Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот bubka » 14 авг 2022 18:16

mizantrop написа:Дали ще разконспирирам днес мача ЦСКА - Септември Сф....бетано дава 'супер завишен коеф' ''ЦСКА да спечели и двете полувремена'',а алфауин завишен коеф. ''Септември да отбележи гол''...ако приемем че букитата знаят как ще протече мача и затова дават завишени коеф. на пазари,които няма да излязат,излиза че твърде вероятно е полувремето да е 0-0,и второто може би ЦСКА да бие 1-2 на нула....Коеф. за единица е 1,35,в такива случаи първо/краен Х/1 е над 5,00 коеф - в случая обаче е 3,65...а за 1/1 е 1,95.

Между другото пазарът "отбор да отбележи над 0,5 гола в мача" е изключително на оферта. Особено в първенства, в които падат малко по-малко голове или когато някой аутсайдер е домакин. Понякога ти стигат само 2-4 мача в колонка, за да направиш 2 и нещо коефициент и да им сложиш 50-100 лв. Разбира се и тук си трябва внимание, защото изглежда уж като сигурен залог, но понякога стават големи издънки.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 авг 2022 06:51

В головете няма хляб,според мен...гол може и да не падне,но корнери и картони има във всеки мач !
Най - новият залог на Бетано е ''корнер за отбор 00:00 мин. - 09:59 мин'' - ДА и НЕ....вече хванах два такива,първият беше на Черно море - Пирин - сложих домакините да нямат корнер първите 10 мин. на 1,80 коеф.,а вторият завчера на Монца - Торино,викам си - тия Монца са новаци,а 'биковете' са с много стабилна защита,едва ли ще допуснат първоначален натиск на домакина,и заложих за Монца първите 10 мин. да нямат корнер на 1,57. Излезе си. Даже тука логиката ми е в равностойни мачове,без изявен фаворит,да слагам домакините да нямат корнер първите 10 мин. - мисля,че и на Берое - Ботев Пд излезе така,не съм ги залагал,но ги следих - беройци нямаха корнер до 10 мин.А и гъделът тук си е голям - 10 минути ти решават залога,ако е нещо за цял мач може да се надяваш цели 90 !
Други интересни залози,които хванах последните дни са ''Лече картони второ полувреме над 1,5'' - май към 1,85 беше коеф.,но там и мачът се разви благоприятно като резултат - Лече изравниха за 1-1 в 47 мин.,иначе първото полувреме картоните бяха 2-1 за Интер,последва голям натиск на нерадзурите,и макар и късно - 82-ра и 87-ма мин. Лече си изпълниха 'нормата'..
Вчера и на Нотингам играх ''Нотингам над 1,5 картона в мача'' на 1,90...докъм 70 мин. Форест нямаха картон,последва едно спиране с ръка от защитник - първи жълт и дузпа,У.Хям отърваха дузпата,което пак беше благоприятно за мен,защото десетина минути по-късно и вратарят на Нотингам получи картон за бавене на играта,водеха 1-0.
Засега наблюденията ми са че в Англия и Германия съдиите не вадят много картони,но за повече картони може да се търси в България и Италия.
Аз даже се замислям вече за една стратегия за залог на картони на живо,тъй като виждам че последните 15 - 20 мин. падат много картони - по 2-3-4-5.....ако до 70 мин. има 1-2 картона може да се търсят още 2-3 до края.То си е и логично - ако даден отбор губи с един гол,тръгва да атакува по-остро,да не говорим че към края на мача 'гърмят' и играчи,които са получили устно предупреждение преди това...има натрупване на фактори.
ЦСКА излезе както го 'пророкувах' вчера - 0-0 полувреме/1-0 краен.....но ме издъниха на картони,играх четирите варианта на около 15,00 коеф. за първо/краен на картони,бяха 2-1 на полувреме,в 88 мин. станаха 3-3....и в 92-ра Още един картон за армейците,за да ми избягат....

