Разтревожен ром отива при най-близкия доктор. Влиза в кабинета и вика:
-Докторе помогнете ми - имам голям проблем - толкова много правя секс с жената че вече няма място в къщи от деца. След 20 спрях да ги броя - всяко иска храна дрехи внимание - докторе немога така направете нещо моля ви се. Докторът мислел мислел и му предложил да ползва презервативи, но ромът категорично отказал с думите че няма пари. Тогава докторът рекъл:
- Я сядай тука на леглото и прас няма и 2 секунди и докторът отрязъл оная работа на ромът. Мангалът гледал опулено оная си работа в ръцете на доктора, но бързо преглътнал загубата защото вече нямал да има повече деца и с радост напуснал кабинета на доктора.
Обаче минали се 3 месеца и ромът влиза с взолм в кабинета с думите:
-Докторе немога така не издържам без секс направо ще полудея - я ми върни оная работа на мястото - е*ал съм ги в децата ще ги гледам,подарявам, търпя ама искам да правя секс отново. Докторът който всъшност бил просто ветеринарен лекар от съседната махала беше зхвърлил отдавна оная работа на ромът, но се сетил че днес сутринта правил същата процедура на една маймуна. Без много да му мисли настанил рома отново на леглото и хоп след няма и 10 минути мангалът отново бил с напълно функциониращ член. Всички доволни си казали чао и си пожелали всичко най-хубаво.
Минават се 1-2 години и същият тоя ром влиза отново в кабинета с бутилка скъпо уиски и бонбони.
Лекарят опулено го гледа, мислейки защо са тези подаръци, а ромът му отговаря:
-Докторе не знам какво сте направили с оная ми работа ама децата ми веднага след като жена ми ги роди хващат гората
Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Вицове, комични случки и изказвания
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tf4TIWECZ30[/youtube]

Офтопик:
Човек пие в бара. По едно време отива в тоалетната и застава пред писоара. В този момент вратата на тоалетната се отваря с трясък и влиза огромен негър, който изважда 60 сантиметров инструмент от панталона. Мъжът е вцепенен. Негърът се приближава до съседния писоар, удря го с инструмента и го чупи на две части. След това отива до вратата на кабинката, трясва я с инструмента и я разбива, влиза вътре и прасва тоалетната чиния. Тя също се чупи на две части. След всичко това се приближава към мъжа и му казва:
- Сега ще те скъсам от ч*кане!
Мъжът (облекчено):
- Ух, аз пък си помислих, че ще ме удариш...
Мъжът (облекчено):
Middlesbrough написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tf4TIWECZ30[/youtube]
![]()
tevez написа:Човек пие в бара. По едно време отива в тоалетната и застава пред писоара. В този момент вратата на тоалетната се отваря с трясък и влиза огромен негър, който изважда 60 сантиметров инструмент от панталона. Мъжът е вцепенен. Негърът се приближава до съседния писоар, удря го с инструмента и го чупи на две части. След това отива до вратата на кабинката, трясва я с инструмента и я разбива, влиза вътре и прасва тоалетната чиния. Тя също се чупи на две части. След всичко това се приближава към мъжа и му казва:
Мъжът (облекчено):
- KategorieC
- Контакти:
ЦСКА и ЛЕВСКИ-грандове! 
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
Лекар пита пациент-вегетарианец:
- Защо вие, убеденият вегетарианец, ядете заешко?
- За отмъщение. Те защо ядат зеле?
- Защо вие, убеденият вегетарианец, ядете заешко?
- За отмъщение. Те защо ядат зеле?
Огромен мъж влиза в бара и пита бармана:
- Трябват ли ви пазачи?
Барманът:
- Господине, аз не знам какво можете!
- Сега ще видите!
С тези думи мъжагата се приближава до седящия на съседното столче, хваща го с една ръка за врата, без никакво усилие го вдига и го изхвърля през прозореца. След това се обръща към бармана и пита:
- Е, как беше?
- А, добре беше! Ей сега собственикът ще се върне обратно и ще поговорите. . .
- Трябват ли ви пазачи?
Барманът:
- Господине, аз не знам какво можете!
- Сега ще видите!
С тези думи мъжагата се приближава до седящия на съседното столче, хваща го с една ръка за врата, без никакво усилие го вдига и го изхвърля през прозореца. След това се обръща към бармана и пита:
- Е, как беше?
- А, добре беше! Ей сега собственикът ще се върне обратно и ще поговорите. . .