Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот Drunken_Master » 13 юни 2024 13:34

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
favaca8888 написа:Хора всякакви...с мозък и без,включително и доктори.

Maни майтапа, ама ти не беше ли точно лекар? Щото помня, че коментираше далаверата на Москов за турските ваксини. Ама не помня, дали не беше и Пичичи. Щото беше доста отдавна?

Не омръзва ли да водиш едни и същи разговори с всички във всички форуми?

Не. С теб например ми е особено забавно като те гледам как се гърчиш след ежедневната порция гаврене. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 юни 2024 14:52

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Maни майтапа, ама ти не беше ли точно лекар? Щото помня, че коментираше далаверата на Москов за турските ваксини. Ама не помня, дали не беше и Пичичи. Щото беше доста отдавна?

Не омръзва ли да водиш едни и същи разговори с всички във всички форуми?

Не. С теб например ми е особено забавно като те гледам как се гърчиш след ежедневната порция гаврене. Изображение

Десетки пъти съм ти писал да не проектираш собствените си терзания върху други. Бездруго ни е ясно, че си комплексиран.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 13 юни 2024 15:11

Drunken_Master написа:

Хаха не съм !Коментирам и питам единствено само Урсулището кога ще я вкарат в затвора, затова че фалира малки и средни бизнеси в цяла Европа ?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 юни 2024 15:44

pomiqrat написа:Знам за трима ваксинирани и починали през миналата година от тромб. И един през тази

Това не е сериозно просто.
Не са си обърнали внимание навреме, това е основното.
Предполагам няма човек, който да не познава починал от тая гадост, който не е бил ваксиниран.
Пп. Аз се боднах с онази най-фалшивата на Астра Зеника и си нямам на идея дали съм го карал тоя ковид или не(няколко пъти се разболявах во не съм се тествал) но след боденето ми изчезна един супер дразнещ здравословен проблем, дали си въобразявам или не, проблема го няма.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 юни 2024 16:06

Тая тема не е ли в коша вече..Майкооо
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”