Тема за Слави Трифонов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Re: Тема за Слави Трифонов

Мнениеот ivo82 » 29 сеп 2011 00:05

Сега,първо искам да кажа че съм дал 12 милиона долара такова евро от джоба си за клуба,дали имам джобове,кой се смее там. :mrgreen:
http://www.vbox7.com/play:3b21241e :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 сеп 2011 00:10

Евтин популизъм от страна на Слави и идиот-колегията тази вечер ;) Говориха по принцип верни неща, които стотици хора казаха много преди тях през тези смутни дни. Въпросът е колко пъти са поставили този проблем в шоуто си откакто са в ефир ? Нали са голяма работа, мъдри мислители и формират общественото мнение, да не би този проблем да е от вчера, що не се събраха 1 път поне преди да стане тази трагедия и да разискват и обсъждат ? Напротив, непрекъснато обиждаха хората, които говореха за цигански проблем, викаха на Сидеров нацист, фашист и ксенофоб, онзи пукал Кулеков се скъса да го имитира твърде неуспешно със свастика на ръкава. :evil: :evil: :evil: Те да говорят за мутри е пълен цинизъм, след като са дупе и гащи с едни от най-големите олигарси в държавата и техни покровители са Гоце и Доган, които са двама от основните виновници за циганския произвол :!: :!: И не спряха да повтарят лъжите на Бенатова, че протестиращите били 165 :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 сеп 2011 00:26

sMotLiO написа:Няма ли да кажете поне една добра дума за учиндолския тиквоч? :mrgreen:

Хейтърииииииииииии :lol:

За Слави или лошо или нищо :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 сеп 2011 01:54

sizif написа:
Viktor4o_Rs написа:Боклук, отрепка, псевдопатриот, мутра, слуга на олигарси , Гоце и Доган, простак, заядлив, комплексиран селяндур, готов на всичко за пари и власт - ето това мисля за него ;)

Много точно написано :!: :!: :!:

Мога да добавя,че беше слуга и на сегашния си враг-Боко,но не му се отвори парашута да е фактор в комунистическата партия ГЕРБ и затова започна да го плюе.Иначе е на хранилка при комунистите и Доган от 97-ма,след като очевидно не му се отвори парашута при Костов,въпреки че той и Каналето спомогнаха за падането за Виденов.Като не получи това,което иска,логично просташкото му предаване беше свалено от БНТ и тогава започна кампанията.След като Боко стана главен секретар,Дългия започна налагането на медийния му образ,при него също не му се отвори парашута,защото Тиквата е с ужасно голямо его и не може да дели слава,след което кампанията отново започна.В началото на 90-те пък хранилката е ВИС.Е,какво има да се каже повече за Трифонов?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 29 сеп 2011 08:20

8-)

Всички говорите за Слави Трифонов след 1997 година. По принцип сте прави за изписаното против Славчо.
Аз обаче питам: кой го подготви, издигна и му даде протекции още далеч преди 1997-ма ?
Според мен това бяха кукловодите на така наречения Преход.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 29 сеп 2011 08:27

Този клоун е толкова прост ,че въобще не заслужава тема !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2011 09:45

много отдавна спрях да го гледам с изключение на актьорската вечер

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 29 сеп 2011 10:36

Честно да си кажа, не си спомням, кога за последно гледах негово предаване. Мисля, че беше по времето на управлението на НДСВ. Тогава много се подиграваше с царя и неговата дъщеря Калина. В едно от предаванията беше поканен Митко Цонев. Тогава се разбраха Слави да не се подиграва, а Цонев да си обръсне мустака. И веднага в следващото предаване Славчо си започна пак старата песен. А иначе се замислете, защо се махнаха Тончо, Марта, Краси, Руслан, Любо, Камен, Албена, Росен, Деси и Алекс, балет"Дива".... Може и да съм пропуснал някой, за което моля за извинение!

Kavon
Контакти:

Мнениеот Kavon » 29 сеп 2011 14:37

todorov написа: А иначе се замислете, защо се махнаха Тончо, Марта, Краси, Руслан, Любо, Камен, Албена, Росен, Деси и Алекс, балет"Дива".... Може и да съм пропуснал някой, за което моля за извинение!

... Евтим Милошев, Нели Петкова и доста сценаристи ...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 сеп 2011 16:38

todorov написа:Честно да си кажа, не си спомням, кога за последно гледах негово предаване. Мисля, че беше по времето на управлението на НДСВ. Тогава много се подиграваше с царя и неговата дъщеря Калина. В едно от предаванията беше поканен Митко Цонев. Тогава се разбраха Слави да не се подиграва, а Цонев да си обръсне мустака. И веднага в следващото предаване Славчо си започна пак старата песен. А иначе се замислете, защо се махнаха Тончо, Марта, Краси, Руслан, Любо, Камен, Албена, Росен, Деси и Алекс, балет"Дива".... Може и да съм пропуснал някой, за което моля за извинение!

Калин Вельов също се махна, както и едно момиче на барабаните - забравих как се казваше...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Свободна зона”