Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот aleksandrov77 » 06 мар 2015 11:39

Betchualeng Arnaikem написа:Волен Сидеров дали е показал поне на верните си последователи някакъв план, поне най-общ така как точно България ще си възстанови селското стопанство ако той дойде на власт? С какви закони ще се регулират методите на производство, с какви пари ще се възстанови то (особено ако липсват еврофондове), по какъв начин то ще бъде реализирано на българския и чуждестранния пазар? И това е само сбито казано.

И втори въпрос: каква е гаранцията, че този човек дори да има разработен план смята да го спази ако дойде на власт. Все пак уточнихме, че е доказвал двуличието си вече 24 години, защо сега да му вярваме?

Хайде моето момче за разнообразие започни да разсъждаваш. И ще си останеш "момчето" поне докато започнеш да разсъждаваш и не спреш да си толкова наивен (ако не ти се плаща). Не че наоколо е фрашкано с гениални хора, но когато бяхме на 14 убедени фанатици като теб, с липса на мисъл и наивност като твоята предизвикваха недоумение и присмех.. сред наборите ни (кой те знае какво ще отговориш на това).

Ами никой не ми плаща! Пиша според убежденнията си!
Защо не цитира целия ми пост, в който написах , че избирам АТАКА като най-малкото-зло?
И както казах моят идеал за политик НЕ Е Волен Сидеров , а БЪЛГАРСКИЯ Владимир Путин! Или накратко казано Българин притежаващ на 100% качествата на Владимир Путин!
Поне по-добре АТАКА, отколкото ГЕРБ или други слуги на Новия световен ред!
Иначе ако напуснем Еврогейския съюз , ще влезнем в Евразийския икономиката на България ще се подобри! Русия ще ни помогне да възстановим икономиката си!
Правили са го един път по времето на социализма , вярвам ,че и сега ще го направят!
САЩ само взема , но нищо не дава! Докато Русия дава и помага на по-малките държави! С това е известна широката руска душа - да помага на по-малките!
Има книжка "Плана Сидеров" , в която е обясннено всичко!
България в момента е под колониално робство от Брюксел, Тел Авив и Вшингтон!
Сами не можем да се освободим, затова надеждата ми е в братска Русия!
За така нареченото двуличие обясних в предните постове многократно! От всички политици засега само и единствено от Волен съм чул да говори за Масоно-талмудски общества!Аз ги наричам по свой си начин - Световните господари или Новия световен ред!
Волен Сидеров единствен от всички политици не се страхува да говори истини за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!А това изнервя Илюминати и техните слуги!
За това по БТВ и НОВА постоянно го плюят!

А и аз си имам един много прост начин да отсявам зърното от плявата! ;)
Гледам кого хвалят БиТиВи и НОВА - значи този човек е боклук и национален предател !
Гледам кого хулят БиТиВи и НОВА - значи този човек е читав и е истински българин!
Много е просто, но е много ефикасно! :mrgreen:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2015 11:44

Betchualeng Arnaikem написа:И втори въпрос: каква е гаранцията, че този човек дори да има разработен план смята да го спази ако дойде на власт. Все пак уточнихме, че е доказвал двуличието си вече 24 години, защо сега да му вярваме?

Ами вече имаме пример за това, че едно се говори от яростната опозиция на ЕС и Запада, и съвсем друго започва да прави тая опозиция, като дойде на власт.
Ест. става въпрос за Сириза ...
А те в Гърция имаха длееееч по-добър имидж от Волен.
Минаваха за железни и лоялни, като почти всички наблюдатели казваха, че Гърция ще се преорентира към Русия, ако те спечелят. :lol:

Така че, аз лично очаквам и от Сидеров подобна метаморфоза, ако някога дойда на власт.
Разбира се, надявам се, това никога да не стане.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2015 11:52

aleksandrov77 написа:Иначе ако напуснем Еврогейския съюз , ще влезнем в Евразийския икономиката на България ще се подобри! Русия ще ни помогне да възстановим икономиката си!

Дори и да предположим, че Русия ще ни дава повече средства от ЕС, къде е гаранцията, че те ще се усвояват качествено, честно и почтено ?
Нали знаеш защо ЕС честичко ни режат ?
Защото голяма част от парите, които ни отпускат, отиват в олигархичните кръгове.

Ще ти кажа какво ще се случи, ако напуснем ЕС и влезем в ЕАС.
Просто мутрягите ни, ще започнат да "усвояват" ( присвояват ) ... Руски кинти, вместо европейски.
И пак ще си останем на същият хал.

