Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот Soulen » 11 юли 2014 10:42

urkoto написа:
orlando7 написа:Какво ни занимавате с тоя циганин? Има си МВР и прокуратура да си вършат работата, а не да се чешат по гъза! До сега да е решен проблема 100 пъти !

Има някакви МВР-та и прокуратури, но явно, че не останаха качествени скинари... иначе досега действително да беше решен този проблем 100 пъти!

Какви скинари бе Урец, не се излагай :lol:

Сегашните представящи се за такива са по 50 кила с мокри гащи, и с по-тънки вежди от на приятелката ми, които са много отворени 10 срещу 1, ама ако стане сериозно се насират в гащите и бягат при мама :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 юли 2014 19:34

Във Варна мангалите плашат с убийства, скандират "Българите на сапун" и казват, че ще запалят децата си, ако им бутнат незаконните коптори.
Моля, да събираме бензин или поне чист спирт.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 юли 2014 10:23

Laetitia написа:Във Варна мангалите плашат с убийства, скандират "Българите на сапун" и казват, че ще запалят децата си, ако им бутнат незаконните коптори.

В такива моменти съм привърженик на полицейската държава, при нужда и лагерната система.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 юли 2014 20:03

Betchualeng Arnaikem написа:
Laetitia написа:Във Варна мангалите плашат с убийства, скандират "Българите на сапун" и казват, че ще запалят децата си, ако им бутнат незаконните коптори.

В такива моменти съм привърженик на полицейската държава, при нужда и лагерната система.

Така е,върши работа,но тук засега няма как да стане.Личното ми мнение е,че ги развъждат.То не са помощи,то не са жилища,то не знам какво си само и само да са добре/според техните стандарти/.И после като посочат бюлетината те се юркат като един.
Някой ден ще се появи човек с идеи като на чичо Ади и със съответната възможност за реализиране и всичко ще си дойде на мястото.
Изображение

urkoto

Разрушават цигански колиби в махалата в Стара Загора

Мнениеот urkoto » 21 юли 2014 08:52

Какъв по-хубав начин човек да започне понеделника си. Уреца пуща телевизора и гледа, цигани пищят, циганки хъхрят как нямало къде да спят, хвърчат тухли и керемиди по жандармеристите, които пък от своя страна си вършат работата и прибират нашите индийски "братя" по арестите. Единственото, което не се хареса на Уреца е липсата на видимо полицейско насилие, но Уреца предрича, че и това ще стане факт в момента, в който приключи животи излъчване. Дано, стиска палци Уреца 8-)

Ето и новината:

Събарянето на ромските къщи в Стара Загора започна като истински екшън, показа репортаж на Нова телевизия. Стотици потърпевши собственици на незаконно построени къщи в квартал „Лозенец” изсипаха куп клетви, обиди и обвинения срещу кмета и полицията, дошли да ликвидират тези постройки.
„Обещаха ни ,че няма да ни удрят, защо ни бият”, пищяха засегнати цигански фамилии. Според тях, те са били излъгани от кмета Живко Тодоров, който преди изборите ги е „купувал с едно кебапче” и им е обещавал, че няма да ги събаря.

Според някои от населяващите квартала, те имат редовна жилищна регистрация и въпреки, че нямат документи, им е пуснат ток и вода. Кметът заяви, че законът в България е за всички и трябва да се спазва. Според него, тази територия е по план е борова гора и в нея не може да се строи.

"Ромите тук палят всяка година гората, освобождават терени и си строят къщи, това е сериозен проблем", каза още Живко Тодоров. Според него, няма кмет на света, който може да узакони такива строежи.

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/280396
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 юли 2014 09:14

Ей доживяхме цигански къщи да се събарят,много съм доволен от случващото се в Стара Загора,и от ТВ7 дето предаваха пряко пък и макар за малко,останалите кметове да гледат и да се учат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 юли 2014 09:22

thebully написа:Ей доживяхме цигански къщи да се събарят,много съм доволен от случващото се в Стара Загора,и от ТВ7 дето предаваха пряко пък и макар за малко,останалите кметове да гледат и да се учат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ама как реваха и се тръшкаха хъхреците, а? Пак някой друг им виновен. Музика за Урковите ушички :mrgreen:

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 юли 2014 10:33

urkoto написа:
thebully написа:Ей доживяхме цигански къщи да се събарят,много съм доволен от случващото се в Стара Загора,и от ТВ7 дето предаваха пряко пък и макар за малко,останалите кметове да гледат и да се учат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ама как реваха и се тръшкаха хъхреците, а? Пак някой друг им виновен. Музика за Урковите ушички :mrgreen:

Аз малко хванах колега от джумбиша,докато се прибера от работа но и на това съм доволен,по обяд повече ще гледаме,тука при нас не знам докъде стигна събарянето в Максуда,но като знам кой е изкупил земята жална им майка на циганите,въпрос на време е да ги разкарат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 юли 2014 11:00

В Стара Загора не заплашват ли също, че ще си запалят чаветата? Като съберем за Варна бензин и чист спирт, и на съмишлениците от Зарата може да отстъпим. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 юли 2014 11:09

thebully написа:
urkoto написа:

Аз малко хванах колега от джумбиша,докато се прибера от работа но и на това съм доволен,по обяд повече ще гледаме,тука при нас не знам докъде стигна събарянето в Максуда,но като знам кой е изкупил земята жална им майка на циганите,въпрос на време е да ги разкарат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой, ТИМ?

Laetitia написа:В Стара Загора не заплашват ли също, че ще си запалят чаветата? Като съберем за Варна бензин и чист спирт, и на съмишлениците от Зарата може да отстъпим. :lol:

Кефиш Уреца как така лекичко и по тъча направо си подкрепяш чистата и свята нац. соц. идея :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”