Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!
Такова нещо не бях виждал! Тотална излагация! Да четеш от някакво хвърчащо листче на най-българския празник, поредната излагация на "президента"!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Срамота! Плевнелиев срича по БНТ!
Какво може да се очаква от една МИШКА? Аз лично не съм изненадан, че е неграмотен ! 

ТИХО човека е ПРЕЗИДЕНТ на България и е от Гоцето
.
Всички сме виновни преди 5-6 месеца си спомнете кой го избра.НИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Всички сме виновни преди 5-6 месеца си спомнете кой го избра.НИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:ТИХО човека е ПРЕЗИДЕНТ на България и е от Гоцето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Бате, аз не гласувах за ГРОБ. Ако ти си гласувал е друга тема...

Светльо Витков президент !!!
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Може би искаш да кажеш, че чете, защото аз не чух да срича. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
W84me написа:Такова нещо не бях виждал! Тотална излагация! Да четеш от някакво хвърчащо листче на най-българския празник, поредната излагация на "президента"!
Защо да е най Български?А трети март какъв е м?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
-
- Контакти:
Да той предишния беше отличен - на Нова година как заставаше пред цяла България и изричаше лъжите си ...
LSFC 1914 написа:zlatan написа:ТИХО човека е ПРЕЗИДЕНТ на България и е от Гоцето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Бате, аз не гласувах за ГРОБ. Ако ти си гласувал е друга тема...
Бате, точно така и аз гласувах като теб за БСП !!! Все пак това е партията на Цола, Ангел Солаков и Борис Велчев-дядо

- shotgun blues
- Контакти:
Не виждам проблем в това ,че е чел това което е казал ,както каза колегата по-горе на всяка Нова година Първанката правеше същото ..голяма работа
И Обама го прави - не това е проблема ,все пак не можем да очакваме някакви велики мислители да ни управляват и да си измислят речта в момента
И Обама го прави - не това е проблема ,все пак не можем да очакваме някакви велики мислители да ни управляват и да си измислят речта в момента

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]