Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот bojkyy » 20 сеп 2010 20:35

kartago написа:
bojkyy написа:
komunizmashteseruti
През оная работа ми е за джуджето. Сега ще ги видим Парцелоната дали може да ебат без великия си голмайстор лайно.

barcelona/viewtopic.php?f=19&t=60347&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Мисля, че на този трябва да му се обърне сериозно внимание!

То колко пъти вече да му обръщаме внимание не знам, но благодаря за сигнала!

Очевидно не достаъчно!
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 сеп 2010 20:31

* Докладвай
* Отговори с цитат

Re: КОСТАДИН КОСТАДИНОВ - НЯМА ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ!!!

Ново мнениеот pehopeho на 21 Сеп 2010 18:40
Всички, умирате от яд, че Левски пак е на върха. Колкото и да злобеете, запомнете едно ние сме Левски и колкото и лошо да паднем, винаги ще намерим сили да се изправим! Защо миналата година след загубите ни от Локомотив София, Черноморец, Берое, Литекс, ЦСКА, и още няколко други, включително и в Европа, след още няколко равенства с цената на загуби не чухте някой левскар да реве. Единствените претенции ни бяха в мача с Литекс и Черно море за купата. Като в мача с Литекс същия този съдия се подигра с Левски насред нашия дом, а според вас господа червени и зелени кретени беше перфектен. В мача за купата имаше редовен гол, който костваше участието ни в турнира. Може ли да сравнявате този мач с онзи. В шампионата има 30 срещи, но за купата нямаш "поправителен"! И накрая, дуспа имаше, който иска нека говори обратното, това са празни приказки. Ако това не е дуспа да махат правилото за нарушение в наказателното, или поне да не важи за вратаря на Черно море. В спортал ситуацията е показана много ясно, от 4 до 10 секунда на клипа. Вижте я и ако някой пак каже, че не е дуспа му пожелавам 100 години такива ситуации да не ги свирят за любимия му отбор!
П.П. Черно море бяха толкова жалки този мач, че единственото, което можеха да постигнат е много голямо наказание за някой свои играч в опитите си да осакатят нашите. Но когато отстъпваш чисто футболно, компенсираш с грубости. Ако този мач беше в Англия, щеше да има купища червени картони и можеше и да не завърши с оглед насилието над съдията. Действията на публиката и тези на "звездата" Жардел са красноречиви колко ниско сте паднали, а това че наводнихте терена преди мача е направо жалко. Ако сте добри, излизате и биете, като не прибягвате до всякакви простотии. Знам, че този мач ви осмисля годината, но ще почакате поне до догодина. Хайде давете се в злобата си!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 сеп 2010 09:54

За всяко нещо вече банвате ли? Човека се изнервил, нарекъл някой кретен и тоя някой явно е, щом го приема на вътре... Голяма цензура налагате на спортен форум, което мисля в някои случаи е ненужно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

levskisofiarulez
Контакти:

Мнениеот levskisofiarulez » 22 сеп 2010 13:46

redbul на 22 Сеп 2010 11:39

мога да си го снимам, ама нема го побере снимката,но тесния ти гъз определено ше го побере,цървул нещастен

levski/viewtopic.php?f=1&t=60661&start=10

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 сеп 2010 18:06

Новина от преди една година,която на всичкото отгоре, отдавна се разбра,че е и измислица- http://forum.gong.bg/realmadrid/viewtopic.php?f=&t=60675
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 22 сеп 2010 18:55

от iast70 на 22 Сеп 2010 18:49

Чети ,всичко което съм писал говядино.

Замразен ?
Сивите ви клетки са замразени !!!!
Това е от болестта ,,ЛУДО Говедо ,,.
Други помним историята .от iast70
на 22 Сеп 2010 19:22

http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=&t=60697

Чети бе ?
Ма, то ГОВЕДАТА не могат !!!
Чети и тогава пиши , неграмотнико !

Още култови реплики на iast70
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 сеп 2010 21:23

bigbonusprize написа:За всяко нещо вече банвате ли? Човека се изнервил, нарекъл някой кретен и тоя някой явно е, щом го приема на вътре... Голяма цензура налагате на спортен форум, което мисля в някои случаи е ненужно...

Има си парвила и те важат за всички, ако си мислиш че може да се нарича който и да е бил потребител кретен- бъркаш мястото и форума! Или ще ги научите тези правила , или няма да пишете!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 22 сеп 2010 21:26

MORSKI написа:
bigbonusprize написа:За всяко нещо вече банвате ли? Човека се изнервил, нарекъл някой кретен и тоя някой явно е, щом го приема на вътре... Голяма цензура налагате на спортен форум, което мисля в някои случаи е ненужно...

Има си парвила и те важат за всички, ако си мислиш че може да се нарича който и да е бил потребител кретен- бъркаш мястото и форума! Или ще ги научите тези правила , или няма да пишете!

Само ако можеше да не е избирателно.....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 сеп 2010 21:32

Blue Mind написа:
kolokolo написа:
Blue Mind написа:Не искам да се заяждам .....:

Рогчо , естествено че искаш да се заяждаш . ;)
В съществуването си като теле евроидиот не можеш да проумееш че ЦСКА колкото и да е зле в даден момент , може да победи всеки . Както и Лефски да се опозори с всеки . Така стоят нещата в живота . 8-)

:lol: Свинчо Вие за чеп за зеле не ставате Порто ше ми биете ,ако го биете ше прекарам 1 нощ с майкати (това е равно на дяволски мъки ,се пак знаеш как изглежда) 8-)

Това е началото, продължението на тоя полов атлет е тук -
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=2&t=60057&p=1408315#p1408315
Оправено е, няма го! Благодаря за сигнала!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”