ros написа:Аз шъ ва оставям за известно време... има няма - 5 дни. Банско ме зове. Едва ли шъ липсвам на някой ама ако е така като се върна ще се реванширам
Абе едва ли командировка по работа ще е особено забавна, но приятно изкарване все пак
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ros написа:Аз шъ ва оставям за известно време... има няма - 5 дни. Банско ме зове. Едва ли шъ липсвам на някой ама ако е така като се върна ще се реванширам
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:ros написа:Аз шъ ва оставям за известно време... има няма - 5 дни. Банско ме зове. Едва ли шъ липсвам на някой ама ако е така като се върна ще се реванширам
Абе едва ли командировка по работа ще е особено забавна, но приятно изкарване все пак

ros написа:AnalBreaker написа:Тя Линдзито нещо се скара с Томас и може и да го огрее някой Булгар следващата седмица
Ей патерицо, де са ни снимкитеТова е за да ти покажа как ми се отразява деменцията
megan fox написа:Иха. А вярно ли е това, че като замръзне Дунава, че от мамалигария идвали вълци...?![]()
AnalBreaker написа:megan fox написа:Иха. А вярно ли е това, че като замръзне Дунава, че от мамалигария идвали вълци...?![]()
Преди години дойдоха глигани като преплуваха Дунава и започнаха да вилнеят из градо все едно са банда побяснели рокери
За вълци не мога да ти кажа, защото реката не е замръзвала от 85-та
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Да и таковам таковата. Така като го гледам фериботи няма да плават до края на март![]()
А са ми важни.
rhaegar написа:Да и таковам таковата. Така като го гледам фериботи няма да плават до края на март![]()
А са ми важни.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта