Заглавие в 7 дни спорт: Италианец, швед и две чернилки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Унизително! Заглавие в 7 дни спорт: Италианец, швед и две че

Мнениеот milan199440barca » 19 яну 2012 18:38

CTAHKO написа:Няма какво да ми се правите на моралисти и защитници на някакви си измислени права,норми и догми :!: Заради такива като вас сме на това дердже и циганите ни мачкат и трепят :!:Егати и времената и държавата в която живеем(а и не само нашата).Не можеш да кажеш на циганина "циганин",не можеш да кажеш на негъра"негър",не можеш дакажеш на педала "педал" :evil: За какви отговорности говориш????Кой носи отговорност,че ми е накърнено правото да се изразявам свободно :roll: Някоя си "умна" глава решила,че на черното не трябва да се казва че е черно и цялото стадо започва да повтаря колко лошо е да кажеш,че черното е черно и да ти обяснява ,че на черното трябва да се казва,че е цветно.СМЯХ,ГОЛЯМ СМЯХ :!:

П.П. Какво ако го прочетат Италианците :roll: Май пък точно италианците скандираха на Балотели,че няма негър-италианец !

СТАНКО, това заглавие вреди на България. Както виждаш ти си свободен да напишеш мнението си и за циганите, и за педалите, и за чернилките. Ти носиш отговорност за думите и поведението си, и ако някой ти я потърси - ще отговаряш сам. Когато се чуе, че български вестник си позволява такова обръщение, ще отговарят всички, които плащат данъци. Представи си, че някой чужденец се колебае къде да почива или да развива бизнес. Дали в Пампорово или Загреб (примерно). С такъв образ пред света шансовете ни намаляват и чужденците ще оставят парите си на друго място.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 19 яну 2012 18:42

CTAHKO написа:Няма какво да ми се правите на моралисти и защитници на някакви си измислени права,норми и догми :!: Заради такива като вас сме на това дердже и циганите ни мачкат и трепят :!:Егати и времената и държавата в която живеем(а и не само нашата).Не можеш да кажеш на циганина "циганин",не можеш да кажеш на негъра"негър",не можеш дакажеш на педала "педал" :evil: За какви отговорности говориш????Кой носи отговорност,че ми е накърнено правото да се изразявам свободно :roll: Някоя си "умна" глава решила,че на черното не трябва да се казва че е черно и цялото стадо започва да повтаря колко лошо е да кажеш,че черното е черно и да ти обяснява ,че на черното трябва да се казва,че е цветно.СМЯХ,ГОЛЯМ СМЯХ :!:

П.П. Какво ако го прочетат Италианците :roll: Май пък точно италианците скандираха на Балотели,че няма негър-италианец !

Ти малоумен ли си какво си? За такива изрази наказват играчи за по 8 мача, а ФИФА наскоро ни глоби за същото.А пък фактът, че водеща спортна медия си позволява да излиза с такова заглавия говори само едно! Наистина трябва да ходим да садим картофи......и да пасем овце!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 яну 2012 19:04

noctambulist написа:

Ти малоумен ли си какво си? За такива изрази наказват играчи за по 8 мача, а ФИФА наскоро ни глоби за същото.А пък фактът, че водеща спортна медия си позволява да излиза с такова заглавия говори само едно! Наистина трябва да ходим да садим картофи......и да пасем овце!

Малоумния си ти :!: Ще ми кажеш ли негрите с какъв цвят на кожата са :?: Ще ми кажеш ли от коя раса са :?: И изобщо не ми давай за пример тези дето наказвали футболистите по 8 мача 8-) Ей къде ти е тоя дето се оплакваше от расистки обиди и заради когото дават 8 мача наказание на Суарез.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HEwLkCRziD8[/youtube]

Ще ме светнеш ли тоя с колко мача го наказаха ! Има си и расистки обиди и изобщо всичко по вашите стандарти. Хайде сега виж кой е малоумния.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 19 яну 2012 19:27

Е това е все едно на някой от нас да му кажат "кво става е, бял"... Какво се правите на ощипани, нищо ненормално няма в тва заглавие. Ако пишеше "двама цигани" или нещо от сорта, вече можеше да се направи на въпрос (макар че дори и тогава щях да съм съгласен със заглавието).

