Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Антикомунист
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Антикомунист » 14 фев 2014 03:01

Кашчей написа:
Антикомунист написа:Комунистическите престъпници и червени тролове за пореден път оспамиха една от малкото наистина полезни теми във форума!

Какво и е полезното, освен да си рекламираш простотиите тук. Странно ми е, във връзка с Правилата, по коя точка ти е разрешено да го правиш?!?
Ти надали знаеш, но ще е любопитно друг да отговори!

Комунистическите престъпници търсят всякакви възможни начини , за да не се чува моята дума никъде,винаги, когато се обадя в някой от комунистическите парцали за манипулация и дезинформация , комунистическите водещи веднага ми затварят телефона, защото ако БАП дойде на власт с тях е свършено!Ще бъдат по затворите и концлагерите , за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата си зараза!
Бог да пази България от комуисти!

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 14 фев 2014 06:32

Антикомунист написа:
Кашчей написа:
Антикомунист написа:Комунистическите престъпници и червени тролове за пореден път оспамиха една от малкото наистина полезни теми във форума!

Какво и е полезното, освен да си рекламираш простотиите тук. Странно ми е, във връзка с Правилата, по коя точка ти е разрешено да го правиш?!?
Ти надали знаеш, но ще е любопитно друг да отговори!

Комунистическите престъпници търсят всякакви възможни начини , за да не се чува моята дума никъде,винаги, когато се обадя в някой от комунистическите парцали за манипулация и дезинформация , комунистическите водещи веднага ми затварят телефона, защото ако БАП дойде на власт с тях е свършено!Ще бъдат по затворите и концлагерите , за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата си зараза!
Бог да пази България от комуисти!

о Друкарко Жекова, честита ви нова регистрация. духате ли го на Бойко и Ахмед :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 14 фев 2014 06:40

haha написа:Приет си, от другата седмица започваме предаване "Антибезкомпромисно", където ще четем трудовете на Маркс и Енгелс, ще рецитираме комунистически стихотворения и ще хвалим дружбата с КНДР. :lol:

Благодаря за гласуването доверие, започвам да уча сичко на Маркс, Енгелс, ще запозная сичките си приятели и роднини с това те после на други ще предадат светлото дело на наще учители Ленин, Маркс и Енгелс :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 фев 2014 09:51

Безкомпромисен написа:
haha написа:А представяш ли си Жеков да влезне в Биг Брадър- 2 в 1. :lol:

В това комунистическо предаване Биг Брадър сред комунистически мутри и физиономии няма да влезна! Не знам как бих издържал 40 дена да гледам само физиономии на комунистически престъпници, където е пълно с отровни комунистически бацили!Гледам комунистическа зараза да не се допира до мен!Искам да съм екологично чист!

Жеков би ли ми обяснил, защо Биг Брадър е ком. предаване? Аз ще ти дам моите аргументи,че не е.

1. Нова ТВ с това предаване търси рейтинг, пазарни дялове, използва маркетинга,реклата, мениджмънта и т.н. и неща типични са капитализма.
2. Целта на Биг Брадър е да генерира печалба. Какво му е комунистическото тогава?
3. Биг Брадър е холандско предаване, а Холандия е капиталистическа държава.
4. Нова ТВ която излъчва Би Брадър е собственост на шведи,а Швеция е капиталистическа държава!
5. Нова ТВ е търговско дружество(а тър. друж. са капиталистически образования), регистрирано по търговския закон,а търговските дружества оперират по правилата на пазара и капитализма.

Безкомпромисен написа:За съжаление Западът ни предаде!Така наречения свободен свят за съжаление работи съвместно с комунистите!

Западът не ни е предал. Заради него сме в това положение. Защото на запада му е изгодно това положение. Това не са нарича комунизъм,а глобален корпоративен капитализъм и неоколониализъм.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 фев 2014 10:25

Levskar_90 написа:haha е комунистически престъпник служещ на чуждата и враждебна болшевико комунистическа кочина СССР 8-)

haha и аз съм комунистически престъпник 8-)

Не кочина а КОНЦЕНТРАЦИОНЕН ЛАГЕР, нека като ще цитираме да цитираме коректно, както казва ДРУГАРЯ ЖЕКОВ!!
Пропусна и кървавия и злокобен 09.09.1944.. абе личи си комунистическата ти жилка....
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 фев 2014 10:27

haha написа:Приет си, от другата седмица започваме предаване "Антибезкомпромисно", където ще четем трудовете на Маркс и Енгелс, ще рецитираме комунистически стихотворения и ще хвалим дружбата с КНДР. :lol:

Аз ще кажа някоя дума и за советские ребята.. може и за Ленин и Сталин, партийно подготвен съм !
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 фев 2014 10:29

Антикомунист написа:винаги, когато се обадя в някой от комунистическите парцали за манипулация и дезинформация , комунистическите водещи веднага ми затварят телефона

Е що звъниш у вас? И по телефона сам си звъни, говори и затваря омг..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 14 фев 2014 10:39

Пролетарий от всички страни обединявайте се ! Комунистите от гонг също се обединихме ! 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 фев 2014 10:41

Levskar_90 написа:Пролетарий от всички страни обединявайте се ! Комунистите от гонг също се обединихме ! 8-)

Дай тон за Интернационала!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

haha

Мнениеот haha » 14 фев 2014 10:55

Хаха, Жеков пише от още един профил и после ще разправя, че това не е той, а 3-я член на БАП, на когото е проверил родата за комунисти. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”