Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 25 сеп 2022 22:47

Днес,при третия опит най-после спечелих на алфауинския бонус.Отново заложих два хикса в колонка,но тоя път яко ми върза - играх Андора - Латвия Х краен резултат,домакините изравниха в 89 мин за 1-1.Другият ми мач от 21,45 беше Х на полувреме на Люксембург - Литва,завърши 0-0.Отново към 7,00 беше общият коеф.
Страшно много хиксове на полувреме,ранните два мача бяха 0-0,а сега от късните 5 от 6 са равен на полувреме.Изключението е Дания - Франция 2-0....там бетаното го подсказаха също като снощи на Испания,дадоха 'суперзавишен' коеф. ''Франция да отбележи и в двете полувремена''.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2022 22:15

"Бонусите" на Инбет са жестока, грозна обида към потребителите.
Онзи ден - Заложете 20 кинта на Северна Македония-България, и при губещ залог получавате 10 лева за всеки гол на България.
Днес - Заложете 20 кинта единствено на пазар "Победа на Григор Димитров", и вземете 20 лева безплатен залог, ако загубите.
Мигар сме такива маймуни, бе, баси?!
За сравнение давам Ефбет. В събота - Заповядайте 10 лева безплатен залог, без условия за коефициенти, превъртания и губене.
В неделя пак - Заповядайте 10 лева безплатен залог. Единственото условие беше, да заложиш стойността на безплатния залог, ако спечелиш с него, един път в рамките на 10 дни, без никакви условия за залагане или минимален коефициент.
ДАНС, Прокуратурата и Икономическа полиция да посетят Инбет-а дано, арогантни боклуци, мръсни!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 28 сеп 2022 22:23

TristaNNN написа:"Бонусите" на Инбет са жестока, грозна обида към потребителите.

Както и колелото на "късмета" при Уинбет, което винаги спира на 50% до 10 free spins при депозит ;д.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 28 сеп 2022 23:09

Е то с Григор Димитров добре се получи - за негова победа 2,10 в инбет,за Ивашка 2,00 в бетано...и Григор загуби.Плюс едно левче и безплатен залог 20 лева.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2022 09:57

Само на мен ли ми прави впечатление, че в условията на ежеседмичните бонуси в Алфата - Ебем ти Лига, топ 5 първенства и ШЛ, вече няма нито ред за превъртане? ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 29 сеп 2022 23:00

Няма,щото вече не е бонус-пари,ами безплатен залог.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 01 окт 2022 12:39

Тристан тъкмо ги напсува инбет,и те се реабилитираха с най-добрия бонус за уикенда - 100 % до 30 лева фрийбет !...при това независимо дали квалифициращият ти залог печели или губи !
Аз забелязах,че редовите 20-левови бонуси са индексирани срещу инфлацията на 30 лв в палмсбет и уинбет,ма там съм с лимити.
Но ето,че и инбет прескочиха 30-левовата летва.
Сезам - пълна трагедия,и те дават бонус за двете дербита в колонка в Англия,но срещу 30 лв залог връщат 10 лв,които после трябва и да бъдат превъртени 2 пъти....тия не са у ред....хаха

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 01 окт 2022 16:29

Ей,букмейкърът е мръсно животно !
Играх двете английски дербита в колонка по промоцията на инбет с 30 лева.
Сложих Арсенал - Тотнъм ''точно 4 картона'' на 4,15 коеф. плюс за утре Ман С - Ман Юн под 4,5 гола на 1,35.
Имат такива пазари за картони,интервали 0-3,точно 4,точно 5 и 6 +.....
В 84 мин. на мача на Арсенал имаше 3 картона,даваха 37 лв кешаут,стана 4-ти картон в 85 мин. и кешаутът угасна !...и до края на мача не предложиха,в 3-минутното продължение,най-злощастно в 92 мин. и 40 сек. още един картон.....колонката ми беше за 168 лв,поне стотина лева беше реално да извадят кешаут.
Сега ще ми върнат 30 лв фрийбет,но аз се бях прицелил в голямата сума.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2022 22:10

Нищо не споделяте във връзка с Топ 5 първенства бонуса на Бетано (5 х колонки, 3 х събития, мин. коефициент на поне едното събитие 1.5). Мигар никой в темата не се е поблазнил да поумува или да пробва нещо?
Аз продължих със същата стратегия, която споделих и преди време, когато пуснаха този бонус, и през настоящия уикенд, отново хванах 3 от 5 колонки с по 20 кинта - чистата ми печалба от колонките е 5-10 лева, но прибирам 50 безплатен залог, заради който е цялата врътка.
[offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 03 окт 2022 15:30

Категорично ги пропускам тия 50 % -овите,трябва да си много акуратен в прогнозите и да хващаш поне 2 от 5 такива колонки,докато при 100 - процентовите имах повече опити,един да ми вържеше бях на нула.... и даже откровено се лигавех с някакви нереални залози.
Сезам - горките,и на тях им се иска да пуснат някаки бонуси,но не им стиска...гледам дали да пуснеш две колонки по 20 лв за ШЛ и ти дават 10 лв бонус....е може ли такова нещо - 25 % бонус...че после и 3 пъти да го превърташ.Зле са.

Върни се в “Свободна зона”