Sardukar написа:Линка, който си дал повече се говори за Джон ТериАко вярваш на всяка такава новина без никакви източници.... За Пике мога да приема, че с Пуйол са идеални за Барселона - ФАКТ! Но индивидуалните му качества са доста по-ниски от играчи като Видич
Което няма значение за Барса нали си върши работата? Вижда ми се малко мегаломанско да казваш за Пуйол "тоя е след Малдини", но това е твое право. За мен в Барса защитата и вратаря са като апандисит и никога не съм бил впечатлен от дефанзивните им действия (не коментирам изнасянето на топката от Пике и мексиканеца преди тва или пробивите на Алвеш, който е като крило)!
ПП Радвам се, че все още за Балотели се говори с пренебрежение (е онова с потника ще го преследва хаха). Но аз го помня от дебюта му(гол с/у Юве за купата) и това момче има ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ! Медиите са го нарочили, а и той прави глупости, но скоро ще има възможност да се докаже! Евро 2012г. ще е билета на Балотели за златна топка(да приемам подигравки). Дано само е здрав и носи успехи на Италия!
ПП2 Има ли фен тема за любимия ми испански футболист Раул Тамудо?
Малко е трудно да се сравняват Видич с Пике, след като футбола, който се практикува в Англия и Испания е различен и за да си вършат двамата работата както трябва се изисква да имат различни качества.
Относно Раул Тамудо... имаше тема за него на времето, но после не знам какво стана с нея, може би трябва да се разровиш назад в страници в раздела или да провериш в Архива на форума.
Колкото до Балотели... ще поживеем и ще видим.