Добре си беше при Станишев,хората имаха пари,всичко беше весело....а сега?Тоя Дянков ни направи бедни и нещастни.Искам си Станишев!!!
И на не ми говорете в някакви факти за детски площадки,спортни зали и магистрали които са направени и които се правят!!!
Говорете ми за за лаладжийски неща.За по добро образование,каквото Станишев и компания беше съградил с толкова къртовски труд,за АЕЦ Белене където Първанов беше на път да ни направи енергиен център (не знам дали не само на балканите а и в света),говорете ми за модерното здравеопазване изградено с такава мъка от Станишев,царя,Костов ( и така назад като завъртите колелото пак от същите).
Ето за тия неща ми говорете,а не за някакви глупави спортни зали,магистрали и глупости на търкалета.Щели да ми пестят в условия на криза..... какви са тия неща.....вместо да си вземем няколко милиарда заем и да си правим купона,те щели да икономисват.
Искам си Станишев!!! И Първанов.....и Доган!!Друго което искам е , производното на изброените - Кунева.Мила златна......тя ако може да се качи на власт,тя ще оправи всичко.Стига с тая тиква Борисов.Писна ми вече от него!!!Искам си Станишев! Кога е протеста???