Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот Eminem » 01 апр 2020 22:06

Soulen написа:Моето лично мнение е да идва и да се свършва. 1-2 процента от населението ги прежалваме и толкоз. Само, че повечето хора не са съгласни и си искат мерките. Човека е емоционално същество, а не разумно. Не може да види, че в дългосрочен план ще пострадат повече хора от евентуално едни 50 милиона жертви за целия свят. Всяко подобно на моето и на Смит мнение, ще бъде отречено и заклеймено, защото обществото в 21 век има неистов страх да не умре и е готово да се докара до просешка тояга и военен режим, но само и само да не вземе някой да умре. Всеки политик, който мисли по този начин като Борис Джонсън или Тръмп, никога повече няма да се върне на власт, ако не се води по общественото мнение. Затова те са принудени да действат както мнозинството иска, защото ще бъдат линчувани като умрат 800 000 хиляди във Великобритания например. Друг е въпроса, че много от тях така или иначе са щели да умрат скоро, защото са възрастни и с други придружаващи заболявания, но само защото се случва накуп и всички се паникьосват.

Това все едно го е написал изкуствен интелект.

Тук някои хора се изживяват като форумни нинджи, особено един, който има проблеми с алкохола. Овце сме били, не знам какви сме били....ами хайде бе, нинджи! Излезте и оправете скапаната система. Нали сте много осъзнати и умни. Но е по-лесно да го раздаваш форумна нинджа от вкъщи и да си лаеш.
А най-смешното е да се подиграваш на някой, че си стои вкъщи, защото се бил насрал, а в същото време и ти си стоиш вкъщи, защото си се насрал да не те глобят.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 апр 2020 22:34

[offtopic]
Eminem написа:Това все едно го е написал изкуствен интелект.

Тук някои хора се изживяват като форумни нинджи, особено един, който има проблеми с алкохола. Овце сме били, не знам какви сме били....ами хайде бе, нинджи! Излезте и оправете скапаната система. Нали сте много осъзнати и умни. Но е по-лесно да го раздаваш форумна нинджа от вкъщи и да си лаеш.
А най-смешното е да се подиграваш на някой, че си стои вкъщи, защото се бил насрал, а в същото време и ти си стоиш вкъщи, защото си се насрал да не те глобят.

По-полека с определенията, пич. Никой на никого не се подиграва и няма тук някой да отрича съществуването на заплахата. Ако не можеш да осмислиш нещо, не се опитвай, не е за теб.[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 апр 2020 22:51

CSKA 78 написа:
vvessel написа:То не е кой знае колко трудно да се прогнозират действията му. Когато се изказват мнения, които противоречат на партийната линия, дори да са подплатени с доказателства, те подлежат на унищожителна критика от сорта - не съм го чел, но въобще не е вярно :) Също като шопа който отишъл в зоопарк, видял жирафа и рекъл - те такова животно нема :)
Това момче, ако живееше по времето на соца щеше да бъде виден партиец и да ни доказва, че всяка крива, успоредна на априлската линия е права линия :lol: :lol:

То и твоите действия не са особено трудни за прогнозиране, затова и не съм гледал видеото с "професора" по Студио Хъ(много известно предаване сред тийновете и нямащи какво да правят по цял ден безработни)! Линията при теб е ясна! Взел съм много кредити, купих си айфон, а после и жената поиска(а може да си си купил 2 айфона -плюс един за въображаемата ти жена :lol: )! Купих си плазма, ходих на почивка, а сега няма пари откъде да ги върна! Искам да работя, ама пуста карантина :lol: (то няма карантина, само рестрикции засега)! И светът ти е крив! Разбирам те, ама хората са по-важни от парите, или че някой трябва да плаща кредити! ;)

Евала !! Направо ме разкри от - до!! На 100% !! :o Ти си като Алена ,бе :shock: Даже се чудя да не си Алена и да се представяш като мъж за прикритие Виждаш минало, настояще, бъдеще и се опитваш да ни предупредиш! Правиш го за наше добро . И всичко това безплатно !!
Поклон !! За твоята човечност !! За твоя хуманизъм !! Ванга може само да се учи от теб.
Тази светла дата, 1- ви април, трябва да се обяви за национален празник и ти да си неговия патрон.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 апр 2020 23:08

metodito написа:[offtopic]

По-полека с определенията, пич. Никой на никого не се подиграва и няма тук някой да отрича съществуването на заплахата. Ако не можеш да осмислиш нещо, не се опитвай, не е за теб.[/offtopic]

[offtopic]Не съм те цитирал, така че не ми се прави на интересен и на много осъзнат. Само това правиш тук. Половината подфорум "Левски" те прави за смях, сега и тук.
Как беше ? Форумна лелка?[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 апр 2020 23:20

Eminem написа:
metodito написа:[offtopic]

[offtopic]Не съм те цитирал, така че не ми се прави на интересен и на много осъзнат. Само това правиш тук. Половината подфорум "Левски" те прави за смях, сега и тук.
Как беше ? Форумна лелка?[/offtopic]

