта:
Както и друг път си показвал, че знаеш какво мислят другите, по това какво говорят.
Че кой друг, освен ти ще я знае.
"Колкото наближава официализирането на сделката между Томов и "Титан" за цска, толкова стават и "проблемчетата."
"Титан" няма единствено икономически интереси с покупката на клуба от Борисовата градина"
"дали не става въпрос за същата идея"
Както и друг път си показвал, че знаеш какво мислят другите, по това какво говорят.
Къде е истината???
Че кой друг, освен ти ще я знае.
- smash_the_reds
Мнението на многознайковците ме интересува-аз не я знам...
Като по-възрастен от мен може пък ти да я знаеш..........

Правителството е на България и не е на съдийското знаме. Не може и не трябва да разрешава да не се плаща. В противен случай би трябвало същото правителство да разреши и на народа да не плаща такса смет. Призовавам всички медий да повдигнат този въпрос. Фирма Титан много пъти са убеждавали феновете,че имат сили и пари за да се справят. Също така не следва да се даде лиценз на съдийското знаме, ако не са върнали парите на Кремиковци. Батков е прав като казва, че вече трета година сме в Европа и би трябвало правилата да са еднакви за всички. Милко Балев отдавна го няма,стига вече,омръзна ни да ни правят на глупави. Има много други благородни каузи които заслужават финансиране. Ако не могат да играят да не се хващат на хорото. Време е наистина финансите и дълговете на клубовете да бъдат показани и обнародвани. Повярвайте ми,че все ще се намери честен досъдебен орган, който ще се самосезира и ще подведе под наказателна отговорност президенти и футболни деятели, които вършат непрекъснато престъпление по служба и безстопанственост.
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
smash_the_reds написа:Мнението на многознайковците ме интересува-аз не я знам...
Мнението на многознайковците, го виждаш три дни подред. На всякъде се пише, и се говори само за това. Което не означава, че всичко това е истината.
А аз знам едно нещо, което съм го доказал с присъствието си тук до сега. А то е , че всеки трябва да си гледа в собствения двор, а не като в поговорката: -Аз може да съм зле, ама комшията трябва да е по-зле.
- smash_the_reds
Модератор ЦСКА написа:smash_the_reds написа:Мнението на многознайковците ме интересува-аз не я знам...
Мнението на многознайковците, го виждаш три дни подред. На всякъде се пише, и се говори само за това. Което не означава, че всичко това е истината.
А аз знам едно нещо, което съм го доказал с присъствието си тук до сега. А то е , че всеки трябва да си гледа в собствения двор, а не като в поговорката: -Аз може да съм зле, ама комшията трябва да е по-зле.
Защо не го кажеш това на червените фенове?На тях не смееш да кажеш нищо,когато коментират Левски?!

Проблема е във вас,усещате мощен ЦСКА и започвате нападките от ранна фаза 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
smash_the_reds написа:Защо не го кажеш това на червените фенове?На тях не смееш да кажеш нищо,когато коментират Левски?!
Това е най-голямата наглост, която можеше да изречеш. При положение ,че от лятото на миналата година, не се спряхте да ни оприличавате на какво ли не ,и да ни пращате къде ли не,а сега за една нищо и никаква дузпа оревахте света. Да ми казваш, че феновете на ЦСКА коментират Левски, си е направо супер лицемерие.
- smash_the_reds
Модератор ЦСКА написа:smash_the_reds написа:Защо не го кажеш това на червените фенове?На тях не смееш да кажеш нищо,когато коментират Левски?!
Това е най-голямата наглост, която можеше да изречеш. При положение ,че от лятото на миналата година, не се спряхте да ни оприличавате на какво ли не ,и да ни пращате къде ли не,а сега за една нищо и никаква дузпа оревахте света. Да ми казваш, че феновете на ЦСКА коментират Левски, си е направо супер лицемерие.
А" група вече има нов лидер и това е ЦСКА, но не и без помощта на рефера Ангел Ангелов. Герой за "червените" не бе някой от играчите, а съдията, който даде две дузпи за победата с 2:1 над "Славия". В същото време "Левски" бе заклан във Варна от друг култов герой - Христо Ристосков. Така на преден план пак излизат грешките на хората в черно, а не футболът на терена и качествата на футболистите.
Ето това е истината-за какво спорим изобщо?