Мнениеот megan fox » 30 окт 2011 20:20
Вики, да съм отричал, че Алвеш симулира? ОК, Пепе гледа топката, ама това не означава, че не може да те контузи, докато я гледа... Влизането му бе опасно. За таквиа остри и опасни влизания, която застрашават здравето на противниковият играч се дава картони. Да, жълтият щеше да бъде много по на място - да се каже, че е даден за опасна игра, аз донякъде от фенска гледна точка виждам ситуацията като чак толкова опасна, че да оправдавам червеният картон, но в крайна сметка решението не зависи от мен, а постъпката на Пепе беше глупава, че посегна по този начин. Не случайно казах, че добрите симуланти се възползват от ситуациите, които съперниците им създават! Мислиш ли, че Алвеш щеше да успее да симулира и да изкара картон на Пепе, ако португалеца не бе влязал така остро? Те това е. Ако Пепе бе седял кротко... Алвеш и да искаше нямаше да може да симулира, а точно в този момент топката се намираше далеч от вратата на Касиас и все щеше да се намери някой съотборник на Пепе, който да спре бразилеца чисто.
Иначе да, прав си, че Бускетс заслужаваше червен картон в мача за купата, ама и това решение не зависи от мен.
П.П.2. Ако в ситуацията с Алвеш и Пепе не бе замесен португалеца, а друг играч на Реал картона нямаше да е червен сигурен съм! Ще попиташ защо? Защото всички, включително реферите знаят, че Пепе не го слуша главата и че прави много остри влизания! И затова рефера се подлъга от симулацията на Алвеш, ако не е имал добра видимост, явно не е видял, че нямаше контакт най-логичното нещо, което можеш да си помислиш, след като си видял как е връхлитал Пепе и как в следващият момент Алвеш се привива, че португалеца пак е превъртял и е почнал да вилнее по терена! Пепе е жертва на собствената си слава, на изключително груб играч, който не се притеснява да контузва съперниците си!
Последна промяна от
megan fox на 30 окт 2011 20:27, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]