CTAHKO написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:vaskonti написа:А, не се и съмнявам, че външните сили са виновни за всичко станало или не станало през цялата история на света.
Кой очакваш да оповести официално информация по въпроса? ЦРУ ли? Не е ли редно точно руснаците да го направят? Щом не очакваш да го направят, то какви изводи следва да си направим? Че шефа на руските служби е човек на ЦРУ и ще покрие нещата?
Защо да не се оповести от ЦРУ? Нали те са истинските поръчителиЗа Боинга как оповестиха на същия ден, кой е виновния? Че и снимки и доказателства бяха събрали
Ама къде отидоха, така и на никой не му стана ясно. Пък и като гледам, вие колко сте безпристрастни и как пригласяхте мантрите на Кери и компания, в един момент даже и думичка не обелвате за американските снимки на свалянето на Боинга
Защо така??? Значи самолетна катастрофа могат да я разкрият за 2 часа, а едно елементарно убийство не могат
Бреййй, странна работа
Кой казва, че е ЦРУ, ти ли?
Не разбрах защо смяташ, че не руските власти трябва да оповестят информация по въпроса?
Самолета се води международен инцидент поради наличието на пътници от сума ти националности. Не виждам защо някой друг, а не руската власт трябва да разследва убийството на Немцов?
Ти ще ми отговориш ли на поне един въпросИ защо въобще се опитваш да извъртиш въпросите ми и темата??? Какво значение има какъв инцидент се води??? Пак те питам, как е възможно в рамките на 2 часа да разкрият самолетна катастрофа, а да не могат да разкрият едно елементарно поръчково убийство
Извинявай, все ми се струва, че първо аз попитах защо смяташ, че не е работа на руските власти да разкрият това убийство. Отговори ми на моя въпрос, пък после аз ще ти кажа за самолета. Дай едно по едно?