Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Антикомунист » 16 фев 2014 10:11

Долу комунизма написа:
Антикомунист написа:
barca4ever написа:Добро утро другари, другарко Жекова, лъснахте ли бастуна тая сутрин :mrgreen: :mrgreen:

Поредна комунистическа провокация!

Г-н Жеков не обръщайте внимание на комуниягите и троловетет тук , които са оспамили темата отвсякъде с комунистически простотии! Така само ги карате да отговарят повечд и повече!Тяхната цел е да дискредитират антикомунизма!

Прав сте , но като им отговарям им показвам на хората на какво са способни тези изчадия на сатанара комунистите! Тъй като нашият народ е зомбиран по комунистическите парцали за манипулация и дезинформация от сутрин до вечер с комунизъм - болшевизъм - социализъм!
Бог да пази България от комунисти!

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Мнениеот Антикомунист » 16 фев 2014 10:16

barca4ever написа:
Антикомунист написа:
barca4ever написа:Добро утро другари, другарко Жекова, лъснахте ли бастуна тая сутрин :mrgreen: :mrgreen:

по-голям комунист от тебе няма боклук нещастен е зареди такива като тебе сме на тоя хал цялата държава айде беги пийни вода от кенефа и земи се гръмни, по-голям ******* и комунист от тебе няма, мъж на 50 години сигурно и момиче не си се целувал, защото са "комунистически заразни", ти си прост ама много прост

Аз съм антикомунист по рождение и по природа и аз дете няма да имам , на коомунистическите престъпници няма да им доставя това удоволствие!Роби на комунизма не оставям!Ако имам дете аз ще се наложи да работя някъде 16 часа , а те още в детската градина децата ги облъчват с комунизъм-болшевизъм!И след като му втълпят комунистрическите глупости и комунистическите престъпници се гаврят с него аз ще съм безпомощен тогава!Когато България се освободи от съветско-болшевишкия ботуш и стане нормална и независима държава тогава ще имам семейство и дете!Дотогава съм си посветил живота на каузата на антикомунизма!

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 16 фев 2014 10:27

Антикомунист написа:
barca4ever написа:
Антикомунист написа:

по-голям комунист от тебе няма боклук нещастен е зареди такива като тебе сме на тоя хал цялата държава айде беги пийни вода от кенефа и земи се гръмни, по-голям ******* и комунист от тебе няма, мъж на 50 години сигурно и момиче не си се целувал, защото са "комунистически заразни", ти си прост ама много прост

Аз съм антикомунист по рождение и по природа и аз дете няма да имам , на коомунистическите престъпници няма да им доставя това удоволствие!Роби на комунизма не оставям!Ако имам дете аз ще се наложи да работя някъде 16 часа , а те още в детската градина децата ги облъчват с комунизъм-болшевизъм!И след като му втълпят комунистрическите глупости и комунистическите престъпници се гаврят с него аз ще съм безпомощен тогава!Когато България се освободи от съветско-болшевишкия ботуш и стане нормална и независима държава тогава ще имам семейство и дете!Дотогава съм си посветил живота на каузата на антикомунизма!

спокойно девствен няма да си умреш, живота рано или късно на всеки еве мамата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

haha

Мнениеот haha » 16 фев 2014 10:31

Другарю Жеков, защо пишете от 2 профила? Мултиакаунтингът е забранен, както и избягването на БАН чрез него...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 фев 2014 10:50

Лъснал го е! Личи си-свежарка е... :mrgreen:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 фев 2014 11:00

Ротфронт! Урааааааааааааааааааааааааааааа...
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 11:03

Изображение
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 фев 2014 11:20

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 фев 2014 11:23

Изображение
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 16 фев 2014 12:29

Ох, другари напълнихте ми душата със тези великолепни фотоси. Сърпа и чука да пазят Вас и семействата Ви 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Свободна зона”