Играеш си с числата както ти удисва. Я сметни колко умряха преди изобщо да бъдат вкарани в употреба първите ваксини, щото аз познавам доста такива още през 2020г.
П.С. Май наистина заслужавате идиоти конспиратори от типа на ПП "Величие" да ви управляват барабар с пламен пасковци и други подобни псевдо-учени от фейсбук.
Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Коронавирусът в България
Рашка капут, Буданов салют ! 

Знам за трима ваксинирани и починали през миналата година от тромб. И един през тази
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Те щото хората преди ваксините за коронавирус не са умирали от тромб.
П.С. Самият коронавирус предизвикваше тромбози и гъста кръв още 2020г. преди ваксините. Не си имал лошия късмет да видиш такива хора по онова време в болница.
П.С. Самият коронавирус предизвикваше тромбози и гъста кръв още 2020г. преди ваксините. Не си имал лошия късмет да видиш такива хора по онова време в болница.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Има 4 основни групи хора:
- неболедували и неваксинирани
- неболедували и ваксинирани
- боледували и неваксинирани
- боледували и ваксинирани.
Освен това има подгрупи - колко пъти са ваксинирани, колко пъти са боледували и кое е първо ваксинирането или боледуването. Освен това има значение коя година е било.
Освен това има подгрупи - колко пъти са ваксинирани, колко пъти са боледували и кое е първо ваксинирането или боледуването. Освен това има значение коя година е било.
-
- Контакти:
ElCapitana_Puyol написа:Играеш си с числата както ти удисва. Я сметни колко умряха преди изобщо да бъдат вкарани в употреба първите ваксини, щото аз познавам доста такива още през 2020г.
П.С. Май наистина заслужавате идиоти конспиратори от типа на ПП "Величие" да ви управляват барабар с пламен пасковци и други подобни псевдо-учени от фейсбук.
Не си играя с нищо,цитирал съм източник -"сочи изследването на Vrije Universiteit в Амстердам, публикувано в списание BMJ Public Health по-рано тази седмица"/
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
-
- Контакти:
NOMER14 написа:Има 4 основни групи хора:
Има две групи хора :)
Такива които имат мозък и такива без !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Не разбрах.
Докторите имат ли мозък?
Докторите имат ли мозък?
-
- Контакти:
Хора всякакви...с мозък и без,включително и доктори.
- Drunken_Master
- Контакти:
favaca8888 написа:Хора всякакви...с мозък и без,включително и доктори.
Maни майтапа, ама ти не беше ли точно лекар? Щото помня, че коментираше далаверата на Москов за турските ваксини. Ама не помня, дали не беше и Пичичи. Щото беше доста отдавна?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:favaca8888 написа:Хора всякакви...с мозък и без,включително и доктори.
Maни майтапа, ама ти не беше ли точно лекар? Щото помня, че коментираше далаверата на Москов за турските ваксини. Ама не помня, дали не беше и Пичичи. Щото беше доста отдавна?
Не омръзва ли да водиш едни и същи разговори с всички във всички форуми?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.