2012 - краят на света или началото на Нов Световен Ред ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: 2012 - краят на света или началото на Нов Световен Ред ?

Мнениеот Alexx » 03 яну 2012 22:28

DmG написа:Подлеци !!!!! Стига сте осквернявали паметта на хората , не било робство ......... Боже , боже сигурно е било курорт , хората са измирали ей така за кеф .... Боже , прости им на невежите

Негрите са живеели в робство. По тази логика щом е имало турско робство значи е имало британско робство в Индия, щатско над индианците, мароканско на испанците ... Имало е господство и контрол над българите, но не са били като негрите в САЩ,но съм далеч съм от мисълта, че е било присъствие. ;)
Последна промяна от Alexx на 03 яну 2012 22:28, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 яну 2012 22:28

magga написа:Надявам се,че това е ирония :lol: Защото ние само стоим на ключово място в Европа,ама отдавна не сме някакъв фактор и едва ли някой освен страните покрай нас знаят къде се намира България :( Обама ще научи за нас, само ако им обявим война :lol: Масони,Тамплиери и всичките там знайни и незнайни митологични общества едва ли са ни чували,така че :roll: Световния ред ще ни подмине и няма и да го помиришем :lol:

Ако някой си е поставил за цел да управлява "нещо",то той се опитва да знае всичко за това нещо,а ако иска да управлява "всичко" се интересува от всичко за "всичкото".И да се извиня на всички за всичко. :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 яну 2012 22:30

Alexx написа:Виж сега. Не имало робство в България, нито присъствие. Истината е по средата. Както ти каза било е господство.
Реално погледнато истината е някъде по средата между геноцида и присъствието, защото има български боляри които правят въстания,други пък са във Влашко и водят войни с империята и дори един който е българин мохамеданин във Видинско си прави държава и е имало постоянно въстания и бунтове и е имало села където турчин го е било страх да влезе заради българите(нещо подобно на циганските гета днес). Не казвам, че не е имало геноцид и т.н..

Всъщност, най големите жестокости на османците ( да, този е правилният термин, защото турците, като етнос, даже са били малцинство в Османската империя ) ... Та геноцидът е бил извършван в първите 100-150 години на османската власт над нас.
Някои казват - "На война, като на война" ... И са прави !
Нашите също са извършвали жестокости ( при връщането на Варна, тогава Одесос в българска власт от Калоян ... При опустошаването на Адрианапол- Одрин от Крум и .... Калоян, когато под българските сатъри са падали деца, старци, жени и т.н. ) ... Та, ако османците не бяха мюсюлмани и не правиха кланетата на верска основа, едвали някой щеше да нарече действията им така, както ние ги оприличаваме днес.
В крайна сметка сме го преживели и не трябва да се вайкаме ... Трябва да се вземат поуки !
Защото, ако българската държава тогава не е била разделена на три, то османците нямаше никога да припарят до нашите земи. ;)

П.п.

Така като гледам, ние с теб не спорим, просто уточняваме детаили.
Принципно смятам, че МАЙ сме на едно мнение ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 яну 2012 22:36

Изчетох какви ли не небивалици и безумия, от това, че едва ли не нямало никакво турско робство, всичко било прекрасно и чудесно и сме си търгували супер до един определен момент, както и това, че всъщност видиш ли една конспирация е добре да се разгласява, за да сме подготвени :lol: :lol: :lol: Teзи пък с общия произход с Иран счупиха глупомера, при условие че онези са върли ислямисти, а ние сме християни, мислите ли че на чалмите им пука кой какъв произход имал преди нам си колко години Изображение И въобще такива като вас, които знаят само за масони, илюминати и колко са лоши Запада, Aмерика, та дори и Русия, които също имат огромен проблем с мюсюлманите, та за вас трябва американците и Запада въобще да не си мърдат пръста, арабелите и ислямистите да налазят навсякъде (и без това Европа все повече става ислямска) и да се налага да слушаме ходжите по 5 пъти на ден, мъжете да си бием челата в пода, а жените ни да носят фереджета и да бъдат пребивани с камъни без съд и присъда ;) Като толкова ви харесва, отивайте в Иран, Северна Корея, Куба или други "райски" кътчета, които не са инфилтрирани от илюминатите, никой не ви е спрял :roll:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 яну 2012 23:09

Viktor4o_Rs написа:както и това, че всъщност видиш ли една конспирация е добре да се разгласява, за да сме подготвени :lol: :lol: :lol:

Като се замислиш, никак не е смешно. ;)

Веднага посочвам, че през 90-те се говореше и бяха направени маса филми за изригване на вулкани в Европа.
Имаше и предположения, имаше и дискусии ... И о "чудо", преди има-няма 2 години изригна онова чудовище в Исландия, което блокира половината свят !
Също в края на 90-те настъпи "ерата" на цунамитата ... Бяха направени филми, масови предупреждения за предстояща голяма вълна в АЗИЯ до 10 години, бяха приемани с насмешка ...
Да напомням ли ?

