ЧРД на Стефан Стоянов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
ЧРД на Стефан Стоянов
Честит рожден ден Стефчо, пожелавам ти да си жив здрав, все така да ни радваш сините фенове с хубави коментари, успехи във всичките начинания, с които се захванеш и много незабравими мигове сЛевски и Реал. Наздраве!
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- Modors
- Контакти:
Re: ЧРД на Стефан Стоянов
Честит рожден ден 

[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]
- Captain Stottlemeyer
Честит рожден ден! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
ЧРД, Стефчо, жив и здрав! Дано занапред да имаш много поводи за положителни коментари за Левски. Вечното дерби, например, е един много добър повод за такъв коментар и очаквам от теб една хубава статия, в която да похвалиш отбора за добрата игра и победата 

Стефчо ЧРД да си жив и здрав 

Вече си на 30. Време е да започнеш да пишеш грамотно и най-важно да мислиш преди да пишеш и говориш! Най-добре смени професията, ако въобще можеш да вършиш нещо друго. Бъди здрав!
Един от най антипатичните журналисти заедно с онази от Спортал Цвети.
Стефчо, днес рожден ден ли имал? Да бъде най - вече здрав и да смени професията, че сигурен съм изключително много левскари също се дразнят от неговите простотии!
Не може след един мач в Целье да наречеш в ефир отборът на "Левски" "ЕВРОИДИОТ" - "Евроидиотите се завръщат", при положение, че се смяташ за журналист, а после да приказваш за "ПРИКАЗКАТА". Как така Стоилов веднъж е такъв за него, а после стана друг, след като Мъри винаги е бил един и същ?
Не може след един мач в Целье да наречеш в ефир отборът на "Левски" "ЕВРОИДИОТ" - "Евроидиотите се завръщат", при положение, че се смяташ за журналист, а после да приказваш за "ПРИКАЗКАТА". Как така Стоилов веднъж е такъв за него, а после стана друг, след като Мъри винаги е бил един и същ?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
- Контакти:
не разбирам, защо не казахте едно чрд, а почнахте да злобеете и да храните много ниско поведение имате, отвратен съм.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта