Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Без простотия по стадионите: "Пайнер" няма пари за турне

Мнениеот boys85 » 30 юни 2011 21:37

pomiqrat написа:И пак ще ти кажа:"Вземи направи разлика между хаус и техно". Двете са два различни стила музика. Едното е създадено в Чикаго, а другото в Детройт. Хаусът е повлиян от диското, а не от техното.

Къде видя да пиша, че са еднакви стилове??? Просто мои познати чалгари на всякакъв вид ЕДМ преди викаха техно, а сега хаус. Признавам, еволюирали са. Научили са нов стил в електронната музика. :mrgreen:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юни 2011 21:37

boys85 написа:
pomiqrat написа:Значи може да давате определения за жените, които слушат чалга, но за жените, които слушат друг стил музика не може да се дава и да се слагат под общ знаменател? В дискотека, в която се слуша чалга хората са много по-приятелски настроени от останалите

Колко да ти се смея? Вземи отиди на очен, че нещо недовиждаш. Не знаеш защо помияра, тъй че малко штттттттт. Като научиш каква музика слушам пак се обаждай и не съм ти приятел, та дори и познат не съм ти.

Вземи направи разлика между хаус и техно

Да правя определения, защото мнозинството е едно и също. За мен не е нормално едно красиво, младо момиче да ми се качи на масата и да играе кючеци на фона на някакви цигани пеещи "Милионерхчее..." на полубългарски език и всички останали да я гледат одобрително и да й пляскат с възхищение. За пореден път казвам нямат грам музикална култура, слушат подобна музика, защото е елементарна, лесно достъпна, защото е харесвана от максимален брой хора по нашите ширини. Ако бях чалгар бих се замислил защо моята любима музика се слуша от едни по-мургави хора, водещи се малцинство в страната ни, от шофьори на камиони, от бакшиши, от обикновени бачкери по строежите.

Аз нямам нужда да правя разлика...но чалгарите имат, даже много мои приятели още не могат да разберат какво слушам. Преди му викаха техно, сега хаус, а то нито едното, нито другото...но какво да им обяснявам...

Абсолютно си прав, а аз определено не слушам класическа музика ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 юни 2011 21:55

Cesc Fabregas написа:Абсолютно си прав, а аз определено не слушам класическа музика ;)

Нито пък аз. :lol:

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 30 юни 2011 21:59

boys85 написа:
Cesc Fabregas написа:Абсолютно си прав, а аз определено не слушам класическа музика ;)

И се гордеете с това?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 юни 2011 22:07

Абе я си гледайте работата-като ми се слуша чалга ще си я слушам-простотия била-като не ви харесва не я слушайте бе- :lol: :lol: :lol: :lol: .Любимият ми спор!! :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 юни 2011 22:13

Дърво без корен написа:
boys85 написа:

И се гордеете с това?

ДА!! :mrgreen:
Аре сега ми/ни обясни колко сме тъпи,ограничени,деграданти и хора без всякаква култура и че ще затрием нацията!!!! :cry: :cry:
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юни 2011 22:24

cska_90 написа:Абе я си гледайте работата-като ми се слуша чалга ще си я слушам-простотия била-като не ви харесва не я слушайте бе- :lol: :lol: :lol: :lol: .Любимият ми спор!! :mrgreen: :mrgreen:

И на сън мога да те оборя в "любимия ти спор". Ще може да казваш "ами не я слушайте", като не ми бичи тая помия от всеки ъгъл, като не ми се натрапва от шофьора на рейса, като не показват едни и същия чалга боклуци по всички телевизии, когато сайтовете спрат да ми пишат някоя си какво написала в личния си сайт и как оплюла другите патици.
Или кво, да не излизам от нас, да не ползвам Интернет, да не гледам телевизия? И съм сигурен, че ще напишеш нещо тъпо, няма да ме изненадаш ;) :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 юни 2011 22:25

cska_90 написа:Аре сега ми/ни обясни колко сме тъпи,ограничени,деграданти и хора без всякаква култура и че ще затрием нацията!!!! :cry: :cry:

Не! Не си тъп. Ти си интелектуалец. Поздравявам те със Софи, Азис, Кондьо и други благи българи!
Лека нощ и врътни един кючек преди лягане :lol:
П.П. Можеш и да спонсорираш "Пайнер", за да направят един концерт във "Филиповци" или "Факултета". Ще ти бъдат благодарни местните!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юни 2011 22:27

По Скат, VH1 и един там класически канал имаше няма чалга
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 юни 2011 22:30

Cesc Fabregas написа:
cska_90 написа:Абе я си гледайте работата-като ми се слуша чалга ще си я слушам-простотия била-като не ви харесва не я слушайте бе- :lol: :lol: :lol: :lol: .Любимият ми спор!!

И на сън мога да те оборя в "любимия ти спор". Ще може да казваш "ами не я слушайте", като не ми бичи тая помия от всеки ъгъл, като не ми се натрапва от шофьора на рейса, като не показват едни и същия чалга боклуци по всички телевизии, когато сайтовете спрат да ми пишат някоя си какво написала в личния си сайт и как оплюла другите патици.
Или кво, да не излизам от нас, да не ползвам Интернет, да не гледам телевизия? И съм сигурен, че ще напишеш нещо тъпо, няма да ме изненадаш ;) :lol:

[offtopic][vbox]dd9b7075[/vbox][/offtopic]

А ти бе МАртинчо ако ми кажеш че текстовете на Рамщайн(които и мене ме кефят де- :mrgreen: ) са по-смислени от чалгата.......!!
Абе аз съм ти казал как ще пием зимаме си телефоните и слушалките-ти слушаш тая тия гадни метъли, аз чалга и така-малко трудна ще е комуникацията маа...... :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”