THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:Не знам ти от къде си купуваш, но аз консумирам само качествена БГ продукция.![]()
С малко усилия, всеки може да хапва само добри продукти, наше прозизводство.
Вярно, малко по-скъпо е, но си заслужава.
Така е. Аз мляко, масло, кашкавал, сирене, топени сирена, пушен кашкавал и прочее взимам само от фирмените магазинчета на ЛБ Булгарикум и на Жоси. Колбаси и меса-Тайгър мес( Септември, Пазарджик), другата седмица, като застудее ще навържем суджуците, та на Коледа да са таман. Инак за Коледни заговезни - кървавица с кисело зеле. Зеленчуци-от борсата в Дружба или тази в с. Лозен. Сложил съм лютеница, кьопоолу, апетитка, доматено пюре, кисело зеле, кисели краставички, два вида туршии, 6 вида сладка, компоти и сиропи, люти чушлета и прочее, всичко е българско и направено с вода и сол, или с захар, лимонена и вода. Никакви е-та и лайна. Който търси-намира, който има желание-ще си направи. Малко е нужно. С мрънкане нищо не става-ззапряташ ръкавите и почваш. С моята сами и на майтап се научихме. Имаш ли желание-винаги има кой да те напъти, да те светне на чалъми. И така да ядеш нещо наистина вкусно, полезно и да не те е никак срам, като сложиш трапеза на гостите си.
Да не говорим, че икономическия ефект от подобна кампания е около 1000 лв по груби сметки. За една седмица работа не е зле. А пък сравнението между купешка и домашна лютеница е без коментар...