Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Мнениеот POPCORN » 28 окт 2010 17:42

[offtopic][color=#000000]ЗДРАВЕЙТЕ!ТОЧНО СЕ ВРЪЩАМ ОТ ЗАЛАТА.ХОДИХ ВИДЯХ Е.ГОЛЯМА Е.ТАКА СЕГА ГОВОРИХ С ЧОВЕКА И БЕШЕ МНОГО ЛЮБЕЗЕН!ОБАЧЕ ПЪРВО НЯМА СВОБОДНИ ЧАСОВЕ ПО-РАНО ОТ 9:30 ВЕЧЕРТА.ДРУГОТО КОЕТО Е НЯМА ПАРНО И НЯМА ДА Е МНОГО ПО-ТОПЛО ОТ ВЪНКА, НО ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ЯДВА ПОВЕЧЕ!ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА.НА ЧАС Е 70 КИНТА!ЗАПАЗИЛ СЪМ ГО ИГРИЩЕТО, КАТО АКО НЯМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА ИГРАЕМ ТАМ МОГА ДА МУ ЗВЪННА И ДА ГО ОТКАЖА!ИМА И ДРУГА ОПЦИЯ!ХОДИХ ДО АКАДЕМИК.ТАМ ОБАЧЕ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НЯМА НИКАКВИ ЧАСОВЕ.АБСУРД Е ДА ИГРАЕМ.СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ОБАЧЕ МОЖЕ ДА ИГРАЕМ ОТ 5 ЧАСА СЛЕДОБЯДА.ЧОВЕКА КАЗА ,ЧЕ НЯКЪДЕ В ТИЯ ЧАСОВЕ МОЖЕ ДА НИ НАМЕРИ МЯСТО!ТА КАЖЕТЕ МИ ВИЕ И ДА ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ![/offtopic]
И тук ли да се коригираме с буквите! Все си мислех , че поне кандидат футболисти , като вас виждат добре!!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 окт 2010 17:51

ros написа:
McLovin написа:
ros написа:Един гипсиран крак в емблемата ще е емблематичен символ на отбора. И без това контузиите са чест спътник на тима. А знае ли човек, може да пази от уроки този символ ;)

Да ти кажа, не знам какво пази и какво не пази и от какво, но нито пуша, нито пия и по жени не ходя, седя си вкъщи и мирувам, НО съм болен вече 18-ти ден :cry: Не издържам вече. Какво ли не пих, какво ли не пръсках... За санаториум съм вече, ако не за физическото, то заради психическото ми здраве. До манастир ходих, връзвам кви ли не бабешки простащини по ръцете... Скоро мисля и на гадатело/лечителките по Канал3 да звъня. Нищо не помага. Утре съм за Н-ти път на лекар. Ако наистина имаше Др. Хаус вече със сигурност щях да съм му се натресъл.

А в Ч.Море ;) лекар нямате ли... Сещаш се намека, нали ;) :lol:

В Черно Море лекаря е най-неадекватния от всички :mrgreen:

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 28 окт 2010 18:13

А залата за кой ден става на въпрос, сряда ли ? Според мен важното е да е в зала....а дали с парно или не е все тая.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 окт 2010 18:18

Samoyl написа:А залата за кой ден става на въпрос, сряда ли ? Според мен важното е да е в зала....а дали с парно или не е все тая.

да в сряда от 9:30
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 28 окт 2010 21:09

9:30 да почваме,час и трийсет минути игра,мен ми харесва идеята.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 28 окт 2010 21:27

Нека да е в сряда в залата. Само 1 въпрос нали е трева отдолу ?
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 28 окт 2010 21:39

В зала/балон е прекрасно! Че ще е хладно е ясно, но поне е на завет и не те вали, което реално не е никак малко. И часа е екстра. Мен и съботно-неделни събирания също ме устройват.

[offtopic]като се замисля обаче моето мнение май не трябва да има кой знае каква тежест след прекрасните новини от лекарката, която едва днес(след 20 дни боледуване) се усъмни, че май не е обикновена гнойна ангина с обострено нз си кво си, а всъщност съм бил болен от забележете Скарлатина, но просто понеже не съм имал обрив и нямало как да я различи от друга ангина...та утре съм на изследвания някакви и нз и аз... Ще почвам 3ти различен антибиотик докато чакам резултатите, които щели да излязат другата седмица в началото... Пълна гавра :cry: Дано екипа не ми е посмъртен :lol:[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 28 окт 2010 21:42

Love_ написа:Нека да е в сряда в залата. Само 1 въпрос нали е трева отдолу ?

Аз трева в зала до сега не съм виждал... все пак е зала :mrgreen: В така наречените "балони" е с изкуствена трева. Те са реално игрища, които са в нещо като гигантска шатра.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 28 окт 2010 23:12

Аз съм навит много за уикенда, но няма да е проблем да идвам и в Сряда вечер! ;)
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 окт 2010 01:14

значи не е трева.залата си е с паркет ли и аз незнам какво е.Трева слагат само при закритите балони.ако не ви харесва, няма да ритаме повече там...има 2 зали в софия едната е на академик другата на червено знаме..на академик може само събота и неделя и то от рода на много късни часове или към 17:00.но ние събота и неделя нали не може се събираме, така че отпада тоя варянт!Ако не ви хареса ще проучим нещатата с балоните, само че балоните са до бистрица и ако почваме към 9 като мисля, че по р-ранен час няма да има поради това ,че всеки почва да рита на закрито ще си тръгвеаме към 10 30!от там транспорта е малко лабав и няма да удобен за повечето!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Свободна зона”