България избира!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

България избира!

Мнениеот obi4am_pirin » 25 апр 2013 17:19

Гледам Бареков и "България избира" от Благоевград!Да подкрепят Герб са дошли най-големите мутраци на Благоевград!Цветан Цветанов-Ушето който е кандидат на Герб за Благоевград се е покрил в миша дупка и е оставил една жена да го покрива!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: България избира!

Мнениеот ralimavridov » 25 апр 2013 17:28

Учудваш ли се?Мутри,мутри подкрепят...

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 25 апр 2013 17:29

Най-голямото доказателство, че Цветанов не е поръчвал нерегламентирано подслушване е фактът, че Мирослав Найденов е клиент на прокуратурата, той е уличен именно чрез подслушване!

Найденов вече е под охрана,

а скоро ще е под стража!

обърнете внимание че СРСтата срещу Найденов се ползват като легитимно доказателство срещу него!

тоест подслушването е било в рамките на закона и по процедура, освен това има и резултат!

Наскоро се оказа че брат му Начо е пръв приятел на Борко Банчев -координатора на ДПС за врачанска област!!!

ето Ви я причинно-следствената връзка!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 25 апр 2013 17:34

Бившият земеделски министър Миро Найденов реши да отвори уста и разкри позорната истина за управлението на ГЕРБ. Според неговите думи, самият той е бил подслушван по разпореждане на Цветан Цветанов по времето на мандата, следени са абсолютно всички министри, опозицията и видни бизнесмени.

„Мнението ми е категорично. Смятам, че МВР са ме подслушвали незаконно в продължение на 3. 5 години по времето на „кабинета Борисов”. Масово подслушваха не само бизнеса и опозицията, но и всички членове на правителството без изключение. С разпореждане и знание на Цветан Цветанов е бил подслушван целия Министерски съвет” – заяви Найденов.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 25 апр 2013 17:43

Кучката,Калинката и компания!Тези подкрепят Герб!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 25 апр 2013 17:45

alexveselinov написа:
Бившият земеделски министър Миро Найденов реши да отвори уста и разкри позорната истина за управлението на ГЕРБ. Според неговите думи, самият той е бил подслушван по разпореждане на Цветан Цветанов по времето на мандата, следени са абсолютно всички министри, опозицията и видни бизнесмени.

„Мнението ми е категорично. Смятам, че МВР са ме подслушвали незаконно в продължение на 3. 5 години по времето на „кабинета Борисов”. Масово подслушваха не само бизнеса и опозицията, но и всички членове на правителството без изключение. С разпореждане и знание на Цветан Цветанов е бил подслушван целия Министерски съвет” – заяви Найденов.

А защо смята,като е сигурен :oops: :) ???

haha

Мнениеот haha » 25 апр 2013 18:10

ГЕРБ хем са мутри и ченгета, хем са прости. Всички партии са гнусни, но тия клоуни бият всякакви рекорди.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 25 апр 2013 18:13

Сега ще нахлуят и герберите в форума ! Голям смях е тази мутренска формация не знам как хората им се вързват още :lol: !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

haha

Мнениеот haha » 25 апр 2013 18:17

Biris Norte написа:Сега ще нахлуят и герберите в форума ! Голям смях е тази мутренска формация не знам как хората им се вързват още :lol: !

Нека нахлуят, поне да ни позабаляват малко. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 апр 2013 18:31

Интересно къде са сега форумните герберасти да се метнат на амбразурата и да почнат да обясняват колко е велик и честен Тиквуня??? Аз тия неща стана 4 години ги повтарям в този форум, преди бях болен мозък и ненормалник, а сега какъв съм???
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Свободна зона”