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 авг 2022 13:39

Алфауин днес са завишили ''Ботев Враца да вкара над 1,5 гола''....на тоя мач ще става нещо,по принцип би трябвало да е рутинна победа над очертаващият се за пълен аутсайдер Спартак Варна.За точно 1 гол на Враца коеф. е 2,80,май това ще взема,не ми се вярва да не вкарат поне гол,пък алфата подсказва че няма да са 2 или повече....да видим.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 авг 2022 13:52

mizantrop написа:Алфауин днес са завишили ''Ботев Враца да вкара над 1,5 гола''....на тоя мач ще става нещо,по принцип би трябвало да е рутинна победа над очертаващият се за пълен аутсайдер Спартак Варна.За точно 1 гол на Враца коеф. е 2,80,май това ще взема,не ми се вярва да не вкарат поне гол,пък алфата подсказва че няма да са 2 или повече....да видим.

Не го разказвай/пиши - няма да стане.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 авг 2022 13:55

И на мен, като на THE GAME BET365 ми спряха подаръците. Или може би е на всички?
Аз това лято съм им дал около 30 лева и съм изтеглил над 150 сигурно. Може да е и от това...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 14:03

mizantrop написа:В головете няма хляб,според мен...гол може и да не падне,но корнери и картони има във всеки мач !

Ами нз, снощи играх Ница над 0,5 гола (1,32 коеф, мача беше почнал вече, към 8-та минута), Челси над 0,5 гола 1,25 коеф, Валенсия над 0,5 гола 1,23 коеф, общо 2 и малко коеф с около 50 и нещо лв. Обикновено гледам да събера около 2 и малко коеф. Случва се и да загубя, но например да кажем на всеки губещ залог се падат към 3-4 печеливши. Но трябва пак да се подбират мачовете. Изглежда сякаш изключително лесно да отбор да вкара поне гол, но това заблуждава. Например кой би си представил, че Барселона няма да вкара гол на Райо, или че Юнайтед няма да отбележи на Брентфорд. По принцип най-много печеля от баскетбол, но сега лятото са по-малко мачовете и понякога цъкам на футбол.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 авг 2022 17:54

bubka написа:
mizantrop написа:В головете няма хляб,според мен...гол може и да не падне,но корнери и картони има във всеки мач !

Ами нз, снощи играх Ница над 0,5 гола (1,32 коеф, мача беше почнал вече, към 8-та минута), Челси над 0,5 гола 1,25 коеф, Валенсия над 0,5 гола 1,23 коеф, общо 2 и малко коеф с около 50 и нещо лв. Обикновено гледам да събера около 2 и малко коеф. Случва се и да загубя, но например да кажем на всеки губещ залог се падат към 3-4 печеливши. Но трябва пак да се подбират мачовете. Изглежда сякаш изключително лесно да отбор да вкара поне гол, но това заблуждава. Например кой би си представил, че Барселона няма да вкара гол на Райо, или че Юнайтед няма да отбележи на Брентфорд. По принцип най-много печеля от баскетбол, но сега лятото са по-малко мачовете и понякога цъкам на футбол.

