Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот 1982 » 28 фев 2015 17:34

Гледайте какъв терен ни чака утре, да ви ебем и Ейч Ди-то, алчни нещастници ....

http://www.sportal.bg/video.php?video=74354
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2015 17:38

dreben23 написа:Кашчей, що не вкара малко акъл в главите на твоите събратя, за пореден път се окичихте със званието "отбора на народа" и то по цял свят. :lol: :lol: :mrgreen:

Стриймни ти поне Диемата да ни се издигнеш в очите и да докажеш, че не си от тяхната раса и пол, ако изобщо знаеш как се прави стрийм де. :) Айде, чекаме линка. :)

Не, не знам как се прави стрийм и изобщо съм невеж в тези неща, защото много рядко гледам нещо повече от клип на компа си.
Първото изречение не го разбрах. Ако може превод в ефир, като за проЗ магьосник :oops: :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2015 17:41

1982 написа:Гледайте какъв терен ни чака утре, да ви ебем и Ейч Ди-то, алчни нещастници ....

http://www.sportal.bg/video.php?video=74354

Ейч ди-то не зависи от терена, а и вашият не е по-цъфтящ, но по-тъпото е, че няма как и къде да се разположат нужният брой камери. Дори и да има, нашите телевизии почти никога не разполагат камери на линията на засадата така, че да се вижда добре. Да не говорим за "бягаща камера" в тази зона, за кран-камера..... изоПщо и ФъоПще нещата са много далеко от истината.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 фев 2015 17:44

Аз ти казвам, че ние терени и стадиони нямаме, ама ще искаме по 4/8 лева за Ейч Ди, Мейч Ди. На гол тумбак, чифте пищови. Българска работа. Е това е "продуктът" А група.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2015 17:48

1982 написа:Аз ти казвам, че ние терени и стадиони нямаме, ама ще искаме по 4/8 лева за Ейч Ди, Мейч Ди. На гол тумбак, чифте пищови. Българска работа. Е това е "продуктът" А група.

Ми няма проблеми-с ейч ди ще могат да се преброят и къртичините, а ако е валял дъжд преди това, и червеите 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 фев 2015 17:50

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Всеки сам може да прецени дали да си даде реката на Домусчиев.4 лева на месец не са много,но рекета си е рекет.Отделно клекнеш ли пред Домуса,после ще почнеш да си купуваш неща и от Лафка и да влизаш в заведения държани от мутри.Все неща които аз смятам да не правя!

Грандоманите няма да спрете да се излагате, за съжаление!

Съвсем изтрещя!Кажи кое ми е "грандоманското" и къде се "излагам". :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 фев 2015 17:51

Кашчей написа:
Ми няма проблеми-с ейч ди ще могат да се преброят и къртичините, а ако е валял дъжд преди това, и червеите 8-)

Ейч Ди-то има смисъл, за да си пуснеш нещо качествено и да се наслаждаваш. Качествен продукт по качествена картина. У нас пускаш ХД-то, за да броиш бабуните на Бончук, дупките в Надежда и няколкото чима на Тича. :lol: :lol: :lol: Европейска работа .....

Гигов и сие алчни за ТВ пари, ама се стискат за 10 лева да си оправят терените. Ей за това не заслужават и 1 стотинка.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2015 17:56

Niksh0 написа:
Каналът е спрян, поради постоянното му публикуване в форумите на gong.bg! Благодарете си един на друг!

Евала...

"Чудесно." Не знам какво си мислиха някои като разпространяваха сайта във форума на тия дето направиха първенството платено.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2015 18:00

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Всеки сам може да прецени дали да си даде реката на Домусчиев.4 лева на месец не са много,но рекета си е рекет.Отделно клекнеш ли пред Домуса,после ще почнеш да си купуваш неща и от Лафка и да влизаш в заведения държани от мутри.Все неща които аз смятам да не правя!

Грандоманите няма да спрете да се излагате, за съжаление!

Съвсем изтрещя!Кажи кое ми е "грандоманското" и къде се "излагам". :shock:

Грандоманското е в това, че като фен на "гранд" смяташ, че сте нещо повече от другите, но само защото сте.., а не защото имате качествено управление и политика. Излагането е в това, че продължавате (продължаваш) да насаждаш убеждението, че Домусчиев определя цените в Нова телевизия. Естествено, доказателства за това липсват, но нали сте любители на Гьобелсовата максима за лъжата и повторението и....
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 фев 2015 18:06

1982 написа:
Кашчей написа:

Ейч Ди-то има смисъл, за да си пуснеш нещо качествено и да се наслаждаваш. Качествен продукт по качествена картина. У нас пускаш ХД-то, за да броиш бабуните на Бончук, дупките в Надежда и няколкото чима на Тича. :lol: :lol: :lol: Европейска работа .....

Гигов и сие алчни за ТВ пари, ама се стискат за 10 лева да си оправят терените. Ей за това не заслужават и 1 стотинка.

За какво оправяне на терените говориш, след като вие, вместо да смените чимовете, засявахте трева. Вярно, от по-специален сорт, а не райграс, каквато щяха да сеят в Пловдив, но все пак е засяване само и след два месеца се играе отгоре. Чимовете се отглеждат в специални ферми и тревата там се отглежда и третира година, преди да стане на чимове за спортни терени. Поради тази причина и издържа по-дълго време на такова натоварване, ако има и съответните грижи за нея. Естествено това е по-скъпо, в еднократно плащане, но пък сигурно излиза по-евтино в дългосрочен план, ноооооо.... кой ти мисли за след 4-5 години.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”