megan fox написа:kirchaka написа:Щом я познаваш значи е така!Аз не я познавам и това са ми първите впечатления...С нейните отговори,тя буквално убива змея с ластик...и нормално е да се питам,защо целия форум е съсредоточен в свалянето на някаква (айде да не използвам по-остро прилагателно) жена със странни виждания върху живота,все едно е последната жена на света...То верно е рядкост да видиш жена,която поне се интересува от футбол,ама чак толкоз...вие всичките ставате едва ли не на крака и изплезвате език щом тя дойде,па нито я познавате,нито сте я виждали,а това създава впечатление че е пълна патка...
Всъщност повечето от нас не я свалят.Просто се забавляваме и се стараем да й е интересно и да се чувства добре, защото е от малкото дами във форума. Малко нежно присъствие не вреди. Да от време на време си заслужава да я тролне човек, но тя в последно време има толкова много проблеми на главата, че не можеш да си представиш. Има далеч по-важни неща, за които да мисли и да се тревожи (не става въпрос само за здравословното състояние на майка й), така че не си прави заключения възоснова на сегашното й леко неадекватно поведение. Опитва се да разпуска и да сваля напражението и просто не винаги й се получава.
А и както казах понякога е трудно да я разбере човек... Отделно, че тя е като двуликият Янус. Пред повечето хора показва лицето на тъпа гъска, просто, защото така й е по-удобно, но ако успееш да я впечатлиш отношението й се променя и тогава виждаш, че тя е коренно различен човек от това, което показва най-вече във форума.
Ще се радвам ако наистина е такава,каквато я представяш,защото вече такива хора са рядкост,а аз много ги уважавам,даже аз понякога съм един от тях(не във форума)...