"Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: "Под Прикритие" - криминален сериал (фен тема)

Мнениеот Jürgen » 09 май 2016 11:50

Добре беше. Хареса ми нецензурния край :lol: . Обаче ми е любопитно как Ерол ще се оправдае за задържането. :?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 май 2016 13:49

Jürgen написа:Обаче ми е любопитно как Ерол ще се оправдае за задържането. :?

Винаги могат да се усерат и ний после да ги плюем :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 май 2016 01:31

Пак оплескаха нещата. На тоя Андонов купоните са му като училищни такива или по-скоро на ниво местен дилър. Мартин е с хубава роля, много тежка, разчупена, дори твърде драматична такава, с претенция да бие тази на Андонов или поне да му опонира успешно... но просто не се получават нещата с актьора. Куката и скуката започват да вървят ръка за ръка.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 май 2016 01:54

Последната серия беше хитова и без много екшън! :) Не ще никой растителен маргарин, искат всички масълце и тик-так или бръм-бръм! Марто го издухал най-много- ни любовница, ни защитен свидетел, ни полицай под прикритие - подадоха му големио шнур накрая. Много добре, завърза се интрига. :cry: В предната серия пък като се разбра кой спонсорира полиция и се разбра, че всичко е бошлаф, му стана арно. Подозирам и единия колега на Марто за къртица, а и май и психоложка го заподозря и тя.
Жалко за Киров само, изигра ролята на свестния полицай добре- тях ги от упор повечето. :cry: Иначе Кирчо го загази , но пък с главната роля в тая серия спечели ни още повече! Той говори повече тоя път, отколкото аз пишем бе! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 май 2016 22:15

Силна серия! Развръзката е близо, става още по-интересно. Следващата серия (доколкото се видя от трейлъра) Мартин ще иска да взриви самолета на Иво, но Ерол ще се изправи на пътя му. Попов май ще хване юздите и ще оправи нещата, няма кой друг 8-) Ерол ще се обърне тотално срещу Иво и заради това с Ния. :roll:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 15 май 2016 23:00

Забравих за серията, що съм проС.Де ще излезне най-напред да я гледам :?:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 май 2016 23:04

daduradam написа:Забравих за серията, що съм проС.Де ще излезне най-напред да я гледам :?:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pfyVEjAf7CM[/youtube]

Заповядай! :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 15 май 2016 23:05

ЕЕЕ, ти си машина, бе.Аз преди в тубата гледах и съседите ама ги изтриха.Трябва да проверя пак.Благодарско, братле, голям си !

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 16 май 2016 00:02

Според мен оправиха сериалчето.Ако убият Мартинчо имат мойта благословия и нов сезон да направят :P Та, да, епизодът много силен.Иво много добре игра, с куката ми дойде малко сълзливо, ама предполагам има фенове и на такива моменти.Ерол кефи отвсякъде, жалко ще е ако няма още един сезон и не успеят да го " повишат " . Чакаме другата неделя 8-)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 16 май 2016 19:38

Да, и аз съм доволен от епизода. Но за разлика от вас не искам да мре Марто! :lol: Все пак от малко чаве ни се натрапва и му посвикнахме, Иво не мога да го свикна обаче. И Марто е изкуствен полицай, ама Иво също е изкуствен гангстер. Има определени сценки и епизоди, в които ми се харесва, в другите пак не. Забелязва се обаче една промяна в него и по-конкретно в характера му, която не ми се вписа лично на мен- хем го дадоха с пищова на глава на Киро, хем му даде втори шанс (ама също като на лотарията :) ), хем накрая отиде и завъди своята патка в изкуственото езерце на Ния. :) С други думи и в неговия образ започна едно лъкатушене от добро към още по-зло. Ерол пък започва да играе все по-силно своята роля, а на мен все по-безличен ми става. Що тей не знам. Но това е добре. Марто май само Тодоров няма да го предаде. Не ми харесва обаче, че всички неща ги правят в една серийка. Можеше още малко по-добре. Еднотипните събития и сцени ги набутват в един епизод за всеки отделен герой, не е много добре така. Тогава затова и лъкатуши качеството- един епизод е много силен, много завладяващ и в следващия момент няма какво да ни покажат. Уж интелигентни хора сценаристите, ама като че ли им е дебютния филм това. Нищо, радва си. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”