Има една система - 'бетинг чалъндж' или 'стълбичка' на български й казват,в интернет има статия,може да я намериш - там предлагат да залагаш по един залог сингъл (стъпка) на над 0,5 гола на 1,10 коеф,като на всеки следващ залог слагаш цялата спечелена сума...обяснява се там че примерно ако си почнал с 10 лв да речем и направиш към 35 стъпки мисля че бяха - сумата стига към 50 хиляди,нещо такова беше.....преди няколко години я пробвах в бет 365 - почнах с 10 лв на 1,10,втория залог слагаш цялата сума - 11 лв,третия залог 12,10 лв...и така нататък....но си гледаш само 1,10 на над 0,5 гола.Спомням си даже веднъж някъв шведски мач сложих,беше 1,01 за над 0,5 гола и го чаках на живо до 40 мин. да стане 1,10 - сложих го и след 2-3 мин. падна гол.
Накрая,не знам колко стъпки съм хванал но бях стигнал 55 лв и следващият ми залог беше за 60.50 лв...беше последен кръг на Бундеслигата,помня че Херта беше домакин и мачът завърши 0-0....реално губиш само първоначалните си 10 лв иначе...миналата година пък бях прикрепил към един мач за бонус втори (щото по условие искаха 2) - сложих на някакъв мач на Вердер над 0,5 гола на 1,02 коеф....познай как завърши - 0-0 !....хаха
Аз ви казах - влизате в бетано и гледате обстойно пазарите за корнери и картони,има много неадекватни по моему коеф.....неадекватни в наша полза.И един съвет - в страните,в които оперира бетано - България,Румъния,Португалия,Гърция - дават пълния набор залози - 350 - 400 и нагоре,което е отлично - примерно на мача Лудогорец - Спартак Вн коеф. за под 0,5 корнера на полувреме за гостите беше 2,95 (нямаше как да го пропусна),а пък вчера на Байерн - Волфсбург същия залог за госта беше 3,25,но Волфсбург направиха цели 3 корнера първото полувреме....

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 авг 2022 17:56

metodito написа:
mizantrop написа:Алфауин днес са завишили ''Ботев Враца да вкара над 1,5 гола''....на тоя мач ще става нещо,по принцип би трябвало да е рутинна победа над очертаващият се за пълен аутсайдер Спартак Варна.За точно 1 гол на Враца коеф. е 2,80,май това ще взема,не ми се вярва да не вкарат поне гол,пък алфата подсказва че няма да са 2 или повече....да видим.

Не го разказвай/пиши - няма да стане.

Няма как да знаеш бг мафията кво е заложила,не виждаш ли че няма един чист мач....един червен картон за Враца в 10 мин. примерно - и всичко ще си дойде на мястото.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 18:13

mizantrop написа:....сложих на някакъв мач на Вердер над 0,5 гола на 1,02 коеф....познай как завърши - 0-0 !....хаха

Да, такива мачове се избягват, защото много често дънят. Обикновено търся мачове с около 1,9-2 коеф краен изход или повече за отбора, който смятам, че ще отбележи гол. В повечето случаи коеф за над 0,5 е около 1,2-1,3 в зависимост от първенството. Също добри мачове са, когато някой от отборите от долната половина на класирането е домакин на някой от първите 3-4. Обикновено мотивацията е голяма в такива мачове и бележат гол, а коеф за това може да достигне 1,5-1,7 дори.

Днес няма особено голям избор и не знам дали ще пускам, но си мисля за

Ботев Враца над 0,5 1,2 коеф
Орхус (Дания) 1,24 коеф
Бетис 1,13 коеф
Сент Етиен 1,29 коеф

Общо 2,16 с някой 50-так, но ще си помисля за Бетис и Сент Етиен особено.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 16 авг 2022 08:05

Ми аз ти казах къв е залога - Ботев Вр точно 1 гол на 2,80 коеф,но щом ти се рискувало с 4 мача....въпросът тук е друг - че играеш по начина по който искат букитата - на коеф. в които ТЕ имат мат. предимство,и още по зле - колонки.Така в дългосрочен план ще ти вземат парите,колкото и да ги 'мислиш' мачовете.Влизаш в техния алгоритъм....Нали съм го вървял тоя път...то магистрала де,с тълпи хора - от 1985 г. играя тото 1,после 1993 бях от първите пуснали фиш в еврофутбол...като се сетя,пускал съм хартиен фиш даже в Планетуин 365 - просъществуваха само месец-два,преди да гръмнат онова момче.После в абсолютно всички онлайн букмейкъри съм залагал - от пионерите спортингбет,някъде 2004-2005 -та година,та до днес....Не става,ТОЯ начин не работи - това го ''виждам'' така,онова го ''мисля'' еди-как.
Трябва си схема.

Върни се в “Свободна зона”