Betchualeng Arnaikem написа:Волен Сидеров дали е показал поне на верните си последователи някакъв план, поне най-общ така как точно България ще си възстанови селското стопанство ако той дойде на власт? С какви закони ще се регулират методите на производство, с какви пари ще се възстанови то (особено ако липсват еврофондове), по какъв начин то ще бъде реализирано на българския и чуждестранния пазар? И това е само сбито казано.
И втори въпрос: каква е гаранцията, че този човек дори да има разработен план смята да го спази ако дойде на власт. Все пак уточнихме, че е доказвал двуличието си вече 24 години, защо сега да му вярваме?
Хайде моето момче за разнообразие започни да разсъждаваш. И ще си останеш "момчето" поне докато започнеш да разсъждаваш и не спреш да си толкова наивен (ако не ти се плаща). Не че наоколо е фрашкано с гениални хора, но когато бяхме на 14 убедени фанатици като теб, с липса на мисъл и наивност като твоята предизвикваха недоумение и присмех.. сред наборите ни (кой те знае какво ще отговориш на това).
Ами никой не ми плаща! Пиша според убежденнията си!
Защо не цитира целия ми пост, в който написах , че избирам АТАКА като най-малкото-зло?
И както казах моят идеал за политик НЕ Е Волен Сидеров , а БЪЛГАРСКИЯ Владимир Путин! Или накратко казано Българин притежаващ на 100% качествата на Владимир Путин!
Поне по-добре АТАКА, отколкото ГЕРБ или други слуги на Новия световен ред!
Иначе ако напуснем Еврогейския съюз , ще влезнем в Евразийския икономиката на България ще се подобри! Русия ще ни помогне да възстановим икономиката си!
Правили са го един път по времето на социализма , вярвам ,че и сега ще го направят!
САЩ само взема , но нищо не дава! Докато Русия дава и помага на по-малките държави! С това е известна широката руска душа - да помага на по-малките!
Има книжка "Плана Сидеров" , в която е обясннено всичко!
България в момента е под колониално робство от Брюксел, Тел Авив и Вшингтон!
Сами не можем да се освободим, затова надеждата ми е в братска Русия!
За така нареченото двуличие обясних в предните постове многократно! От всички политици засега само и единствено от Волен съм чул да говори за Масоно-талмудски общества!Аз ги наричам по свой си начин - Световните господари или Новия световен ред!
Волен Сидеров единствен от всички политици не се страхува да говори истини за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!А това изнервя Илюминати и техните слуги!
За това по БТВ и НОВА постоянно го плюят!
А и аз си имам един много прост начин да отсявам зърното от плявата!

Гледам кого хвалят БиТиВи и НОВА - значи този човек е боклук и национален предател !
Гледам кого хулят БиТиВи и НОВА - значи този човек е читав и е истински българин!
Много е просто, но е много ефикасно!