Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Brabam

Re: Протестът, 29.08-18 часа - пред БНБ!

Мнениеот Brabam » 28 авг 2014 11:25

Аз нямам намерение да споря с теб, нито с кубици, нито с марковци19?6. Цялата ситуация си я пречупвате през футболната призма, което много зле говори за мозъчните ви капацитети, но това си е главно ваш проблем. Щом ти е удобно ЦВ да е виновен, те точно такива балами като вас търсят. Лошото е,че такива като теб са стотици хиляди.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 28 авг 2014 11:29

boabbb написа:
Raoul_Duke написа:
boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа...

Охо, замесен си и още как! Само, че или не четеш или не вдяваш това, което пиша вече няколко пъти. 5-те милиарда, които държавата ще вземе на заем, за да покрие кражбите на Делян&Доган в банката, ще ги връщат ВСИЧКИ(в това число и ти), а не само имащите общо с КТБ. На всеки данъколплатец в тая страна ще му бръкнат в джоба, за да върнат тия милиарди. Никой тогава няма да те пита дали се чувстваш замесен и дали те бОли нещо.

То само това да е ... :lol: :lol: Той бюджета тече от милион места, мангалите са няколкостотин хиляди за хранене :evil: ... Въобще, майката си е ****о и за баща си не е питало :mrgreen:

Ами затова ще сме на тоя хал винаги. Щото тук никой не гледа, че едни хора, от една етническа партия се опитват да свият много, ама наистина много мангизи от данъкоплатеца, а всеки гледа не толкова да е добре, а ако може другия да е по-зле. И ти ги принизяваш до футболно и фенско ниво, въпреки, че нещата са много по-сериозни. Става въпрос, освен колосалните дългове, с които ще ни заробят и за десетки хиляди хора, които ще останат на улицата ако банката бъде фалирана. Ако се опитваш да ме убедиш, че този проблем ще остане само в рамките на КТБ, много се лъжеш. Ще има много тежки последствия и за цялата икономика, и за целия банков сектор. Дано не се стига дотам, но ако се стигне, ще видиш, че "непоклатимия борд" ще се окаже не толкова непоклатим и ще бъде катурнат много бързо от заинтересованите. А те са много и са безскрупулни.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2014 12:36

Raoul_Duke написа:
boabbb написа:Ами, аз не съм замесен. Нито имам пари в КТБ, нито ме боли оная работа...

Охо, замесен си и още как! Само, че или не четеш или не вдяваш това, което пиша вече няколко пъти. 5-те милиарда, които държавата ще вземе на заем, за да покрие кражбите на Делян&Доган в банката, ще ги връщат ВСИЧКИ(в това число и ти), а не само имащите общо с КТБ. На всеки данъколплатец в тая страна ще му бръкнат в джоба, за да върнат тия милиарди. Никой тогава няма да те пита дали се чувстваш замесен и дали те бОли нещо.

Стига сте писали (ти и останалите "загрижени данъкоплатци") такива несериозни работи. Първо, към днешна дата все още се преценяват възможните ходове за действие и никой не е казал, че Raoul_Duke ще плаща заради КТБ. Второ, ако държавата изиграе добре картите може да се стигне и до там, че да излезе на + от цялата ситуация.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Brabam

Мнениеот Brabam » 28 авг 2014 12:50

Ти като си много загрижен за справедливоста и правдата, смяташ ли,че е справедливо хора взимащи десетки хиляди левове заплати от данъците да не могат да вземат 3 месеца решение, за което им се плащат тези луди пари ?
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2014 12:56

Brabam написа:Ти като си много загрижен за справедливоста и правдата, смяташ ли,че е справедливо хора взимащи десетки хиляди левове заплати от данъците да не могат да вземат 3 месеца решение, за което им се плащат тези луди пари ?