Сега можеш пак да се посмееш, но не за моя сметка !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 яну 2012 23:28

Tо и Помпей е разрушен от Везувий, сигурно и там римските илюминати са подготвяли местните в амфитеатъра или в Циркус Максимус :roll: Като почваме с природните явления, очаквам скоро и някой да започне да говори за ХААРП и да обясни как американците са предизвикали и земетресенията в Япония :mrgreen: Нали сте чували, че е имало книга за потънал кораб на име "Титан" много преди 1912 г., когато потъва "Титаник" :roll: Или че "Война на световете" е написана през 1898г. За мен това не са удачни примери за конспирация, просто понякога реалността надхвърля дори и най-развинтеното човешко въображение ;)
Каквото и да се пише и да се говори за масоните и илюминтите, в по-голямата си част то отклонява от истината. Такива хора, които имат огромна власт и финансова мощ, не се събират по дъмни доби да викат Сатаната, да колят кози и да им пият кръвта, а целта им е прозрачна - пари, власт, влияние и т.н. Само че не мога да приема, че ако ми се развали бойлера или ме скъсат на изпит, масоните са ми виновни ;)
Изображение

Потребителски аватар
anro
Контакти:

Мнениеот anro » 03 яну 2012 23:33

BLUE CHAMPIONS написа:Ей такива разбирачи най-ме кефат. Могат да ти обесняват с часове как трябва да се изтрият от лицето на земята гадните фанатици, пещерните афганистанци, зомбираните севернокорейци и т.н. но иначе и дума не могат да ти обелят какво са сторили тези фанатици на родината ни и какво великите "богове" на капитализма. А не знаят и, че в сравнение на държавата ни през 80-те години на миналия век, сега приличаме на цигански катун в сравнение с тогава. :x

А бе ти да не си доктор хонорис по всички теми си най знаещият също като Ицо фазомера . Малоумник как може да сравняваш 80 те и сега и да изръсиш такава глупост или си синче на някой висш партиец . ПРЕЗ 80 те се чакаше за ладичка около 15 години и добре бяха само кастата на партийните "богове" на социализма . Срам ме е от такива левскари ако наистина си такъв!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 яну 2012 23:38

THE G.A.M.E написа:Като се замислиш, никак не е смешно. ;)

Веднага посочвам, че през 90-те се говореше и бяха направени маса филми за изригване на вулкани в Европа.
Имаше и предположения, имаше и дискусии ... И о "чудо", преди има-няма 2 години изригна онова чудовище в Исландия, което блокира половината свят !
Също в края на 90-те настъпи "ерата" на цунамитата ... Бяха направени филми, масови предупреждения за предстояща голяма вълна в АЗИЯ до 10 години, бяха приемани с насмешка ...
Да напомням ли ?

Сега можеш пак да се посмееш, но не за моя сметка !

Има много хора, които знаят за какво иде реч, бъди сигурен ;) слепия на сила не може да прогледне! Това, което долови окото за стотни от секундата, мозъкът ни има способностите да го "архивира" дълбоко в спомените и след това да се възприеме като "обичайно" или "познато"-това е вид манипулация или по друг начин казано-скрито послание. Изявих желание заради теб да дам и още само един пример(макар да са много). Пускам ти кадри от сериала "10-то царство" ,който е със завършени снимки лятото на 2000г. и пуснат по екраните есента същата година. Та, гледай между 42-а и 43-а секунди в дъното какво се случва с кулите близнаци в Ню Йорк :arrow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lmqUJbtRmlQ&feature=player_embedded[/youtube]
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 яну 2012 23:45

гражданин от село написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Излиза май, че ти си ислямиста, щом подържаш американския тероризъм в момента, по тази логика ако си живял през 16-17-18 век ще си бил също такъв подръжник и на османската империя.

Нарича се "зеления" и пише в зелено,а зеленото е цветът на исляма.Много двусмислено от страна на потребителя! :lol:

Абе тарикат, к'во ми се правиш на интересен? Не може да не си се поровил в ника ми и да не си разбрал защо съм "зеления". А ако си толкова тъп ще ти кажа - защото съм фен на първия български футболен клуб ЧЕРНО МОРЕ! А както е известно и на последния хлапак в България екипа на любимия ми отбор е зелено-бяло. Ето за това съм "зеления". В рода ми "селянино от града" има достатъчно много борци срещу същия този ислям ( който уж е създаден от ЦРУ - голям смях. ) Последния от тях е вуйчо на баба ми ( да, доста съм възрастен за съжаление ), който е убит буквално дни преди освобождението ни от ТУРСКО РОБСТВО. Не напразно чалмите са се мъчили доста години да го убият - имало е огромна сума за награда за главата му. Пък как и няма да има като не е имало дори и един чалмалия в околията ( Търговищко ) да спи спокойно докато Караделю е защитавал българщината.
Така, че не се чудете защо ненавиждам радикалния ислям. Просто ми е заложено в гена. Сори за мекушавите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 яну 2012 23:54

anro написа:А бе ти да не си доктор хонорис по всички теми си най знаещият също като Ицо фазомера . Малоумник как може да сравняваш 80 те и сега и да изръсиш такава глупост или си синче на някой висш партиец . ПРЕЗ 80 те се чакаше за ладичка около 15 години и добре бяха само кастата на партийните "богове" на социализма . Срам ме е от такива левскари ако наистина си такъв!

Да си тъп вината не е твоя,но да парадираш с това вината си е само твоя.
Последна промяна от гражданин от село на 03 яну 2012 23:58, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”