[offtopic]На нищо не се правя. Ако имаш нужда да правиш някого за смях съм готов съм да помогна винаги - самочувствените и комплексираните хора са ми отколешна "слабост". Личните нападки разкриват единствено това за теб, приятелю. Изчерпаха ли се аргументите? Продължавай да се излагаш. ;) Даже си го преместих в другия крачол.[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 апр 2020 00:00

CSKA 78 написа:
vvessel написа:То не е кой знае колко трудно да се прогнозират действията му. Когато се изказват мнения, които противоречат на партийната линия, дори да са подплатени с доказателства, те подлежат на унищожителна критика от сорта - не съм го чел, но въобще не е вярно :) Също като шопа който отишъл в зоопарк, видял жирафа и рекъл - те такова животно нема :)
Това момче, ако живееше по времето на соца щеше да бъде виден партиец и да ни доказва, че всяка крива, успоредна на априлската линия е права линия :lol: :lol:

То и твоите действия не са особено трудни за прогнозиране, затова и не съм гледал видеото с "професора" по Студио Хъ(много известно предаване сред тийновете и нямащи какво да правят по цял ден безработни)! Линията при теб е ясна! Взел съм много кредити, купих си айфон, а после и жената поиска(а може да си си купил 2 айфона -плюс един за въображаемата ти жена :lol: )! Купих си плазма, ходих на почивка, а сега няма пари откъде да ги върна! Искам да работя, ама пуста карантина :lol: (то няма карантина, само рестрикции засега)! И светът ти е крив! Разбирам те, ама хората са по-важни от парите, или че някой трябва да плаща кредити! ;)

Представи си, че има хора с малък бизнес, с кредити, осигуряващи работа на няколко човека и семейният им бюджет на тези хора не зависи от държавата и се формира от това което изкарат през месеца. Или иначе казано не са държавни служители и знаещи, че "вали, гърми" накрая на месеца ще имат смс за заплата. Същите тези формират голяма част от заплатите и осигуровките, на раздутата държавна администрация. И когато държавата излиза със смешните мерки 60/40 за работника, а за собственика един гол чеп, кажи как няма да зрее недоволство от мерките. Никой не неглижира проблема, просото държавата за сетен път бяга от отговорност, здравните мерки са глупави, за икономическите да не говорим.
Няма как неработещ бизнес, да осигури 40% от заплатата + плащане на осигуровка на служителя.
И солташака на Домуса е много наясно с това, щото преди време като искаше да напуска Герб, казваше, че няма как с два бона заплата да гледа две деца и искал да се развива.

П.п. Ако не е тайна какво работиш, и мерките засягат ли, чисто финансово, че гледам ти е широко около врата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2020 00:32

Професор Кантарджиев каза в интервю нещо много притеснително - за вътрешноболничните инфекции и как в Италия и не само много хора, освен сестри и лекари, а и пациенти се инфектират, а други умират, именно заради тях, Слушайте му интервютата: човекът говори без да драматизира и плаши.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 02 апр 2020 00:33

paceto написа:Много точни думи.

Изображение

Даммм... Само да не са последвани от:
"We stand on the threshold of a new beginning.
In order to ensure the security and continuing stability ... for a safe and secure society,
...our most cherished beliefs will be safeguarded. We will defend our ideals by force of arms.
...Billions of beings now look forward to a secure future..."
Изображение

Напоследък живеем като на кино, кой като нас? :)

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 апр 2020 00:40

Eminem написа:
Soulen написа:Моето лично мнение е да идва и да се свършва. 1-2 процента от населението ги прежалваме и толкоз. Само, че повечето хора не са съгласни и си искат мерките. Човека е емоционално същество, а не разумно. Не може да види, че в дългосрочен план ще пострадат повече хора от евентуално едни 50 милиона жертви за целия свят. Всяко подобно на моето и на Смит мнение, ще бъде отречено и заклеймено, защото обществото в 21 век има неистов страх да не умре и е готово да се докара до просешка тояга и военен режим, но само и само да не вземе някой да умре. Всеки политик, който мисли по този начин като Борис Джонсън или Тръмп, никога повече няма да се върне на власт, ако не се води по общественото мнение. Затова те са принудени да действат както мнозинството иска, защото ще бъдат линчувани като умрат 800 000 хиляди във Великобритания например. Друг е въпроса, че много от тях така или иначе са щели да умрат скоро, защото са възрастни и с други придружаващи заболявания, но само защото се случва накуп и всички се паникьосват.

Това все едно го е написал изкуствен интелект.

Принципно къде се очаква да отидеш ако всичко е затворено? :lol: Да не говорим, че почти не се намира ресторант, който да те пусне да си хапнеш спокойно дори докато е затворен и уж е само за разнос :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 апр 2020 00:49

От Корона вирус до момента : Болни 400(10 починали) - малко над 22 000 Безработни
А сега да видим от вирус ли ще се мре или от глад :P :P :P :P
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Свободна зона”