Не отричам, че нещата малко се протакат, но и никой не може да отрече, че ситуацията е сложна и не може да се реши с магическа пръчка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Brabam

Мнениеот Brabam » 28 авг 2014 12:59

Какво протакане бе,човек? Айде с първото обвинение в началото да им повярваш. След като смениха 5-6 пъти версията можеш ли с ръка на сърцето да кажеш,че твърдо вярваш в тях и всичко което излиза от там? В интерес на България, повтарям България(а не конкретно на Ботев) е банката да се оздрави, понеже след това става страшно. Доверие в банките - нула, доверие в съда - нула, доверие в прокуратурата - нула, доверие в полицията - нула. Ти знаеш ли как се нарича това ? Дестабилизация на държавата.
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2014 13:13

Brabam написа:Какво протакане бе,човек? Айде с първото обвинение в началото да им повярваш. След като смениха 5-6 пъти версията можеш ли с ръка на сърцето да кажеш,че твърдо вярваш в тях и всичко което излиза от там? В интерес на България, повтарям България(а не конкретно на Ботев) е банката да се оздрави, понеже след това става страшно. Доверие в банките - нула, доверие в съда - нула, доверие в прокуратурата - нула, доверие в полицията - нула. Ти знаеш ли как се нарича това ? Дестабилизация на държавата.

Ами в началото сгрешиха, защото избързаха с обвиненията. Нека да се оздравява банката, не казвам да не се оздравява, но и това не е лесна процедура в момента и трябва да е добре премислено по какъв начин да се случи.

Brabam

Мнениеот Brabam » 28 авг 2014 13:19

А като са избързали и сгрешили не трябва ли някой да поеме отговорност? Ти как би се чувствал ако утре дойде ушев у вас, обвини те за нещо, което не си вършил, позадържат те 10-15 дена в аресата преди да те пуснат,че станала грешка. Какво ще им кажеш ? "Няма проблем, пичове. Случва се" ? Как така на 25 август Василев обявява,че работи за оздравяването на банката, а на 26 цъфва на сайта на Интерпол. Сигурно е съвпадение :lol:
Ч-Б П Д В Е М

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 авг 2014 13:40

Brabam написа: доверие в съда - нула, доверие в прокуратурата - нула, доверие в полицията - нула. Ти знаеш ли как се нарича това ? Дестабилизация на държавата.

да това е от сега :lol:

Василев не се опита да дестабилизира държавата чрез Бареков през зимата,нали :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 авг 2014 13:52

Brabam написа:А като са избързали и сгрешили не трябва ли някой да поеме отговорност? Ти как би се чувствал ако утре дойде ушев у вас, обвини те за нещо, което не си вършил, позадържат те 10-15 дена в аресата преди да те пуснат,че станала грешка. Какво ще им кажеш ? "Няма проблем, пичове. Случва се" ? Как така на 25 август Василев обявява,че работи за оздравяването на банката, а на 26 цъфва на сайта на Интерпол. Сигурно е съвпадение :lol:

Не само че не е съвпадение, ами на следващия ден му запорираха имуществото, с което му вързаха и ръцете! Един вид , всичко възможно правим, само да не участва Василев в него :lol: Аз така и не разбрах , на кво основание му запорираха имуществото, не трябва ли да си виновен за нещо , за да го направят :?: Кога го осъдиха , че му запорираха имуществото :roll: Баси и тъпия довод, Интерпол го търсели, еми търсят го щото държавата ни иска, а всички знаем каква ни е държавата и кои интереси обслужва :!: Със сигурност, не и интересите на гражданите си :twisted:
Продължавайте да се радвате, че държавата погазва собствените си закони и интереса на гражданите си :oops:
Държавата, политиците и институциите и, са виновни за това дередже, а тях НИКОЙ не ги съди, напротив всички им се радват, щото евентуално ще осъдят лошия Василев :evil: Същия тоя , който е направил в пъти повече от тях за тая държава , само за 10-на години :!:

Върни се в “Свободна зона”