Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sl321

Re: Национален протест срещу управлението на ГЕРБ

Мнениеот sl321 » 19 авг 2012 13:27

Ще има ли протест или няма да има? :lol: :lol: :lol:
Добре си беше при Станишев,хората имаха пари,всичко беше весело....а сега?Тоя Дянков ни направи бедни и нещастни.Искам си Станишев!!!
И на не ми говорете в някакви факти за детски площадки,спортни зали и магистрали които са направени и които се правят!!!

Говорете ми за за лаладжийски неща.За по добро образование,каквото Станишев и компания беше съградил с толкова къртовски труд,за АЕЦ Белене където Първанов беше на път да ни направи енергиен център (не знам дали не само на балканите а и в света),говорете ми за модерното здравеопазване изградено с такава мъка от Станишев,царя,Костов ( и така назад като завъртите колелото пак от същите).
Ето за тия неща ми говорете,а не за някакви глупави спортни зали,магистрали и глупости на търкалета.Щели да ми пестят в условия на криза..... какви са тия неща.....вместо да си вземем няколко милиарда заем и да си правим купона,те щели да икономисват.
Искам си Станишев!!! И Първанов.....и Доган!!Друго което искам е , производното на изброените - Кунева.Мила златна......тя ако може да се качи на власт,тя ще оправи всичко.Стига с тая тиква Борисов.Писна ми вече от него!!!Искам си Станишев! Кога е протеста???
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 авг 2012 15:10

Я повтори пак това за здравеопазването и се уточни малко повече, че ми стана интересно! :mrgreen:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 19 авг 2012 17:30

sl321 написа:Ще има ли протест или няма да има? :lol: :lol: :lol:
Добре си беше при Станишев,хората имаха пари,всичко беше весело....а сега?Тоя Дянков ни направи бедни и нещастни.Искам си Станишев!!!
И на не ми говорете в някакви факти за детски площадки,спортни зали и магистрали които са направени и които се правят!!!

Говорете ми за за лаладжийски неща.За по добро образование,каквото Станишев и компания беше съградил с толкова къртовски труд,за АЕЦ Белене където Първанов беше на път да ни направи енергиен център (не знам дали не само на балканите а и в света),говорете ми за модерното здравеопазване изградено с такава мъка от Станишев,царя,Костов ( и така назад като завъртите колелото пак от същите).
Ето за тия неща ми говорете,а не за някакви глупави спортни зали,магистрали и глупости на търкалета.Щели да ми пестят в условия на криза..... какви са тия неща.....вместо да си вземем няколко милиарда заем и да си правим купона,те щели да икономисват.
Искам си Станишев!!! И Първанов.....и Доган!!Друго което искам е , производното на изброените - Кунева.Мила златна......тя ако може да се качи на власт,тя ще оправи всичко.Стига с тая тиква Борисов.Писна ми вече от него!!!Искам си Станишев! Кога е протеста???

Ти явно си много *ъпо парче. Кой ти говори за партии. Много неграмотен народ. Научи ли се да четат, а не могат да осмислят написаното.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 19 авг 2012 23:02

ГЕРБ това е България! Кеф ми е да гледам как Тумислаф целува задници и предници, евала на ГЕРБ!

urkoto

Мнениеот urkoto » 20 авг 2012 08:49

Мене още повече ме кефи хора, които явно не са стъпвали в университет, да коментират мъдрото управление на Тиквоча и да плюят по управлението на предишните. Нищо, че сигурно и х*я на Р. Овчаров е по-голям икономист от Пицата. И да се мятат на амбразурата при първата критика срещу тоя ДОКАЗАН ОТ ЦРУ наркотрафикант, престъпник и като цяло шанаджия. Ей това ме кефи

Прост народ - слаба държава
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 авг 2012 22:34

urkoto написа:Мене още повече ме кефи хора, които явно не са стъпвали в университет, да коментират мъдрото управление на Тиквоча и да плюят по управлението на предишните. Нищо, че сигурно и х*я на Р. Овчаров е по-голям икономист от Пицата. И да се мятат на амбразурата при първата критика срещу тоя ДОКАЗАН ОТ ЦРУ наркотрафикант, престъпник и като цяло шанаджия. Ей това ме кефи

Прост народ - слаба държава

Да, затова всички изкуфели пенсионери дето са завършили "университет" гласуват за комунягите... Останалите взимат правилни решения!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 авг 2012 23:55

Доволни ли сте от новите цени на горивата?Очаква се скоро дизела и бензина да ударят 3 лева!Повишават се вноските за осигуряване,единствено заплатите си седят мижави!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

urkoto

Мнениеот urkoto » 21 авг 2012 07:58

hajitsu написа:Да, затова всички изкуфели пенсионери дето са завършили "университет" гласуват за комунягите... Останалите взимат правилни решения!

Мдам, да качиш мадридския и Тиквуня начело на държавата - единия тотален безхаберник, другия натурално тъп и некадърен, затова пък крадлив и с гъза си - наистина е правилно решение! :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 21 авг 2012 16:57

Разбра се, че протест няма да има. 5 човека навити и останалите мрънкала и адски доволни от управлението на правителството.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Станишев: Бедността, която създаде ГЕРБ е страшна

Мнениеот fen na batmanlevski » 09 сеп 2012 22:00

Изображение

БСП почва кръстоносен поход срещу ГЕРБ

Най-страшното нещо, което създаде управлението на ГЕРБ е бедността. Това заяви националният лидер на БСП Сергей Станишев на местността „Копривките”, където левицата празнува 9 септември, предава агенция Блиц.
Освен с лъжите, управляващите продължават и с предизборно залъгване и засипване с обещания, като тези за по-високи доходи, които няма как да изпълнят, коментира още Станишев. Трябва да спрем ГЕРБ. Трябва да го направим заради България и българите. Битката няма да е лека, срещу нас ще се впрегнат много медии и ще има черна пропаганда. Ще има фалшифициране и купуване на гласове.

Ние обаче няма да мълчим. Няма да се уплашим, каза още червеният лидер. Целта на БСП е икономиката да се стабилизира, да се откриват нови работни места, хората да имат добри доходи, да отглеждат спокойно децата си, а възрастните да живеят добре. Областният лидер на БСП Пловдив Георги Гергов представи стария кмет на Калофер и кандидат за нов Румен Стоянов.

Сигурно е, че той ще победи. Това ще бъде началото на края на ГЕРБ, каза Гергов, а множеството ексалира в одобрителни възгласи. Гергов и Станишев определиха 9 септември 1944 година като историческа дата, в която България е престанала да бъде сателит на фашистка Германия.

Благодарение на антифашистите, партизаните, ятаците и войниците, които участват във военните действия от септември 1944 до май 1945, беше запазена честта и териториалната цялост на страната ни”, поясни Станишев. Според него преходът на демокрацията е разрушил тези ценности.

Много истини е казал Станишев. ГРОБ докара народа до пълна мизерия, хората ровят по казаните за комат хляб и обелки. Вън ГРОБ и Картофа от България !
Вън капитализма от България.

Върни се в “Свободна зона”