Пък съвсем друг е въпроса, че самата Русия към момента въобще не е цъфнала и вързала, та да оправя икономиките на други.
ЕАС е много, ама много различна организация от СИВ.

Въобще не живей с илюзията, че в ЕАС ще сме като преди 89-та.
Най-малкото руснаците нямат намерение повече да допускат грешката, която доведе до катастрофа "социалистическият модел".
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 06 мар 2015 12:00

dunavfc написа:youtube - Я русский окупант!

Изненадан съм, че ти го постваш!
Честно казано още първият път като го изгледах ме засърбяха ръцете да му напиша български субтитри. Ако случайно някой не го разбира - ще ги направя набързо.
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 мар 2015 12:02

THE G.A.M.E написа:
aleksandrov77 написа:Иначе ако напуснем Еврогейския съюз , ще влезнем в Евразийския икономиката на България ще се подобри! Русия ще ни помогне да възстановим икономиката си!

Дори и да предположим, че Русия ще ни дава повече средства от ЕС, къде е гаранцията, че те ще се усвояват качествено, честно и почтено ?
Нали знаеш защо ЕС честичко ни режат ?
Защото голяма част от парите, които ни отпускат, отиват в олигархичните кръгове.

Ще ти кажа какво ще се случи, ако напуснем ЕС и влезем в ЕАС.
Просто мутрягите ни, ще започнат да "усвояват" ( присвояват ) ... Руски кинти, вместо европейски.
И пак ще си останем на същият хал.

Пък съвсем друг е въпроса, че самата Русия към момента въобще не е цъфнала и вързала, та да оправя икономиките на други.
ЕАС е много, ама много различна организация от СИВ.

Въобще не живей с илюзията, че в ЕАС ще сме като преди 89-та.
Най-малкото руснаците нямат намерение повече да допускат грешката, която доведе до катастрофа "социалистическият модел".

А в сругите страни от ЕС сякаш не попадат парите в олигархични кръгове? :mrgreen:
Нали ти е ясно , че в Българя става всичко, каквото наредят от Брюксел , Вашингтон и Тел Авив!
Казаха ни да спрем печелившите проекти Южен Поток и АЕЦ Белене - спряхме ги!
Даокато България е в Еврогейския Съюз мизерните заплати ще си останат същите, циганизацията и дебългаризацията ще се върви с пълна сила!
Аз лично смятам , че при всички положения по-добре в ЕАС, отколкото в маймунизирания ЕС!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 мар 2015 12:06

valheru написа:
dunavfc написа:youtube - Я русский окупант!

Изненадан съм, че ти го постваш!
Честно казано още първият път като го изгледах ме засърбяха ръцете да му напиша български субтитри. Ако случайно някой не го разбира - ще ги направя набързо.

Не мога да не призная, когато нещо е направено хубаво, без значение дали го подкрепям или не го харесвам.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2015 12:19

aleksandrov77 написа:А в сругите страни от ЕС сякаш не попадат парите в олигархични кръгове?

Разбира се, че попадат.
Но %-та е изключително малък, а тук е обратно.

Именно защото другите бивши соц. страни на Запад и Север от нас, усвояват по-качествено и добре евро-парите, са по-добре от нас.

И тук говорим за много сериозни суми.
Еврокомисията гласува за България до 2022-ра година да получим 17 млрд. евро.
Ако не променим нещо в усвояването, ще приберем едва половината.

И за т'ва нема да е виновен Брюксел, Тел Авив и не знам още кой... А кратуните у нас, които се правят на политици.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 мар 2015 12:27

17 млрд евра?

Аре посмали малко... :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 мар 2015 12:29

fcb_bg написа:17 млрд евра?

Толкова са. ;)
Разпредели ги по-години, ще видиш, че са си резонна сума.

Ние досега получавахме средно по около 1.8 - 2 млрд. евро на година.
От които усвоявахме до 60-на % ... В най-добрият случай.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 06 мар 2015 12:33, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 мар 2015 12:32

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:17 млрд евра?

Толкова са. ;)

Разпредели ги по-години, ще видиш, че са си резонна сума.

Не са ли лева? Щот аз така сума не съм видял никъдее.
Отделно ми е много интересно как само ще намалим младежката безработица до 4%, каквото е едно от изискванията за отпускането на кинтите. Другото е ооооооооще увеличение на %-та на производство на зеления енергия. Май беше с още 20% отгоре сегашните.

Колко ша струва токата, бате?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”