Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ros » 13 фев 2012 16:48

megan fox написа:
ros написа:Намерих си вече :mrgreen: Юнион Ивкони му викали :lol:

НИКОГА, ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, дори и пари да ти дават не пътувай с Юнион Ивкони!!! НИКОГА! Казвам ти го като съвет. :) С тях пътувах от Варна до Валенсия, никога повече няма да използвам техните услуги!

Е, аз от време на време ги ползвам - не е кой знае колко зле, а и все пак просто е най удобния час за път. Пък и трябва да се работи ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 13 фев 2012 16:49

Роска,още едно мнение и си вече 4444... :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 фев 2012 16:50

kirchaka написа:
megan fox написа:
Ъъъ wtf? И как стигна до това "брилянтно" умозаключение? И какво общо имаше това с темата на разговор? :? :? :?

Спам темата има тема за разговор... :shock: :shock: :o :o А до заключението стигнах докато си пишех с нея...бях чувал за нея,ама не вярвах че е толкоз...

Силвето не е тъпа, просто има едни нека ги наречен странни, за да не изпозлвам "изтрещели" виждания за нещата от живота, на моменти е доста, ама наистина доста наивна и не всеки може да я разбере. Определено не е лош човек, но просто не може да комуникира сериозно със всеки. Познавам я доста по-добре от теб, може би само Жорката (Играта) я познава по-добре от мен, та повярвай ми - така е. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2012 16:51

kirchaka написа:Роска,още едно мнение и си вече 4444... :lol: :lol:

ВЕРНО БЕЕЕЕ............. ВЕЧЕ СТАНАХА 4444!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Айде, ти ще черпиш :lol: :mrgreen:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 фев 2012 16:52

ros написа:
megan fox написа:
ros написа:Намерих си вече :mrgreen: Юнион Ивкони му викали :lol:

НИКОГА, ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, дори и пари да ти дават не пътувай с Юнион Ивкони!!! НИКОГА! Казвам ти го като съвет. :) С тях пътувах от Варна до Валенсия, никога повече няма да използвам техните услуги!

Е, аз от време на време ги ползвам - не е кой знае колко зле, а и все пак просто е най удобния час за път. Пък и трябва да се работи ;)

Човек, пътувах зимата с тях... и в автобуса имаше ковчег с труп. Някакъв испанец се беше удавил в Черно Море и явно близките му не можеха да си позволят да транспортират останките му със самолет. И понеже пътувахме зимата парното в автобуса бе надуто доста и още след първите 24 часа така се размириса, че не мога да ти опиша. Да не говорим колко проблеми ни правеха по границите, тогава България още не беше страна-членка на ЕС. Та аз лично никога повече няма да ползвам техните услуги.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2012 16:53

Е, поне е било топло :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 13 фев 2012 16:56

megan fox написа:
kirchaka написа:
megan fox написа:
Ъъъ wtf? И как стигна до това "брилянтно" умозаключение? И какво общо имаше това с темата на разговор? :? :? :?

Спам темата има тема за разговор... :shock: :shock: :o :o А до заключението стигнах докато си пишех с нея...бях чувал за нея,ама не вярвах че е толкоз...

Силвето не е тъпа, просто има едни нека ги наречен странни, за да не изпозлвам "изтрещели" виждания за нещата от живота, на моменти е доста, ама наистина доста наивна и не всеки може да я разбере. Определено не е лош човек, но просто не може да комуникира сериозно със всеки. Познавам я доста по-добре от теб, може би само Жорката (Играта) я познава по-добре от мен, та повярвай ми - така е. ;)

Щом я познаваш значи е така!Аз не я познавам и това са ми първите впечатления...С нейните отговори,тя буквално убива змея с ластик...и нормално е да се питам,защо целия форум е съсредоточен в свалянето на някаква (айде да не използвам по-остро прилагателно) жена със странни виждания върху живота,все едно е последната жена на света...То верно е рядкост да видиш жена,която поне се интересува от футбол,ама чак толкоз...вие всичките ставате едва ли не на крака и изплезвате език щом тя дойде,па нито я познавате,нито сте я виждали,а това създава впечатление че е пълна патка...

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 13 фев 2012 17:00

ros написа:
kirchaka написа:Роска,още едно мнение и си вече 4444... :lol: :lol:

ВЕРНО БЕЕЕЕ............. ВЕЧЕ СТАНАХА 4444!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Айде, ти ще черпиш :lol: :mrgreen:

[wrapimg=]http://2.bp.blogspot.com/_FLRpcS7Wek8/S4zKSPJnxeI/AAAAAAAAAGc/UvLvRcbYXoc/s400/heineken.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://woldfitness.com/wp-content/uploads/2010/04/case-of-beer-heineken.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 13 фев 2012 17:02

kirchaka написа:Щом я познаваш значи е така!Аз не я познавам и това са ми първите впечатления...С нейните отговори,тя буквално убива змея с ластик...и нормално е да се питам,защо целия форум е съсредоточен в свалянето на някаква (айде да не използвам по-остро прилагателно) жена със странни виждания върху живота,все едно е последната жена на света...То верно е рядкост да видиш жена,която поне се интересува от футбол,ама чак толкоз...вие всичките ставате едва ли не на крака и изплезвате език щом тя дойде,па нито я познавате,нито сте я виждали,а това създава впечатление че е пълна патка...

Всъщност повечето от нас не я свалят. :) Просто се забавляваме и се стараем да й е интересно и да се чувства добре, защото е от малкото дами във форума. Малко нежно присъствие не вреди. Да от време на време си заслужава да я тролне човек, но тя в последно време има толкова много проблеми на главата, че не можеш да си представиш. Има далеч по-важни неща, за които да мисли и да се тревожи (не става въпрос само за здравословното състояние на майка й), така че не си прави заключения възоснова на сегашното й леко неадекватно поведение. Опитва се да разпуска и да сваля напражението и просто не винаги й се получава.
А и както казах понякога е трудно да я разбере човек... Отделно, че тя е като двуликият Янус. Пред повечето хора показва лицето на тъпа гъска, просто, защото така й е по-удобно, но ако успееш да я впечатлиш отношението й се променя и тогава виждаш, че тя е коренно различен човек от това, което показва най-вече във форума.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2012 17:02

Тази седмица ще се опитам да засека Ивица Костелич,Бени Райх и Карло Янка ;) Дано успея да ги засека у некоя кръчма

Върни се в “Свободна зона”