WWE Royal Rumble 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

WWE Royal Rumble 2013

Мнениеот kingofpop » 27 яну 2013 13:16

[center]Изображение[/center]

Време е за най-чаканият турнир в годината (след Кечмания). Мелето е довечера в 3.00, аз лично се чудя дали да го гледам live или направо утре от замундата :)

[center]Мачове:[/center]
[center]Antonio Cesaro(c) vs The Miz (United States Championship)[/center]

[center]Team Hell No(c) vs Rhodes Scholars (Tag Team Championships)
[/center]

[center]30-Man Royal Rumble Match[/center]

[center]Alberto Del Rio(c) vs The Big Show - Last Man Standing Match (World Heavyweight Championship)[/center]

[center]CM Punk(c) vs THE ROCK (WWE Championship)[/center]

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: WWE Royal Rumble 2013

Мнениеот riak4 » 27 яну 2013 13:20

Надявам се да се получи добър турнир, но се съмнявам. Усещам, че Скалата ще бъде тролнат. :lol: Все пак надеждата умира последна. ;)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 яну 2013 13:28

riak4 написа:Надявам се да се получи добър турнир, но се съмнявам. Усещам, че Скалата ще бъде тролнат. :lol: Все пак надеждата умира последна. ;)

И аз си мисля, че Пънк ще загуби титлата чак на Кечмания, дано Щитът пак се намесят :twisted: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 27 яну 2013 13:30

Винс каза,че ако Щита се намесят ще отнеме титлата на Пънк. ;) А иначе дано се получи добър турнир.Ръмбъла ми е най-Любимия турнир след Манията. :)Все си мисля че Щита ще направят нещо на Роял Ръмбъл мача. :?
Последна промяна от TEDIMAR99 на 27 яну 2013 13:31, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 27 яну 2013 13:31

Дел Рио срещу Биг Шоу :twisted:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 яну 2013 13:34

Най-интересния мач ще бъде Пънк - Скалата, не мисля че Пънк ще загуби титлата, дори напротив ще бие Скалата с 1-2-3 или ако Скалата бие очаквам да в същия момент Долф Зиглър да се намеси и да кашне куфарчето. Няма вариант при който Скалата да стане шампион, защото ще трябва всяка седмица да го гледаме, а не него договора му е само за тоя турнир. Очертава се много интересно довечера. ПЪНК - BEST IN THE WORLD 8-) Другите мачове не ме вълнуват :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 яну 2013 13:34

TEDIMAR99 написа:Винс каза,че ако Щита се намесят ще отнеме титлата на Пънк. ;) А иначе дано се получи добър турнир.Ръмбъла ми е най-Любимия турнир след Манията. :)Все си мисля че Щита ще направят нещо на Роял Ръмбъл мача. :?

Според мен Райбак ще прецака щита тоя път, нищо чудно да ги елиминира и тримата някък си...а иначе очаквам Ортън и Шеймъс да се елиминират взаимно и да започнат вражда за Манията, дано Ренди стане хийл, че така е скучен :( :)

П.П. Има слухове, че Джерико ще спечели мелето :?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 яну 2013 13:36

Teo написа:Най-интересния мач ще бъде Пънк - Скалата, не мисля че Пънк ще загуби титлата, дори напротив ще бие Скалата с 1-2-3 или ако Скалата бие очаквам да в същия момент Долф Зиглър да се намеси и да кашне куфарчето. Няма вариант при който Скалата да стане шампион, защото ще трябва всяка седмица да го гледаме, а не него договора му е само за тоя турнир. Очертава се много интересно довечера. ПЪНК - BEST IN THE WORLD 8-) Другите мачове не ме вълнуват :)

Долф ако кешне няма да е тук, а за другата титла...даже аз си мисля, че довечера ще кешне след мача между Дел Рио и Грамадата, щото и двамата ще са смазани.... :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 яну 2013 13:41

kingofpop написа:
Teo написа:Най-интересния мач ще бъде Пънк - Скалата, не мисля че Пънк ще загуби титлата, дори напротив ще бие Скалата с 1-2-3 или ако Скалата бие очаквам да в същия момент Долф Зиглър да се намеси и да кашне куфарчето. Няма вариант при който Скалата да стане шампион, защото ще трябва всяка седмица да го гледаме, а не него договора му е само за тоя турнир. Очертава се много интересно довечера. ПЪНК - BEST IN THE WORLD 8-) Другите мачове не ме вълнуват :)

Долф ако кешне няма да е тук, а за другата титла...даже аз си мисля, че довечера ще кешне след мача между Дел Рио и Грамадата, щото и двамата ще са смазани.... :)

Всички очакват че ще кешне за световната титла, но никой не очаква да кешне на мача Пънк и Скалата, при положение че Пънк бие, Долф няма да излезе защото си мисля че Пънк ще дропне титлата на Кеч мания, но ако Скалата победи Долф ще кешне за изненада на всички който си мислят че ще кешне на мача Грамадата и Дел Рио, това е моята прогноза ще видим довечера ;)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 яну 2013 14:02

Син Кара ще участва ли?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Свободна зона”