Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Мнениеот megan fox » 01 ное 2011 18:08

Sardukar написа:Линка, който си дал повече се говори за Джон Тери :) Ако вярваш на всяка такава новина без никакви източници.... За Пике мога да приема, че с Пуйол са идеални за Барселона - ФАКТ! Но индивидуалните му качества са доста по-ниски от играчи като Видич :!: Което няма значение за Барса нали си върши работата? Вижда ми се малко мегаломанско да казваш за Пуйол "тоя е след Малдини", но това е твое право. За мен в Барса защитата и вратаря са като апандисит и никога не съм бил впечатлен от дефанзивните им действия (не коментирам изнасянето на топката от Пике и мексиканеца преди тва или пробивите на Алвеш, който е като крило)!

ПП Радвам се, че все още за Балотели се говори с пренебрежение (е онова с потника ще го преследва хаха). Но аз го помня от дебюта му(гол с/у Юве за купата) и това момче има ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ! Медиите са го нарочили, а и той прави глупости, но скоро ще има възможност да се докаже! Евро 2012г. ще е билета на Балотели за златна топка(да приемам подигравки :mrgreen: ). Дано само е здрав и носи успехи на Италия!

ПП2 Има ли фен тема за любимия ми испански футболист Раул Тамудо?

Малко е трудно да се сравняват Видич с Пике, след като футбола, който се практикува в Англия и Испания е различен и за да си вършат двамата работата както трябва се изисква да имат различни качества. ;) Да, Пике беше собственост на МЮ, но както казах той тогава беше много млад и почти не получаваше шанс за изява. Но както един друг от колегите отбеляза преди няколко мнения... ясно се видя коя защита е по-добра във финалите за ШЛ. ;) :twisted:

Относно Раул Тамудо... имаше тема за него на времето, но после не знам какво стана с нея, може би трябва да се разровиш назад в страници в раздела или да провериш в Архива на форума. :)

Колкото до Балотели... ще поживеем и ще видим. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 ное 2011 18:09

В_прочем Cuatro - собственост на Берлускони излъчва всички мачове
Националната TVE излъчва само репортажи от Първенството и Финала за Купата
Canal+ Spain, Canal+ Liga, Gol Televisión и laSexta излъчват по 1 мач на кръг и повечето мачове за Купата. Те са собственост на Canal Satélite + Испания - пратена.
TV3 - един мач на кръг за Купата - предимно каталунските отбори. Ефирна телевизия на каталунски за област Каталуня.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 ное 2011 18:10

Los Che написа:В_прочем Mediaset и Setanta не са ТV а ТV компании. Първата е италианска , втората ирландска.
Първата има едва 22% от испанския пазар, втората няма своя ТV на испанския пазар.
Последната новина например в сайта на Сетанта свързана с Барса е че Сеск "отишъл да печели титли" като отказал 60 000 паунда на седмица в "Арсенал" за да получава 95,081 паунда (155,900 долара) седмично.

Да, и MediaSet е собственост на Силвио Берлускони (не, че това има значение), а тези 22% най-вероятно сега ще спаднат. 2 отбора от 20 в Примера си е 10% от пазара. Явно са държали и част от правата на други отбори. Кои? Не знам. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 ное 2011 18:11

Los Che написа:TV3 - един мач на кръг за Купата - предимно каталунските отбори. Ефирна телевизия на каталунски за област Каталуня.

Също известен факт, не случайно Барса носи ан екипите си логото на TV3. ;)

П.П. Ако не е тайна заради кого пишеш "В_прочем"?

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 ное 2011 19:08

В_прочем заради това

Това е мнение №1000 в тази тема и е задължаващо да бъде порядъчно отпразнувано
Изображение
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 ное 2011 19:33

Пуйол е идеален за стила на Барса и във всеки друг отбор не би бил толкова успешен, защото стила на Барса е такъв, че се изисква защитниците, да участват в разиграването и креативните действия в играта, когато изгубят топката халфовата линия върши това което трябва да вършат работата на защитниците и топката когато е притежание на противника рядко стига до защитниците били те Пуйол или Пике. Докато другите отбори играят или директен стил на игра или контра атакуващ. При единия доста често заради бързото разиграване и търсенето на атаки с няколко паса топката се губи и защитниците са уязвими от бързи контра атаки и трябва да покриват по-голям периметър, а при контра атакуващия стил целта е да стоиш в защита и да дебнеш на контри това означава също много работа за самите защитници. В двата случая Пуйол не би се справил .

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 ное 2011 21:32

Alexx написа:Пуйол е идеален за стила на Барса и във всеки друг отбор не би бил толкова успешен, защото стила на Барса е такъв, че се изисква защитниците, да участват в разиграването и креативните действия в играта, когато изгубят топката халфовата линия върши това което трябва да вършат работата на защитниците и топката когато е притежание на противника рядко стига до защитниците били те Пуйол или Пике. Докато другите отбори играят или директен стил на игра или контра атакуващ. При единия доста често заради бързото разиграване и търсенето на атаки с няколко паса топката се губи и защитниците са уязвими от бързи контра атаки и трябва да покриват по-голям периметър, а при контра атакуващия стил целта е да стоиш в защита и да дебнеш на контри това означава също много работа за самите защитници. В двата случая Пуйол не би се справил .

Поредното мнение, не на място! Не говорим за играч, който е на 20-22 години, говорим за играч, който е на 33 години, играе в Барса от 1999-а и през това време са се извъртяли не един и два треньора, всеки със своите виждания за футбола! Да, в Барса винаги се е залагало на многоходовите подавания и това е нещо, което се учи в Ла Масия от най-ранна възраст, но това тика-така, което практикува отбора под ръководството на Пеп няма нищо общо с играта, която показваше отбора под ръководството на Рийкард, да не говорим за Ман Гаал... Така че това, което си написал е абсолютно невярно, защото Карлес е играл при всякакви формации на защитата и при всякакви стилове - директни сблъсъци, бързи контри, постапателни действия и тн и точно този му огромен опит в този огромен диапазон го прави най-добрият днес! :twisted:

П.П. Да не пропусна да отбележа, че Карлес започва кариерата си като десен бек,а после преквалифициран в ЦЗ, а както видяхме се справя отлично и като ляв бек. ;) КР сигурно още сънува кошмари... :twisted: :twisted: :twisted:

П.П.2. А тръгвате да спорите с мен за възможно най-любимият ми играч е възможно най-голямата ви грешка!!! Дори Пеп Гуардиола едва ли е толкова добре запознат с качествата на Пуйол колкото съм аз! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 ное 2011 21:40

И именно това, че Карлес е играл в Барса в различни периоди когато се изповядваха различни стилове доказва тезата ми, защото тогава при Рийкард и Ван Гаал въобще не се чувстваше толкова комфортно, колкото сега. А при Рийкард отбраната на Барса бе като швейцарско сиерене.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 ное 2011 21:41

Всеки може да направи клавиатурна грешка, особено аз, с моето бързо писане... ;)

"впрочем" съм го използвал десетки пъти и можеш да видиш колко пъти се е случвало да го объркам...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 ное 2011 22:50

Пуйол не си го спомням от мачовете с/у ЧЕЛСИ 2000г. Но си спомням гола на Клаудио Лопес с/ Барса на 1/2 фианала :lol: (даже коментаторчето викаше "Клаудио Лопес си прави какво иска със защитата на Барса и може да вкара от всякъде" и бам гол от халите). За мен Пуйол е един сърцат футболист, който има повечко желание за игра отколкото качества!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”