Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Македония пази свидетелства подписани от Гоце Делчев

Мнениеот CTAHKO » 23 дек 2011 20:46

saffron написа:как може да са гърци .. при положение ,че никаде не се споменава за съществуването на такава народност?? :lol: и ако трябва да се върнем пак към библията в деянията на апостолите става ясно ,че в Солун през първи век са живяли македонци .. както и да се разбере това ,че когато се формира византия.. основните византииски императори са от днешна македония !

Не е възможно гърци да е имало преди македонците нали :lol: :lol: :lol: Честно казано,до 1991 годин също никъде не е споменавано за македонци и за съществуването на такава народност :lol: Но пак не ми отговори на въпроса,кой е владетеля при който вашата "народност" е приела писмеността :?: :?: :?: Дай един отговор какъвто и да е ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 дек 2011 20:55

Имам чувството, че тоя пич е българин :mrgreen:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 дек 2011 21:31

Поздрав за Сафрончо: http://news.ibox.bg/news/id_1878069367

Статията продължава с цитиране на декларацията за „получаване на толкова желаното българско гражданство": Долуподписаният М. К декларирам, че имам българско национално съзнание и съм с български произход, защото родителите ми...".

Като толкова цените "историята" си защо толкова лесно се отказвате от нея заради едната работа и едните икономически ползи?

А и колегите те питат дали можеш да подкрепиш твърденията си с конкретни факти? Ти не успя. За разлика от теб ние си имаме фактите черно на бяло.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 дек 2011 21:57

Кирил и Методий са гадни евреи които са изпълнявали политическа поръчка .... Българите сме имали писменост много преди двата братя.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 23 дек 2011 23:04

Alexx написа:Кирил и Методий са гадни евреи които са изпълнявали политическа поръчка .... Българите сме имали писменост много преди двата братя.

:o :shock: :o :shock: гадни евреи :lol: :lol: :lol:
пич,ти на себе си ли си?
Я покажи каква е била тая писменост и кой я е измисил :idea:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 дек 2011 23:29

Това е все едно да ти покажа кой е измислил латинската или гръцката азбука. :lol:

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 24 дек 2011 01:05

WARrior написа:
Alexx написа:Кирил и Методий са гадни евреи които са изпълнявали политическа поръчка .... Българите сме имали писменост много преди двата братя.

:o :shock: :o :shock: гадни евреи :lol: :lol: :lol:
пич,ти на себе си ли си?
Я покажи каква е била тая писменост и кой я е измисил :idea:
В интерес на истината и аз съм обеден в това (без частта за гадните евреи :lol: ) Кирил и Методи, най вероятно са направили само реформа на съществуваща вече азбука. Такива реформи през вековете има много, последната от която е някъде след 1945г. Друг е въпроса дали е взаимствана от някъде.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 дек 2011 01:07

Това, че в България се е пишело на старогръцки не означава, че сме имали наша писменост! ;) Не бъркай нещата и не подвеждай хората. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 24 дек 2011 01:28

saffron написа:кои може да редактира съня на Апостол Павел ? когато се явява македонец и му казва да доиде в македония и да им помогне?

за ква тема Македония в одрин ми говориш , когато Апостол Павел пристига в неапол (кавала) и се отправя към Филипи ( Пловдив )... :arrow: http://www.ivanstamenov.com/2009/01/184/

Аз ти казвам, че Библията не е исторически документ, ти ми цитираш някакви сънища!!! "Тема" е административна единица в Източната Римска Империя (Византия)! Областта по долното течение на Марица е носила името Македония, точно по времето на описаните уж събития, които си цитирал. Ако Библията ти е единствения довод, просто замълчи, все пак вече не сме в средновековието и Земята вече не е плоска.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 24 дек 2011 08:16

Лични контакти: Девојка бара партнер
Огласите за лични контакти уште во детството секогаш ни биле посебно интересни. Но, ете, не секој може да ја најде сродната душа без помош.

Денес им помагаме на момците како да ги протолкуваат огласите за запознавање на жените, а утре ќе следуваат совети и за жените:

Оглас кој го пишуваат жените:

Текст на огласот - Толкување
Во 40-тите - Има 49 години
Атлетски градена - Нема гради
Пред сè бара внатрешна убавина - Грда
Добар изглед - Лажга
Со заразна насмевка - Глупа
Емоционално многу стабилна - Често пие седативи
Нежна - Досадна
Романтична - И треба пригушено светло за да изгледа добро гола
Сака природа - Не бричи нозе и пазуви/ не користи дезодоранс
Побожна --Ретко води љубов и тоа само во темница, со затворени очи и во мисионерска поза
Страствена - Алапача
Поетична во ситните часови - Длабоко депресивна
Плавуша - Сите останати влакна на телото и се црни
Сензуална - Минимум 2 часа предигра пред да дозволи пенетрација
Тежина пропорционална на висината - Дебела
Се чувствува добро во своја кожа - Многу дебела
Има облини - Патолошки дебела
Млада во срцето - Со едната нога во гроб :) :) :)
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Свободна зона”