Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот paceto » 09 апр 2022 19:19

Някой говореше, че в Херсон приемали били руснаците и ги посрещат с хляб и сол.
https://twitter.com/gruppa_voina/status ... 7599322113

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: !

Мнениеот bobonikolov » 09 апр 2022 19:23

Drunken_Master написа:
bobonikolov написа:Аз му говоря за Руслан Мъйнов той отговаря за съвсем друго нещо.

Ти говориш за Руслан Мъйнов, все едно по цял ден си пиете кафето двамата. Ай, за*би, кво ти се връзвам и аз на глупостите...

П.С.
Иначе продължава да вярва на това за графа... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ !

Живеем в свободен свят (едно от предимствата да не живееш в Русия) и имам право да вярвам в каквото поискам. Но никой няма право да ми натрапва своето мнение, само защото се различава от моето или пък да обижда, само защото имам различно мнение. Това ти е проблема на теб. Винаги трябва да е на твоето. Ти винаги говориш правилните неща, другите винаги говорят глупости, когато казаното не се връзва, с това което ти мислиш. Маалко комунизъм долавям при теб. Както и да е. Жив и здрав бъди. Не си първия няма и да си последния, който не търпи чуждо мнение.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 09 апр 2022 19:26

bobonikolov написа: Не си първия няма и да си последния, който не търпи чуждо мнение.

Не, бе, брато ! Аз търпя чуждо мнение, но не търпя исторически измислици да ми се представят за факти, това е ! Както малоумщините на Дъ Гейм, че Русия била виновна за Междусъюзническата война...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: !

Мнениеот bobonikolov » 09 апр 2022 19:28

Drunken_Master написа:
bobonikolov написа: Не си първия няма и да си последния, който не търпи чуждо мнение.

Не, бе, брато ! Аз търпя чуждо мнение, но не търпя исторически измислици да ми се представят за факти, това е ! Както малоумщините на Дъ Гейм, че Русия била виновна за Междусъюзническата война...

Бих желал да чуя, защо според теб са измислици, но това е за друга тема. Не за тук. Нека се придържаме към темата, а именно войната в Украйна.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2022 22:30

Чакаме потвърждение.

Изображение

А иначе се работи усилено по заличаване на престъпленията след шума около Буча.

В Мариупол мобилните крематориуми на руските сили работят в засилен режим. Това съобщи във Фейсбук комисарят на Върховната Рада по правата на човека Людмила Денисова.

Според нея руските военни разчистват града от телата на загиналите.

„Почти почистване е извършено в квартал Левобережни, частните райони за развитие Паркови и Новоселовка и централните улици“, пише тя.

Според нея крематориумът се намира в индустриалната зона на складовете по магистрала Володарское в близост до търговски център Метро, ​​а големи хладилници на промишлени складове се използват за съхранение на тела.

През декември Министерството на извънредните ситуации публикува национален стандарт за спешно погребване на хора и животни във военно време и при извънредни ситуации, разработен от подчинения научен институт за гражданска защита и извънредни ситуации. Документът е публикуван на сайта на министерството. ГОСТ 42.7.01-2021 съдържа инструкции за организиране на масови гробове, а хората с висок радиоактивен фон се препоръчват да бъдат погребани на специално определени места.

https://www.mchs.gov.ru/uploads/documen ... fb4952.pdf

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 09 апр 2022 22:39

Су-34 е един от най-добрите им атакуващи наземни цели самолети от ново поколение. През 2015г есента турците свалиха един такъв бомбардиращ сирийската опозиция, после путьо се разяри, ама нищо не им направи на Турция, само заплашваше и накрая подви опашка. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2022 23:00

Те вече свалиха няколко такива в първите дни на войната.
Украинците ако имаха A-10 Thunderbolt II щяха да им разкажат играта на наземната техника в първите дни. Нищо нямаше да остане от онази дълга колона от танкове и всякаква военна техника. Не, че не ги разпердушиниха, ама процентите щяха да са много повече като загуби.

А-10 само като го чуеш как стреля и пълниш гащите, но американците не си го дават на никой и нищо, че е стар им върши чудесна работа.

Brrrrrrtt - https://www.youtube.com/watch?v=NvIJvPj_pjE

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Войната в Украйнан

Мнениеот fcb_bg » 09 апр 2022 23:10

Тая средната снимки с непокътната плоча е много интересна, бели букви, даже неодимени.
На колко фейк се нагледах, колко украинска техника представена за руска.
Оня трол да внимава с цифрите в тролския си патос - СУ- 24, изтеглящ се беше.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 апр 2022 23:15

След видеото, изготвено от украинците( надали са били те) с руски самолети над Париж, как обстрелват и събарят Айфеловата кула, ако на някой не му е светнала червената лампа... ами време е.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 09 апр 2022 23:19

Изображение !!! Внимане. Российский военнослужащий Бычков Алексей Александрович. Педофил и насильник. Снимает на видео изнасилование детей и скидывает своим друзьям и сослуживцам. Russian soldier and pedophile rapist Aleksey Bychkov from Stavropol has filmed himself raping Ukrainian toddlers. I spare you the horrible footage. Russian soldiers are the scum of the earth !
https://t.co/uqrSqEM85E
https://twitter.com/olex_scherba/status ... BMSvw&s=19 Този изрод се е снимал как изнасилва украинско бебе на 1 година. Видеото го има на telegram и 9gag, чудовищно и отвратително, не мога да го пусна.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”