Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 09 сеп 2022 06:09

gborisow написа:Някой интересува ли се от вайбър-бот, който следи мачовете на тенис на корт на живо и сигнализира моментално при появата на Медикал Таймаут?

Гого,ние сме несведущи по темата....какво следва от това че има медикъл таймаут,какво трябва да заложим ?.....контузеният играч да почне да губи разигравания ?

gborisow
Контакти:

Мнениеот gborisow » 09 сеп 2022 07:21

mizantrop написа:
gborisow написа:Някой интересува ли се от вайбър-бот, който следи мачовете на тенис на корт на живо и сигнализира моментално при появата на Медикал Таймаут?

Гого,ние сме несведущи по темата....какво следва от това че има медикъл таймаут,какво трябва да заложим ?.....контузеният играч да почне да губи разигравания ?

Преценя се според вида контузия на играча. Наблюдават се придвижването му по корта, силата на изпълнение на първия сервис, изобщо нагласата му да продължи двубоя. Най-често контузените тенисисти си изиграват мачовете до край, но спират да си дават зор на сервис-геймовете на противника. Ако не загуби текущия мач се наблюдава следващият му и ако се забележи изостряне на контузията му е обречен да загуби. При Медикал коефициентите по борсите претърпяват сериозни промени в рамките на секунди и връщат старото си ниво ако контузеният играч се посъвземе. Това дава възможност за арбитражни залози. Букитата пък блокирват залозите за 4-5 минути и след това ги пускат със възможности за бързи залози от сорта на "Кой ще спечели следващ гейм". Има варианти доста, в които се оказваш с една крачка пред букитата, но трябва да си хващал тенис ракета през живота си и горе долу да разбираш психологията в тениса.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 12 сеп 2022 08:04

Голям малшанс снощи с Янис....на едноточкова 27,5 - 28,5 при 26 точки десетина секунди преди края би два наказателни и пропусна единия....че беше и арбитражна,много пара щеше да падне.
Добре,че на Сърбия влязоха три.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2022 23:35

Oт 2-3 седмици забелязвам нещо много интересно в Бетано-то - това е информация за хора, които уважават "Bet Builder". Както знаете, ако използвате бутона и тази прекрасна възможност (нямам търпение и тия от Ефбет или Алфауин да я копират), може да комбинирате залози от дадена среща, които по принцип са взаимноизключващи се. Според тъпата логика на букмейкъра, де.

Пример: Ако на полувремето решите да комбинирате залог голове Над и картони/корнери Над от един и същи мач, то системата няма да ви даде, вместо това ще видите съобщение, че комбинацията е невъзможна. Ако обаче използвате "Bet Builder", тогава може.
Сега, има една малка подробност - "Bet Builder" орязва част от пазарите и възможностите за залози на останалите пазари.
Обачеееее, преди 2-3 седмици забелязах, че са добавили мултиголове при използването на горната благинка, конкретно следя вторите полувремена, преди началото на второто полувреме не знам дали я има.
Както казва наш даскал - "За който може да смята." :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Futbolfen55
Контакти:

Мнениеот Futbolfen55 » 13 сеп 2022 14:20

mizantrop написа:Голям малшанс снощи с Янис....на едноточкова 27,5 - 28,5 при 26 точки десетина секунди преди края би два наказателни и пропусна единия....че беше и арбитражна,много пара щеше да падне.
mizantrop написа:Голям малшанс снощи с Янис....на едноточкова 27,5 - 28,5 при 26 точки десетина секунди преди края би два наказателни и пропусна единия....че беше и арбитражна,много пара щеше да падне.

Кои сайтове най добре предлагат тези дупки и как точно стават нещата? Понеже от няколко сайта виждам 2точкови някой път и 3точкови между бетано и бет365 но не и опция за други дупки покриват си взаимно информация.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 13 сеп 2022 15:53

Бетаното е страна А....а от страна Б са Сезам,8888,алфауин.....също Betway и най-новият Sportingwin,но там да доста по-обрани.
За бет 365 и Bwin нямам впечатление,щото съм лимитиран в тях,и отдавна не ги следя.
A за това 'как точно стават нещата' отиваш на стр.2 на настоящата тема и четеш постинга на Черният козел.

Futbolfen55
Контакти:

Мнениеот Futbolfen55 » 14 сеп 2022 01:14

mizantrop написа:Бетаното е страна А....а от страна Б са Сезам,8888,алфауин.....също Betway и най-новият Sportingwin,но там да доста по-обрани.
За бет 365 и Bwin нямам впечатление,щото съм лимитиран в тях,и отдавна не ги следя.
A за това 'как точно стават нещата' отиваш на стр.2 на настоящата тема и четеш постинга на Черният козел.

Но на кои пазари върви най добре системата защото точковите дупки ги няма в повечето сайтове скатават този залог,сега проверих във всичките за други залози за дупки коефицентите обикновено се припокриват взаимно между всички тях,дали има някаква нова система било то не само на баскетбол,надявам се и други колеги се включат в дискусията

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 сеп 2022 08:28

Преди около година в Палмс бет и Бет 365 имаше подобни (не толкова сладки като примера от стр. 2) слабости във футбола. Сега не знам как е, от доста време не залагам в Палмс. Бяха само за английските мачове, давам пример на прима виста преди мач между Брайтън и Ливърпул.
Бет365 - Садио Мане - точни удари под 2.5
Палмс - Садио Мане - точни удари над 1.5
Тук очевидно се чака ударите да са два. Вече се смята допълнително дали си на печалба дори и ако ударите не са точно два, по примера на мнението от стр. 2.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 14 сеп 2022 08:38

Към колегата futbolenfen :
Върни се на 1 стр. на темата и я изчети цялата.Има дупки - и в тениса,в американския футбол,няма кой да ти снесе детайлна информация.Трябва малко да се потрудиш и сам !

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 сеп 2022 09:16

Никой нищо не споделя,какво залагате,печелите ли,не печелите ли......
Снощи от една колонка с 4 мача в бетано един залог ми убягна....много странно развитие,играх хендикап на корнери - 2,5 за Милан,тоест да имат поне 3 корнера повече от Динамо Загреб,до 20-та мин. корнерите станаха 3-0,викам си - добре тръгва,в 28 мин. гостите изпълниха един....и до края на мача не падна корнер !
Другите мачове в колонката влязоха без проблем - по над 1,5 картона за Рейнджърс и Макаби Хайфа - получиха съответно 7 и 3 картона,както и Копенхаген - Севиля Х2 двоен шанс на полувреме.Близо 4,00 коеф. се получи.
Много важно - бетано са променили регламента по мисиите с 2+ мача в колонка,преди връщаха 100 % от сумата при губещ залог под формата на фрийбет,сега са променили - връщат 50 % независимо дали залога е печеливш или губещ....
Значи - и при тях имало математици...хаха

Друго,което забелязах снощи е,че се получиха 8 хикса на полувреме от 9 мача....а то и в 9-тия - Милан поведоха от дузпа в 43 мин....

Върни се в “Свободна зона”