bubka написа:mizantrop написа:В головете няма хляб,според мен...гол може и да не падне,но корнери и картони има във всеки мач !
Ами нз, снощи играх Ница над 0,5 гола (1,32 коеф, мача беше почнал вече, към 8-та минута), Челси над 0,5 гола 1,25 коеф, Валенсия над 0,5 гола 1,23 коеф, общо 2 и малко коеф с около 50 и нещо лв. Обикновено гледам да събера около 2 и малко коеф. Случва се и да загубя, но например да кажем на всеки губещ залог се падат към 3-4 печеливши. Но трябва пак да се подбират мачовете. Изглежда сякаш изключително лесно да отбор да вкара поне гол, но това заблуждава. Например кой би си представил, че Барселона няма да вкара гол на Райо, или че Юнайтед няма да отбележи на Брентфорд. По принцип най-много печеля от баскетбол, но сега лятото са по-малко мачовете и понякога цъкам на футбол.
Има една система - 'бетинг чалъндж' или 'стълбичка' на български й казват,в интернет има статия,може да я намериш - там предлагат да залагаш по един залог сингъл (стъпка) на над 0,5 гола на 1,10 коеф,като на всеки следващ залог слагаш цялата спечелена сума...обяснява се там че примерно ако си почнал с 10 лв да речем и направиш към 35 стъпки мисля че бяха - сумата стига към 50 хиляди,нещо такова беше.....преди няколко години я пробвах в бет 365 - почнах с 10 лв на 1,10,втория залог слагаш цялата сума - 11 лв,третия залог 12,10 лв...и така нататък....но си гледаш само 1,10 на над 0,5 гола.Спомням си даже веднъж някъв шведски мач сложих,беше 1,01 за над 0,5 гола и го чаках на живо до 40 мин. да стане 1,10 - сложих го и след 2-3 мин. падна гол.
Накрая,не знам колко стъпки съм хванал но бях стигнал 55 лв и следващият ми залог беше за 60.50 лв...беше последен кръг на Бундеслигата,помня че Херта беше домакин и мачът завърши 0-0....реално губиш само първоначалните си 10 лв иначе...миналата година пък бях прикрепил към един мач за бонус втори (щото по условие искаха 2) - сложих на някакъв мач на Вердер над 0,5 гола на 1,02 коеф....познай как завърши - 0-0 !....хаха
Аз ви казах - влизате в бетано и гледате обстойно пазарите за корнери и картони,има много неадекватни по моему коеф.....неадекватни в наша полза.И един съвет - в страните,в които оперира бетано - България,Румъния,Португалия,Гърция - дават пълния набор залози - 350 - 400 и нагоре,което е отлично - примерно на мача Лудогорец - Спартак Вн коеф. за под 0,5 корнера на полувреме за гостите беше 2,95 (нямаше как да го пропусна),а пък вчера на Байерн - Волфсбург същия залог за госта беше 3,25,но Волфсбург направиха цели 3 корнера първото полувреме....