Да, и аз съм доволен от епизода. Но за разлика от вас не искам да мре Марто!

Все пак от малко чаве ни се натрапва и му посвикнахме, Иво не мога да го свикна обаче. И Марто е изкуствен полицай, ама Иво също е изкуствен гангстер. Има определени сценки и епизоди, в които ми се харесва, в другите пак не. Забелязва се обаче една промяна в него и по-конкретно в характера му, която не ми се вписа лично на мен- хем го дадоха с пищова на глава на Киро, хем му даде втори шанс (ама също като на лотарията

), хем накрая отиде и завъди своята патка в изкуственото езерце на Ния.

С други думи и в неговия образ започна едно лъкатушене от добро към още по-зло. Ерол пък започва да играе все по-силно своята роля, а на мен все по-безличен ми става. Що тей не знам. Но това е добре. Марто май само Тодоров няма да го предаде. Не ми харесва обаче, че всички неща ги правят в една серийка. Можеше още малко по-добре. Еднотипните събития и сцени ги набутват в един епизод за всеки отделен герой, не е много добре така. Тогава затова и лъкатуши качеството- един епизод е много силен, много завладяващ и в следващия момент няма какво да ни покажат. Уж интелигентни хора сценаристите, ама като че ли им е дебютния филм това. Нищо, радва си.