Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Мъж вижда на вратата на манастир табелка "Чукане с млади монахини - 500 долара". Почукал той на вратата. Отворила му, намигайки готина монахиня. Той й подал 500 долара а тя:
- Моля, тръгнете по дългия коридор и влезте през последната врата вдясно. Аз през това време ще се приготвя.
Тръгва нашия, отваря вратата, влиза и... се оказва отново на улицата. Вратата зад него се захлопнала с трясък, а на нея - друга табелка:
"Днес Ви го начука сестра Мария"..
- Моля, тръгнете по дългия коридор и влезте през последната врата вдясно. Аз през това време ще се приготвя.
Тръгва нашия, отваря вратата, влиза и... се оказва отново на улицата. Вратата зад него се захлопнала с трясък, а на нея - друга табелка:
"Днес Ви го начука сестра Мария"..
Дошол крај на светот и сите луѓе отишле во рајот. Бог им рекол на мажите да се наредат во два реда. Во едниот ред да застанат оние кои биле командувани од жените, а во другиот останатите. Редицата на мажите кои биле командувани од жените била огромна, додека во другата редица имало само еден маж. Бог рекол:
- Засрамете се, имате премногу слаби карактери! Само еден од моите синови бил силен. Само со него се гордеам. Кажи синко, зошто застана во оваа редица.
- Не сум сигурен, плашливо одговорил мажот, жената ми рече да застанам овде.
- Засрамете се, имате премногу слаби карактери! Само еден од моите синови бил силен. Само со него се гордеам. Кажи синко, зошто застана во оваа редица.
- Не сум сигурен, плашливо одговорил мажот, жената ми рече да застанам овде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Тия шльокавици що не ги превеждате. Уж български пък на диалект и не се разбира много много. Чак ми е криво да ги чета такива и ги прескачам.
guglata написа:Тия шльокавици що не ги превеждате. Уж български пък на диалект и не се разбира много много. Чак ми е криво да ги чета такива и ги прескачам.
И аз така...
[wrapimg=]http://bg53.com/Data/851974.jpg[/wrapimg]
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Вицове, комични случки и изказвания
Американец, англичанин и руснак решили да проверят къде ехото е най-дълго.
Отишли в Англия. Качили се на най-високата планина и англичанинът викнал:
- Ехооооо!
- Хо... отговорило Ехото.
Отишли в Америка. Качили се на най-високата планина, американецът извикал. Ехото отговорило:
- Хо-хо...
Отишли в Русия, качили се на най-високата планина и руснакът извикал:
- Водкааааааа!
Ехото отвърнало:
- Где-где-где...
Отишли в Англия. Качили се на най-високата планина и англичанинът викнал:
- Ехооооо!
- Хо... отговорило Ехото.
Отишли в Америка. Качили се на най-високата планина, американецът извикал. Ехото отговорило:
- Хо-хо...
Отишли в Русия, качили се на най-високата планина и руснакът извикал:
- Водкааааааа!
Ехото отвърнало:
- Где-где-где...
Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?
-150 – казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
-И к’во прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?
-Колко е Вашето IQ?
-150 – казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологийте и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. На третия ден същият влиза и казва IQ=0
Роботът, без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
-И к’во прайме ся? Пак ще гласуваме за ГЕРБ, нали?
[wrapimg=]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/524196_489850531087371_1331503964_n.jpg[/wrapimg]
Американски бар. Влиза мъж и поръчва две чаши уиски.
Барманът:
- Защо пък две?
Мъжът:
- Разбирате ли, имам приятел, който е много далеч, винаги поръчвам по две чаши, все едно, че той е тук до мен.
Историята се повтаря няколко години, докато веднъж мъжът се появява и поръчва само една чаша уиски.
Учуден барманът пита:
- Винаги поръчваш по две чаши, а сега една. Да не се е случило нещо с приятеля ти?
- А, нищо му няма, ама аз отказах пиенето.....
Барманът:
- Защо пък две?
Мъжът:
- Разбирате ли, имам приятел, който е много далеч, винаги поръчвам по две чаши, все едно, че той е тук до мен.
Историята се повтаря няколко години, докато веднъж мъжът се появява и поръчва само една чаша уиски.
Учуден барманът пита:
- Винаги поръчваш по две чаши, а сега една. Да не се е случило нещо с приятеля ти?
- А, нищо му няма, ама аз отказах пиенето.....