Снощи гледах двете части на Национално съкровище с Никълъс Кейдж, но вече си го дръпнах и тази вечер ще го гледам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Madridist написа:Снощи гледах "Вода за слонове". Много добър и смислен филм - леко приключенски, леко романтичен, със своя житейски замисъл. Малко ми напомня на Титаник в някои моменти, може би с една идея не толкова любовен . Рийз Уидърспуун играе прекрасно,нищо общо със сладникавата и глуповата роля от "Професия блондинка". Който обича стойностни филми, горещо му го препоръчвам.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Rumbinho написа:Xamy написа:Добре, че колегата е запознат. Иначе то всичките му филми са такива. Случва се голямото нещастие, после лошите заспиват докато му гледат флегматичните движения, така че на него му е лесно да ги набие в стил Чък Норис. Само не знам ако един ден му падне перуката и лошите почнат да се смеят, няма ли да се разбудят и да го пуснат да се състезава с някоя костенурка.
Или си много малък или много глупав. Позаинтересувай се кой е Стивън Сегал в айкидото
Madridist написа:Помияр, скоро го гледах и ми хареса. Испанците , по мои наблюдения, филмите не са им силна страна, но този определено си беше добър.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Madridist написа:Снощи гледах "Вода за слонове". Много добър и смислен филм - леко приключенски, леко романтичен, със своя житейски замисъл. Малко ми напомня на Титаник в някои моменти, може би с една идея не толкова любовен . Рийз Уидърспуун играе прекрасно,нищо общо със сладникавата и глуповата роля от "Професия блондинка". Който обича стойностни филми, горещо му го препоръчвам.
Madridist написа:Помияр, скоро го гледах и ми хареса. Испанците , по мои наблюдения, филмите не са им силна страна, но този определено си беше добър.
milan199440barca написа:Madridist написа:Помияр, скоро го гледах и ми хареса. Испанците , по мои наблюдения, филмите не са им силна страна, но този определено си беше добър.
![]()
![]()
![]()
Саура, Труeба, Алмодовар, Аменабар... да не споменавам актьорите. Всеки с вкуса си, но испанците ги бива много в правенето на филми.
Ето един с Пенелопе Круз:
http://zamunda.net/details.php?id=54341&hit=1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта