Гледайте какъв терен ни чака утре, да ви ебем и Ейч Ди-то, алчни нещастници ....
http://www.sportal.bg/video.php?video=74354
Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
dreben23 написа:Кашчей, що не вкара малко акъл в главите на твоите събратя, за пореден път се окичихте със званието "отбора на народа" и то по цял свят.![]()
![]()
![]()
Стриймни ти поне Диемата да ни се издигнеш в очите и да докажеш, че не си от тяхната раса и пол, ако изобщо знаеш как се прави стрийм де.Айде, чекаме линка.
Не, не знам как се прави стрийм и изобщо съм невеж в тези неща, защото много рядко гледам нещо повече от клип на компа си.
Първото изречение не го разбрах. Ако може превод в ефир, като за проЗ магьосник

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:Гледайте какъв терен ни чака утре, да ви ебем и Ейч Ди-то, алчни нещастници ....
http://www.sportal.bg/video.php?video=74354
Ейч ди-то не зависи от терена, а и вашият не е по-цъфтящ, но по-тъпото е, че няма как и къде да се разположат нужният брой камери. Дори и да има, нашите телевизии почти никога не разполагат камери на линията на засадата така, че да се вижда добре. Да не говорим за "бягаща камера" в тази зона, за кран-камера..... изоПщо и ФъоПще нещата са много далеко от истината.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Аз ти казвам, че ние терени и стадиони нямаме, ама ще искаме по 4/8 лева за Ейч Ди, Мейч Ди. На гол тумбак, чифте пищови. Българска работа. Е това е "продуктът" А група.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз ти казвам, че ние терени и стадиони нямаме, ама ще искаме по 4/8 лева за Ейч Ди, Мейч Ди. На гол тумбак, чифте пищови. Българска работа. Е това е "продуктът" А група.
Ми няма проблеми-с ейч ди ще могат да се преброят и къртичините, а ако е валял дъжд преди това, и червеите

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Всеки сам може да прецени дали да си даде реката на Домусчиев.4 лева на месец не са много,но рекета си е рекет.Отделно клекнеш ли пред Домуса,после ще почнеш да си купуваш неща и от Лафка и да влизаш в заведения държани от мутри.Все неща които аз смятам да не правя!
Грандоманите няма да спрете да се излагате, за съжаление!
Съвсем изтрещя!Кажи кое ми е "грандоманското" и къде се "излагам".

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Кашчей написа:
Ми няма проблеми-с ейч ди ще могат да се преброят и къртичините, а ако е валял дъжд преди това, и червеите
Ейч Ди-то има смисъл, за да си пуснеш нещо качествено и да се наслаждаваш. Качествен продукт по качествена картина. У нас пускаш ХД-то, за да броиш бабуните на Бончук, дупките в Надежда и няколкото чима на Тича.

Гигов и сие алчни за ТВ пари, ама се стискат за 10 лева да си оправят терените. Ей за това не заслужават и 1 стотинка.
Niksh0 написа:Каналът е спрян, поради постоянното му публикуване в форумите на gong.bg! Благодарете си един на друг!
Евала...
"Чудесно." Не знам какво си мислиха някои като разпространяваха сайта във форума на тия дето направиха първенството платено.
GOLEADOR написа:Кашчей написа:GOLEADOR написа:Всеки сам може да прецени дали да си даде реката на Домусчиев.4 лева на месец не са много,но рекета си е рекет.Отделно клекнеш ли пред Домуса,после ще почнеш да си купуваш неща и от Лафка и да влизаш в заведения държани от мутри.Все неща които аз смятам да не правя!
Грандоманите няма да спрете да се излагате, за съжаление!
Съвсем изтрещя!Кажи кое ми е "грандоманското" и къде се "излагам".
Грандоманското е в това, че като фен на "гранд" смяташ, че сте нещо повече от другите, но само защото сте.., а не защото имате качествено управление и политика. Излагането е в това, че продължавате (продължаваш) да насаждаш убеждението, че Домусчиев определя цените в Нова телевизия. Естествено, доказателства за това липсват, но нали сте любители на Гьобелсовата максима за лъжата и повторението и....
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:Кашчей написа:
Ейч Ди-то има смисъл, за да си пуснеш нещо качествено и да се наслаждаваш. Качествен продукт по качествена картина. У нас пускаш ХД-то, за да броиш бабуните на Бончук, дупките в Надежда и няколкото чима на Тича.![]()
![]()
Европейска работа .....
Гигов и сие алчни за ТВ пари, ама се стискат за 10 лева да си оправят терените. Ей за това не заслужават и 1 стотинка.
За какво оправяне на терените говориш, след като вие, вместо да смените чимовете, засявахте трева. Вярно, от по-специален сорт, а не райграс, каквато щяха да сеят в Пловдив, но все пак е засяване само и след два месеца се играе отгоре. Чимовете се отглеждат в специални ферми и тревата там се отглежда и третира година, преди да стане на чимове за спортни терени. Поради тази причина и издържа по-дълго време на такова натоварване, ако има и съответните грижи за нея. Естествено това е по-скъпо, в еднократно плащане, но пък сигурно излиза по-евтино в дългосрочен план, ноооооо.... кой ти мисли за след 4-5 години.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":