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 19 яну 2012 19:43

Абе вие наистина не сте в ред, щом смятата заглавие на челна страница, съдържащо думата ЧЕРНИЛКА, за нещо нормално в 21 век! Нямам думи!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 яну 2012 20:00

noctambulist написа:Абе вие наистина не сте в ред, щом смятата заглавие на челна страница, съдържащо думата ЧЕРНИЛКА, за нещо нормално в 21 век! Нямам думи!

Ти първо ми отговори на въпросите дето ти зададох и тогава давай квалификации кой,какъв е :!: Мога да ти дам стотици примери с много по-фрапиращи неща от нашето ежедневие,ако искаш и заглавия в други неспортни медии,ама за нещата дето наистина трябва да се възмущавате си мълчите като путки,а за някакви дребни и незначителни глупости вдигате шум до бога и си мислите,че всичко което правите е по "европейски" и ви интересува повече не същината на проблема,а това кой,какво щял да си помисли :!: Можеш ли да ми обясниш защо думите "чернилка" или "негър" са обидни и по-точно с какво :roll:

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 19 яну 2012 20:07

CTAHKO написа:
noctambulist написа:Абе вие наистина не сте в ред, щом смятата заглавие на челна страница, съдържащо думата ЧЕРНИЛКА, за нещо нормално в 21 век! Нямам думи!

Ти първо ми отговори на въпросите дето ти зададох и тогава давай квалификации кой,какъв е :!: Мога да ти дам стотици примери с много по-фрапиращи неща от нашето ежедневие,ако искаш и заглавия в други неспортни медии,ама за нещата дето наистина трябва да се възмущавате си мълчите като путки,а за някакви дребни и незначителни глупости вдигате шум до бога и си мислите,че всичко което правите е по "европейски" и ви интересува повече не същината на проблема,а това кой,какво щял да си помисли :!: Можеш ли да ми обясниш защо думите "чернилка" или "негър" са обидни и по-точно с какво :roll:

Аз сега забелязах аватара ти :!: Ясен си ми! Каквото и да ти кажа, няма да има смисъл "ариецо"!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 яну 2012 20:14

noctambulist написа:
CTAHKO написа:

Аз сега забелязах аватара ти :!: Ясен си ми! Каквото и да ти кажа, няма да има смисъл "ариецо"!

Какво му е на аватара ми и как реши че съм ариец :roll: Зададох ти няколко въпроса,на които и до сега не си отговорил 8-)Няма смисъл да изместваш темата ;) След като не си добре подготвен по дадена тема,не е уместно да даваш и квалификации на хората които я обсъждат и които имат различно от твоето мнение ;)

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 19 яну 2012 20:29

CTAHKO написа:Можеш ли да ми обясниш защо думите "чернилка" или "негър" са обидни и по-точно с какво :roll:

Щом тези хора смятат, че тези обръщения са обидни за тях, редно е да не се използват. Още повече, че има и закони, добри или лоши, оито регламентират това.
Аз също смятам, че има някои групи от хора, да не казвам раси, които са по-неподатливи към интелектуални занимания, отколко други. Но това не ги прави по-малко човеци.
Чернокожите си имат своите постижения. Определемо имат талант за музика и дори само това да е, пак допринасят с нещо за света. Не ми казвай, че се радваш по различен начин на гол, вкаран от Дрогба и на попадение, отбелязано от Лампард.

[offtopic]Добър подпис, между другото :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 19 яну 2012 20:39

Тия са пълни боклуци :shock:
Ами това също ли ходи на професионалисти?
Изображение
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”