Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Войната в Украйна

Мнениеот bobonikolov » 28 яну 2023 05:31

Полша изпраща още 60 модернизирани танка на Украйна освен 14-те Леопарда. Другите ще са модернизирани съветски танкове. По неофициална информация украинският депутат Трухин е договорил с Мароко доставката на 173 броя Т74ЕА, като 70 от тях вече са предадени на Украйна. Иначе вчера и днес руските прасета убиха над 20 мирни граждани и раниха десетки други. В Часив яр са ударили училището и жилищни блокове.

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 28 яну 2023 07:20

Изображение
Съюзниците на Украйна ще предадат на ВСУ общо 321 танка (включително 90 Т-72, модернизирани от Чешката република).

Изображение
Confirmed - Полша ще изпрати още 74 танка на Украйна:

14 Леопард 2
30 ПТ-91 Тварди
30 Т-72М/МР

Poland to send 60 more tanks to Ukraine in addition to the 14 it previously announced
https://news.sky.com/story/poland-to-se ... d-12796770

Изображение
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 28 яну 2023 13:41

Как освобождават "освободителите" орки.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jyfz-i3H7Vk[/youtube]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 28 яну 2023 14:10

Сводки за добро развитие в Угледар.
Российские войска заняли восточную и юго-восточную части окраин Угледара, - советник врио главы ДНР Ян Гагин
"Сейчас нами заняты дачные поселки, которые примыкают непосредственно к городу, там как раз идет бой", - рассказал Гагин.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 яну 2023 14:32

Мастъре почваш да се излагаш, честно.
Само кръгъл идиот е на страната на агресор.
Да симпатизираш на Русия е едно, да подкрепяш агресора Русия е съвсем друго.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 28 яну 2023 16:01

ivan56 написа:Да симпатизираш на Русия е едно, да подкрепяш агресора Русия е съвсем друго.

To в тоя случай не е много ясно кое е Русия и кой е агресора, знаем Украйна, че е плод на комунистическата върхушка. Колкото до симпатиите, можеш да виниш нашите управляващи за всичко това, понеже те с нищо не са по-различни от едни долнопробни ку*ви, които козируват на САЩ.
Между другото Витанов в последната сводка, започва да говори, че понеже украинското пушечно месо свършва, Европа ще изпраща тяхно... демек да чакаме български контингент в Украйна. Бях се хванал на бас със Смити дори. Дано да не е истина.
Кой е победител от такава война ? САЩ... Виж им износа на природен газ. Как да симпатизирам на Украйна, пич ?!

Sstefanov написа:Съгласен съм с теб за агресора раша, ама не е ли леко жалко, че само те са обявени за агресор.

Ти кажи как са нещата в Скандинавието, понеже щеше да доказваш нещо (което и аз самият твърдя), ама от тогава не си питал. И аз съм на мнение, че няма алтернатива на руският газ.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: !

Мнениеот icko65 » 28 яну 2023 16:10

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:Да симпатизираш на Русия е едно, да подкрепяш агресора Русия е съвсем друго.

To в тоя случай не е много ясно кое е Русия и кой е агресора, знаем Украйна, че е плод на комунистическата върхушка. Колкото до симпатиите, можеш да виниш нашите управляващи за всичко това, понеже те с нищо не са по-различни от едни долнопробни ку*ви, които козируват на САЩ.
Между другото Витанов в последната сводка, започва да говори, че понеже украинското пушечно месо свършва, Европа ще изпраща тяхно... демек да чакаме български контингент в Украйна. Бях се хванал на бас със Смити дори. Дано да не е истина.
Кой е победител от такава война ? САЩ... Виж им износа на природен газ. Как да симпатизирам на Украйна, пич ?!

Sstefanov написа:Съгласен съм с теб за агресора раша, ама не е ли леко жалко, че само те са обявени за агресор.

Ти кажи как са нещата в Скандинавието, понеже щеше да доказваш нещо (което и аз самият твърдя), ама от тогава не си питал. И аз съм на мнение, че няма алтернатива на руският газ.

Бъркаш за пуш. месо...Ще събират укрите избягали в ЕС....Никви контингенти от нас няма да има
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: !

Мнениеот ivan56 » 28 яну 2023 16:35

Drunken_Master написа:

Ето теб те е срам да кажеш, че си на страната на агресора и овърташ като дърт комуняга.
Агресор- Русия
Жертва-Украйна.
Тука няма как да има две мнения.
Европа се справя повече от добре без руZки газ, няма апокалипсис.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 28 яну 2023 20:13

Тази мацка я засичах вече в доста видеа и снимки от лятото насам, а има още една друга снайперистка която беше гътнала не малко руснаци и се запознава със сегашният си съпруг на фронта и там дори се женят. Трябва да се поровя да видя къде беше репортажа за нея, но сега ви запознавам с Хелга.

На фронтовата линия край Клищивка - кратък отрив след като излязохме от зоната на минохвъргачния обстрел. Когато вървиш с група бойци и не осъзнаваш веднага, че боецът до теб е момиче, боен медик 3 и щурмова бригада, позивна "Хелга". "Хелга" до 24 февруари е професионален хореограф по народни танци, а сега е в пехотата и се бори като всички останали, без никакви отстъпки и издържа значителна физическа и психологическа тежест.

Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 28 яну 2023 21:10

Има опция за английски субтитри, а може и автоматичен превод на български.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CTsUJuWHJts[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”