Масово убийство в американско училище.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Масово убийство в американско училище.

Мнениеот Rofles » 14 дек 2012 20:41

Мъж откри днес огън в начално училище в американския град Нютаун, щата Кънектикът, предаде Ройтерс, като се позова на в. „Хартфорд курант”.

При стрелбата са загинали най-малко 27 души, включително деца, предаде Ройтерс, като се позова на телевизия Си Би Ес нюз. Според данни на Си Ен Ен жертвите на стрелбата са 20, от които най-малко 10 деца.

Мъжът, който бил баща на един от учениците, също бил убит. Сред мъртвите са директорът и психологът на училището.

Има непотвърдени сведения за втори стрелец, след като очевидци чули десетина изстрели. От местопрестъплението са иззети два пистолета, съобщи телевизия Ен Би Си Нюз. Телевизионни кадри показаха полиция и линейки на мястото на кошмарната драма, и родители, тичащи към училищната сграда.

В началното училище „Санди Хук” учат деца между 5 и 10 години. В сградата на училището се помещава и детска градина и според родители в момента на стрелбата там са се намирали общо около 900 деца.

„Беше ужасяващо”, заяви майката на момиче от училището, цитирана от Ройтерс. „Всички бяха в истерия - родители, ученици. Деца излизаха от училището целите в кръв”, обясни тя.

Всички училища и детски градини в Нютаун са затворени след инцидента, станал в 9.40 ч. местно време, уточнява БТА. Градът се намира на 128 км североизточно от Ню Йорк.

Президентът Барак Обама е в течение на инцидента и е уведомяван редовно за развитието на ситуацията, съобщи Белият дом.

Какво да кажа.. Навсякъде психопати.. Не можеш да се разхождаш вече спокойно. :| Жалко за децата, за родителите им.. :cry:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Масово убийство в американско училище.

Мнениеот damageplan » 14 дек 2012 20:43

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 дек 2012 20:51

Американците са доказани психопати!Съболезнования на родителите на децата!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 14 дек 2012 20:52

В САЩ това е направо ежедневие като земетресенията в Япония.Ако гледате по Нешанъл Джиографик,куфара за края на света,то всеки има поне 2-3 пищова и двойно повече пушки.В щатите спокойно може да отидеш да си купиш пистолет и на другия ден да разстреляш някой.Аз обаче си имам една теория за тези масови убийства.Според мен те са планирани от правителството,един вид за контролиране на популацията.Сигурно има и такива,които просто са откачили нещо и така си изливат гнева като гръмнат някой.Жалко,за децата и за техните родители. :|

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 14 дек 2012 20:52

Там е традиция. Иначе случва се да изперка някой, нормално е. Разбира се трагедията е голяма, но днес по света са умряли примерно хиляди хора немознати за нас, ако тръгнем за всеки да се тюхкаме, къде ще му излезе края

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 14 дек 2012 20:54

gilento93 написа:В САЩ това е направо ежедневие като земетресенията в Япония.Ако гледате по Нешанъл Джиографик,куфара за края на света,то всеки има поне 2-3 пищова и двойно повече пушки.В щатите спокойно може да отидеш да си купиш пистолет и на другия ден да разстреляш някой.Аз обаче си имам една теория за тези масови убийства.Според мен те са планирани от правителството,един вид за контролиране на популацията.Сигурно има и такива,които просто са откачили нещо и така си изливат гнева като гръмнат някой.Жалко,за децата и за техните родители. :|

С 20 убийства на ден как се контролира популация 300 милиона? :mrgreen: Стига бе, човек

gerenaniehrama
Контакти:

Мнениеот gerenaniehrama » 14 дек 2012 20:57

TSHABALALA написа:
gilento93 написа:В САЩ това е направо ежедневие като земетресенията в Япония.Ако гледате по Нешанъл Джиографик,куфара за края на света,то всеки има поне 2-3 пищова и двойно повече пушки.В щатите спокойно може да отидеш да си купиш пистолет и на другия ден да разстреляш някой.Аз обаче си имам една теория за тези масови убийства.Според мен те са планирани от правителството,един вид за контролиране на популацията.Сигурно има и такива,които просто са откачили нещо и така си изливат гнева като гръмнат някой.Жалко,за децата и за техните родители. :|

С 20 убийства на ден как се контролира популация 300 милиона? :mrgreen: Стига бе, човек

Как може в такива масови убийства, да търсите някакъв идиотски смисъл? Загинали са дечица, бъдещото поколение, а вие говорите някакви глупости. Лека им пръст и дано в момента са на по-хубаво място

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 дек 2012 21:08

Ужас.
Не знам какъв психопат трябва да си,за да идеш да убиваш малки деца...............
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 14 дек 2012 21:10

gerenaniehrama,просто изказвам мнение,което евентуално да обясни подобни действия,от страна на американците.Ако съм накърнил чувствата на някой се извинявам.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 дек 2012 21:24

В САЩ наистина често се случват такива трагедии,голяма страна - хората могат да си купуват оръжия и все някой ще изперка ....УЖАС :(
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”