Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот kirchaka » 13 фев 2012 17:05

megan fox написа:
kirchaka написа:Щом я познаваш значи е така!Аз не я познавам и това са ми първите впечатления...С нейните отговори,тя буквално убива змея с ластик...и нормално е да се питам,защо целия форум е съсредоточен в свалянето на някаква (айде да не използвам по-остро прилагателно) жена със странни виждания върху живота,все едно е последната жена на света...То верно е рядкост да видиш жена,която поне се интересува от футбол,ама чак толкоз...вие всичките ставате едва ли не на крака и изплезвате език щом тя дойде,па нито я познавате,нито сте я виждали,а това създава впечатление че е пълна патка...

Всъщност повечето от нас не я свалят. :) Просто се забавляваме и се стараем да й е интересно и да се чувства добре, защото е от малкото дами във форума. Малко нежно присъствие не вреди. Да от време на време си заслужава да я тролне човек, но тя в последно време има толкова много проблеми на главата, че не можеш да си представиш. Има далеч по-важни неща, за които да мисли и да се тревожи (не става въпрос само за здравословното състояние на майка й), така че не си прави заключения възоснова на сегашното й леко неадекватно поведение. Опитва се да разпуска и да сваля напражението и просто не винаги й се получава.
А и както казах понякога е трудно да я разбере човек... Отделно, че тя е като двуликият Янус. Пред повечето хора показва лицето на тъпа гъска, просто, защото така й е по-удобно, но ако успееш да я впечатлиш отношението й се променя и тогава виждаш, че тя е коренно различен човек от това, което показва най-вече във форума.

Ще се радвам ако наистина е такава,каквато я представяш,защото вече такива хора са рядкост,а аз много ги уважавам,даже аз понякога съм един от тях(не във форума)...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2012 17:06

А аз просто се опитвам да я дразня за да ръси още бисери.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2012 17:06

ros написа:Тази седмица ще се опитам да засека Ивица Костелич,Бени Райх и Карло Янка ;) Дано успея да ги засека у некоя кръчма

Мерси, аз мисля да се покатеря за Линдзи Вон (ако дойде изобщо).

Изображение

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 13 фев 2012 17:08

Можете ли да ми дадете прогнози за

Рубин – Олимпиакос (ЛЕ)

Сп. Брага – Бешикташ (ЛЕ)

Леверкузен – Барселона (ШЛ)

Зенит – Бенфика (ШЛ)

Аякс – Манчестър Юнайтед (ЛЕ)

Лацио – Атл. Мадрид (ЛЕ)

Порто – Манчестър сити (ЛЕ)

Стяуа – Твенте (ЛЕ)
Айде да покажете малко признаци на мозъчна дейност,че... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2012 17:09

rhaegar написа:
ros написа:Тази седмица ще се опитам да засека Ивица Костелич,Бени Райх и Карло Янка ;) Дано успея да ги засека у некоя кръчма

Шса покатериш - на бора до вас :lol: :lol: :lol: Той г-н Вон само тебе чака. Ако не помниш тя се казваше Линдзи Килдоу ама мистър Вон я възкачи и струва ми се за тебе тяма място на туй дрЪво :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2012 17:09

kirchaka написа:Можете ли да ми дадете прогнози за

Рубин – Олимпиакос (ЛЕ)

Зенит – Бенфика (ШЛ)

Лацио – Атл. Мадрид (ЛЕ)

Стяуа – Твенте (ЛЕ)

Удри хиксове от горе до долу :lol: :lol: Евентуално само на Барса двойка.

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 фев 2012 17:10

ros написа:
rhaegar написа:

Шса покатериш - на бора до вас :lol: :lol: :lol: Той г-н Вон само тебе чака. Ако не помниш тя се казваше Линдзи Килдоу ама мистър Вон я възкачи и струва ми се за тебе тяма място на туй дрЪво :lol:

Аз от господин Вон не ревнувам 8-) :lol: :lol:

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 фев 2012 17:15

kirchaka написа:
megan fox написа:
kirchaka написа:Щом я познаваш значи е така!Аз не я познавам и това са ми първите впечатления...С нейните отговори,тя буквално убива змея с ластик...и нормално е да се питам,защо целия форум е съсредоточен в свалянето на някаква (айде да не използвам по-остро прилагателно) жена със странни виждания върху живота,все едно е последната жена на света...То верно е рядкост да видиш жена,която поне се интересува от футбол,ама чак толкоз...вие всичките ставате едва ли не на крака и изплезвате език щом тя дойде,па нито я познавате,нито сте я виждали,а това създава впечатление че е пълна патка...

Всъщност повечето от нас не я свалят. :) Просто се забавляваме и се стараем да й е интересно и да се чувства добре, защото е от малкото дами във форума. Малко нежно присъствие не вреди. Да от време на време си заслужава да я тролне човек, но тя в последно време има толкова много проблеми на главата, че не можеш да си представиш. Има далеч по-важни неща, за които да мисли и да се тревожи (не става въпрос само за здравословното състояние на майка й), така че не си прави заключения възоснова на сегашното й леко неадекватно поведение. Опитва се да разпуска и да сваля напражението и просто не винаги й се получава.
А и както казах понякога е трудно да я разбере човек... Отделно, че тя е като двуликият Янус. Пред повечето хора показва лицето на тъпа гъска, просто, защото така й е по-удобно, но ако успееш да я впечатлиш отношението й се променя и тогава виждаш, че тя е коренно различен човек от това, което показва най-вече във форума.

Ще се радвам ако наистина е такава,каквато я представяш,защото вече такива хора са рядкост,а аз много ги уважавам,даже аз понякога съм един от тях(не във форума)...

Силвана е от типа хора: "не се ебавай с мен и аз няма да се ебавам с теб". Докато всички я взимат само на подбив и гледат да си правят веселото на нейн гръб, докато тя едвам се крепи... няма как да очакваш поведение и отношение различно от това, което показва. Тя ползва форума, за да разпусне от напрежението и проблемите, които има и когато двама от всеки трима я тролят, обиждат и й се подиграват... не очаквайте тя да ви покаже какъв човек е в действителност. Докато никой не я възприема насериозно няма причина и тя да възприема нас.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 фев 2012 17:18

rhaegar написа:
kirchaka написа:Можете ли да ми дадете прогнози за

Рубин – Олимпиакос (ЛЕ)

Зенит – Бенфика (ШЛ)

Лацио – Атл. Мадрид (ЛЕ)

Стяуа – Твенте (ЛЕ)

Удри хиксове от горе до долу :lol: :lol: Евентуално само на Барса двойка.

Сложиш ли на Барса двойка имаш около 65% шанс да не ти излезе фиша! Мача почти сигурно е 1:1 в Германия...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 13 фев 2012 17:21

Добре,извинявам се,вижда се че я познаваш доста добре и затова я защитаваш!Извел съм си грешните изводи,но никой не ми го е казвал това все пак...държи се като идиотка(сега разбирам защо),как очакваш да я възприемат хората?Сигурно почти всички са останали със същите впечатления като моите...Вече ще имам друго мнение за нея,но не това е въпросът!
Дай съвет как да играя на тези мачове,ако си нямаш друга работа!
Мерси предварително!

Върни се в “Свободна зона”