Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот HoUs4oOL » 27 сеп 2015 19:21

diplomat написа:А руснаците с каква цел бяха поръчали на Франция да им конструират самолетоносачи? Или рязко са променили мнението си за тях, или това е просто политическо говорено, заради отказа на франсетата да доставят поръчката. :?

Мистралите не са самолетоносачи, а десантни кораби, способни да превозват и хеликоптери.
Освен това една от основните причини, поради която Русия ги поръча е една система SENIT - 9, която щеше да ги превърне в кораби за управление.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 сеп 2015 19:26

diplomat написа:
sin4ec написа: Добре казано. Русия отдавна разработва ракетите клас X, срещу които самолетоносачът е безпомощен, без дори да се налага ползването на тактически ядрен заряд. В случая обаче няма да се бият Русия и САЩ, или поне така се надяваме...САЩ прекрасно знаят, че самолетоносачите са безполезни срещу Русия и нямат шанс за оцеляване. Но за тях те са символ на имперска мощ и средство за плашене на папуаси...с Китай не знам какъв е случаят.

А руснаците с каква цел бяха поръчали на Франция да им конструират самолетоносачи? Или рязко са променили мнението си за тях, или това е просто политическо говорено, заради отказа на франсетата да доставят поръчката. :?

Тука се излагаш сериозно. Мистралите носят хеликоптери...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 27 сеп 2015 19:27

Явно руснаците също са решили, че е време да ходят да гонят папуасите :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 сеп 2015 19:36

diplomat написа:А руснаците с каква цел бяха поръчали на Франция да им конструират самолетоносачи? Или рязко са променили мнението си за тях, или това е просто политическо говорено, заради отказа на франсетата да доставят поръчката. :?

По-горе съм пуснал една снимка на едно "китайче", което е друг вариант на вертолетоносач кораб-док.Това са десантни кораби, а им трябват най-вероятно за случаи като този в Сирия.Освен вертолетите пренасят верижна, колесна техника и пехота.Могат също да се използват за евакуация на хора при военни действия в други страни или природни бедствия.Могат да бъдат оборудвани и като плаващи болници, доста универсални са.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 сеп 2015 19:38

sin4ec написа:
diplomat написа:
sin4ec написа: Добре казано. Русия отдавна разработва ракетите клас X, срещу които самолетоносачът е безпомощен, без дори да се налага ползването на тактически ядрен заряд. В случая обаче няма да се бият Русия и САЩ, или поне така се надяваме...САЩ прекрасно знаят, че самолетоносачите са безполезни срещу Русия и нямат шанс за оцеляване. Но за тях те са символ на имперска мощ и средство за плашене на папуаси...с Китай не знам какъв е случаят.

А руснаците с каква цел бяха поръчали на Франция да им конструират самолетоносачи? Или рязко са променили мнението си за тях, или това е просто политическо говорено, заради отказа на франсетата да доставят поръчката. :?

Тука се излагаш сериозно. Мистралите носят хеликоптери...

Не съм твърдял, че изобщо разбирам от тази материя, така че приемам незнанието си и ще си извадя бележи за в бъдеще. :oops:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 сеп 2015 19:38

samobotev написа:Явно руснаците също са решили, че е време да ходят да гонят папуасите :)

Напоследък ловът на носърчета е много популярен. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 27 сеп 2015 20:27

diplomat написа:Не съм твърдял, че изобщо разбирам от тази материя, така че приемам незнанието си и ще си извадя бележи за в бъдеще. :oops:

Крайно време беше 8-) Ако зависи от мен, прощавам ти, чувствай се свободен, синко 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 сеп 2015 21:35

Велики,ето(знам,че няма да кажат за тези неща по "независимите" медии):

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... BDq2aXl-Hg
пп.Има го в още 2-3 сайта
пп2.Информиран съм и за френските удари.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 сеп 2015 21:57

След Франция, Германия, днес и английските мекерета си направиха устата да се прикоткат към биенето на идиляги. Ma после Асад да си ходел, па че да бъдел съден. Нагли колко си искаш.
Що независимата Европа дося не тръгна да бие ИД и да поиска подкрепа от САЩ, ами чак сега надигат главица?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”